فراخوان ثبت نام دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان

دبیرخانه دائمی آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران با همکاری 20 مجموعه فرهنگی، فراخوان دهمین دوره این آیین را به دانشگاه ها اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، دانشجویان علاقه مند به شرکت در این رقابت با رعایت موارد زیر تا 27 بهمن 99 فرصت دارند با مراجعه به سایت www.tandisefadakari.ir نسبت به ثبت نام در این دوره اقدام کنند.
حضور داوطلبانه در دفاع از کشور، انقلاب اسلامی و حریم اهل بیت (علیهم السلام)
ارائه خدمات پیشگیرانه و امداد رسانی داوطلبانه در حوادث و رخدادهای طبیعی یا غیر مترقبه
تامین ارگان های حیاتی بیماران نیازمند از طریق اهدای خون و عضو
مشارکت داوطلبانه در سازندگی، آبادانی و محرومیت زدایی کشور
انجام فعالیت های داوطلبانه در زمینه حفاظت از محیط زیست
توضیح اینکه، در همه موارد بالا اولویت با فعالان در زمینه مقابله با همه گیری ویروس کرونا و مدافعان سلامت است و متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 66490330 تماس بگیرند.
برای دریافت فراخوان دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان