• تاریخ انتشار : 1396/04/19 - 16:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3496
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

با حضور روسای بانک ملی

قرارداد خرید یک دستگاه اکمو و تجهیزات تکمیلی توسط بانک ملی منعقد شد

مدیر عامل بانک ملی، هزینه خرید یک دستگاه اکمو به همراه تجهیزات تکمیلی در بخش جراحی قلب مرکز طبی کودکان را تامین کرد.

گالری عکس
به گزارش کانون خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشستی که روز شنبه 17 تیرماه 96 در بیمارستان مرکز طبی کودکان با عاملین بانک ملی برگزار شد، آمادگی این بانک، برای خرید یک دستگاه اکمو مورداستفاده در بخش جراحی قلب کودکان اعلام شد.
با انعقاد تفاهم‌نامه خرید دستگاه اکمو توسط بانک ملی، خسروی رییس اداره امور شعب مرکزی بانک ملی تهران با ابراز خرسندی از این تفاهم گفت: در راستای امور عام‌المنفعه و در جهت سلامت جامعه و کمک به بیمارستان مرکز طبی کودکان این اقدام توسط بانک ملی صورت گرفت. این افتخاری برای بانک ملی است که در بخش سلامت آن‌هم سلامت کودکان گام بردارد.
وی افزود: با دستور دکتر حسین زاده مدیرعامل بانک ملی و با بررسی‌های فنی که انجام شد، این نیاز در مرکز طبی شناسایی و مراحل خرید آن صورت گرفت.
وی بابیان اینکه دستگاه اکمو به همراه تجهیزات تکمیلی و با ارزش تقریبی 5 میلیارد ریال خریداری می‌شود، افزود: اولین قدم بانک ملی در این بیمارستان خرید دستگاه اکمو است که برای اولین بار در این بیمارستان راه‌اندازی می‌شود و این آغازی برای همکاری و مشارکت بیشتر در حوزه سلامت دانشگاه است.
رییس اداره امور شعب مرکزی بانک ملی تهران خاطرنشان کرد: این پتانسیل در بانک ملی وجود دارد که در پروژه‌های بزرگ سلامت مشارکت کند. متأسفانه گاهی بانک‌ها نیازها و اولویت‌ها را نمی‌شناسند و این عدم شناسایی دلیلی برای تأخیر در کمک‌ها می‌باشد.
خسروی بابیان اینکه نیازهای بخش سلامت باید مشخص و کمک در این مسیر به‌صورت یک فرهنگ برای تمامی بانک‌ها باشد افزود: تاکنون بانک ملی به‌عنوان بانک دولتی رسالت خود را در امور عام‌المنفعه چون ساخت بیمارستان، مدرسه، آزادی زندانیان و سایر امور انجام داده است و بعدازاین هم همراه با کانون خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی خود را برای مشارکت در تأمین نیازهای واحدهای درمانی اعلام می‌کند تا بتوانیم انشاء الله قدمی در سلامت جامعه برداریم.

بیمارستان مرکز طبی، بیمارستان اصلی کشور در بحث درمان کودکان 
دکتر شروین بدو رییس بیمارستان مرکز طبی کودکان نیز ضمن تشکر از این اقدام بانک ملی گفت: بیمارستان مرکز طبی کودکان، بیمارستان اصلی کشور در بحث درمان کودکان است که از سال 1347 فعالیت خود را آغاز کرده و خوشبختانه در همه بخش‌ها متخصصین فعالیت دارند. اینجا برای کودک هزار و 700 گرمی هم جراحی قلب باز انجام می‌شود و سخت‌ترین بیماری‌های مادرزادی قلب در این بیمارستان درمان می‌شود.
رییس بیمارستان مرکز طبی افزود: در مرکز طبی کودکان سعی شده نهایت کار برای بیمارانی که به اینجا ارجاع داده می‌شود، صورت گیرد. در بخش مغز و اعصاب هم سخت‌ترین بیماران تشنجی مقاوم به درمان ارجاع داده می‌شوند.
وی بابیان اینکه پتانسیل کار در این بیمارستان بالا است خاطرنشان کرد: حدود 115 عضو هیئت‌علمی در این بیمارستان داریم که اکثراً تمام‌وقت جغرافیایی هستند و با عشق و علاقه خاصی کار می‌کنند.
رییس بیمارستان مرکز طبی کودکان در ادامه ضمن تشکر از فعالیت کانون خیرین سلامت دانشگاه و مدیر امور مالی آن افزود: خانم چترروز منشأ خیر و برکت و افتخاری برای دانشگاه است و علاوه بر مدیریت مالی دانشگاه بحث خیرین را به جد پیگیری می‌کنند. الحمدالله با حمایت کانون خیرین دانشگاه، ساخت‌وسازها و تجهیز بیمارستان تحول خوبی پیداکرده است. در حقیقت بیمارستان دنبال منابع برای خرید دستگاه اکمو بود که باعث افتخار ما شد که بانک ملی پیش‌قدم شد و ما را همراهی کرد.

حمایت بانکها در تامین بخشی از نیازهای دانشگاه
در ادامه چترروز مدیر امور مالی دانشگاه گفت: این لطف بانک ملی به دانشگاه و مرکز طبی کودکان است. در حقیقت ورود بانک‌ها به حوزه سلامت یک فرصت دوجانبه برای بانک و دانشگاه می‌باشد.
چترروز با اشاره به مشارکت سایر بانک‌ها با دانشگاه گفت: بانک ملی همیشه یکی از بانکهای عامل ما بوده است. سایر بانک‌ها هم هرکدام بخشی از نیازهای دانشگاه را در جهت ساخت درمانگاه، بیمارستان و خرید تجهیزات و سایر امکانات را عهده‌دار شدند.
وی با تقدیر از اقدام خیرین در خرید تجهیزات به‌روز در واحدهای درمانی گفت: اقدام بانک‌ها در خرید تجهیزات فنی در مناطق دورافتاده قابل‌تقدیر است. مرکز طبی کودکان نیز با بهترین اساتید و متخصصین می‌تواند بالاترین بهره‌برداری را از تجهیزات به‌روز داشته باشد.
مدیر امور مالی دانشگاه افزود: تقریباً عمده مراجعین ما در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان بیمارستانهای مرجع کشور از شهرستان‌ها می‌باشند و بهترین خدمات را اینجا دریافت می‌کنند؛ البته مشکلاتی مثل همراه سرا را برای همراهان بیماران شهرستانی داریم که امیدواریم بانک‌ها در این خصوص هم پیش‌قدم شوند.

خرید دستگاه اکمو و کاهش مرگ و میر در بخش جراحی قلب کودکان
در ادامه این نشست، دکتر آقایی متخصص قلب کودکان و عضو هیئت‌علمی دانشگاه با معرفی دستگاه اکمو به‌عنوان یکی از اولویت‌ها و ضرورت‌های بخش جراحی قلب کودکان گفت: این دستگاه برای اولین بار در مرکز طبی خریداری می‌شود. اکمو دستگاه اکسیژناتور خارج از بدن است یعنی عملکرد قلب و ریه را در یک دوره بحرانی برای کودکان جایگزین می‌کند تا زمانی که کودک بتواند روی عملکرد قلب و ریه خود فعالیت کند. دستگاه اکمو خون را اکسیژنه و تمیز می‌کند و سریعاً به بدن بازمی گرداند.
دکتر آقایی بابیان اینکه عملاً اکمو نجات‌بخش است افزود: با راه‌اندازی این دستگاه در 2 مسیر پیشرفت می‌کنیم؛ یکی کودکانی که به‌صورت حاد عفونت قلب دارند و نیازمند حمایت هستند و دیگری بیمارانی که از عمل جراحی قلب بازمیایند و نیازمند یک دوره کوتاه اکسیژن‌رسانی هستند. در مجموع، می‌توان عملاً میزان مرگ‌ومیر را کاهش داد.
این متخصص قلب کودکان افزود: به دلیل هزینه بالای دستگاه و بحث آموزش نیروهای متخصص این دستگاه را تاکنون نداشتیم. انشا الله با نظر خیر بانک ملی این دستگاه راه‌اندازی شود و با گروه آموزش‌دیده و پرستاران مجرب در خدمت مردم باشیم.
دکتر آقایی در ادامه از نیازهای بخش قلب گفت و افزود: یکی از اهداف ما در آینده این است که به سمت پیوند قلب اطفال برویم. قدم اول خرید دستگاه اکمو بود، بعد از آن نیازمند دستگاه‌های کمکی قلب که به آن VAD می‌گویند هستیم و درنهایت پیوند قلب اطفال را انجام خواهیم داد. ما در هر مرحله یک منحنی آموزشی 6 ماهه طی می‌کنیم. به خواست خدا بعد از راه‌اندازی اکمو و آموزش پرستاران باید به سراغ دستگاه VAD و درنهایت در یک دوره زمانی 1 الی 2 ساله با تأمین بودجه توسط خیرین پیوند قلب را در این مرکز راه‌اندازی می‌کنیم.
وی در خصوص اهمیت دستگاه VAD گفت: باید برای خرید دستگاه‌های کمکی قلب VAD نیز از خیرین کمک بگیریم. دستگاه‌های کمکی قلب دستگاه‌هایی هستند که داخل بدن قرار می‌گیرند، مثل عروق بزرگ یا داخل خود قلب و پمپاژ را ازآنجا انجام می‌دهند. دستگاه اکمو کودک را 7 الی 14 روز می‌تواند زنده نگه دارد، اما VAD تا سه الی چهار ماه این کار را انجام می‌دهد و این فرصت مناسبی است تا یک دهنده برای کودک بیمار پیدا شود و پیوند قلب صورت گیرد.
دکتر آقایی با ابراز خرسندی از این اقدام خیرین گفت: این قدمی که توسط بانک ملی برداشته شد، آرزوی چندین و چندساله ما بود. انشاالله قدم‌های بعدی را هم با مشارکت هم برداریم و به موفقیت برسیم.
شایان‌ذکر است در پایان این تفاهم، بازدیدی از بخش‌های جراحی قلب کودکان، آزمایشگاه و ام آر ای مرکز طبی کودکان صورت گرفت و عاملین بانک ملی از نزدیک در جریان نیازمندی‌های این بیمارستان قرار گرفتند.
در این نشست، دکتر شروین بدو رییس بیمارستان مرکز طبی، آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه، دکتر آقایی متخصص قلب کودکان و عضو هیئت‌علمی، دکتر زینالو مدیر گروه کودکان دانشگاه، دکتر معینی مدیر بیمارستان مرکز طبی، مهندس خسروی رییس اداره امور شعب مرکزی بانک ملی تهران، حسینی مهر معاون پشتیبانی بانک ملی، میری معاون پرسنلی بانک ملی و نجاتی کارشناس بازاریابی بانک ملی حضور داشتند.
خبر و عکس: باقرزاده

  • گروه خبری : مدیریت امور مالی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 69440
کلمات کلیدی
تهیه کننده: