مجله علمی-پژوهشی FBT در پایگاه اسکوپوس نمایه شد

دانشجویان و پژوهشگران با ارسال مقاله به مجله علمی-پژوهشی FBT می‌توانند از اعتبار پایگاه اسکوپوس استفاده کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشکده فناوری‌ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی، مجله علمی-پژوهشی این پژوهشکده Frontiers in Biomedical Technologies در پایگاه استنادی معتبر بین‌المللی Scopus نمایه شد.
این پایگاه که مربوط به الزویر (Elsevier) است حدود ۳۶ هزار موضوع را در علوم مختلف در برمی‌گیرد.
دانشجویان و پژوهشگران با ارسال مقالات خود به مجله FBT می‌توانند از اعتبار و امتیازات آن استفاده کنند، این مقالات می‌توانند در قالب Editorial, Original article, Case report, Commentary, Review article, Short report, Technical note باشد که نتایج آن طی ۴۵ روز اعلام خواهد شد.
محققان می‌توانند در حوزه‌های مرتبط با تجهیزات و تکنیک‌های تصویربرداری پزشکی، دزیمتری پرتوهای یونیزان و غیر یونیزان، تشخیص و درمان با پرتوهای غیر یون‌ساز، پردازش سیگنال و تصاویر پزشکی، بیومکانیک، بیوالکتریک و بیومواد، هوش مصنوعی و واقعیت مجازی، رادیوتراپی و رادیو بیولوژی، فناوری نانو در پزشکی، مدل‌سازی بیولوژیک، روبوتیک پزشکی و پزشکی هسته‌ای مقالات خود را ارسال کنند.

اسکوپوس که بالغ‌بر ۶۰۰ نشریه دانشگاهی را پوشش می‌دهد دسترسی آسان به مقاله‌ها را تقویت می‌کند و اعتبار مناسبی به مقاله‌های چاپ‌شده می‌دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
زهرا  قدیری

زهرا قدیری