فراخوان برگزاری جشن متمرکز فارغ التحصیلان دانشگاه های علوم پزشکی در جوار حرم مطهر رضوی

به همت اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جشن متمرکز فارغ التحصیلی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در مشهد مقدس برگزار می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، با توجه به اتمام سال تحصیلی و فارغ التحصیلی بخشی از دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی، اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظر دارد سومین جشن فارغ التحصیلی ویژه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور را در جوار حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) برگزار کند.
این مراسم بعد از عید غدیر و درجوار امام مهربانی ها در قالب اردوی سه روزه به همراه برنامه های فرهنگی و تفریحی برگزار و در صورت ثبت نام بیش از ظرفیت از بین ثبت نام کنندگان قرعه کشی انجام می شود.
از دانش آموختگان که تمایل شرکت در این برنامه را دارند دعوت می شود، تا 27 خرداد 1403 برای ثبت نام از طریق اینجا در قسمت اردو دانش آموختگان اقدام کنند.
علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات با شماره 02188959917 تماس بگیرند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی