• تاریخ انتشار : 1403/07/07 - 11:30
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مدیر امور دانشجویی از توزیع ناهار گرم برای دانشجویان ساکن سرای دانشجویی متأهلین خبر داد

مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی، از امکان توزیع ناهار گرم برای دانشجویان ساکن سرای دانشجویی متأهلین دانشگاه علوم پزشکی تهران سخن گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مهندس فرشاد میرزایی افزود: امکان توزیع ناهار گرم برای دانشجویان ساکن سرای دانشجویی متأهلین از شنبه 7 مهر 1403 برقرار شده است.
وی با اشاره به اهمیت تغذیه سالم و مناسب برای دانشجویان و تأثیر مستقیم آن بر یادگیری و بهبود کیفیت آموزشی دانشجویان گفت: با توجه به درخواست فراوان دانشجویان متأهل ساکن سرای دانشجویی متأهلین مبنی بر توزیع ناهار گرم مانند سایر سراهای دانشجویی و مطابق با منوی غذایی روز این امکان برای دانشجویان از 7 مهر فراهم شده است.
توضیح اینکه، دانشجویان می توانند روزانه از ساعت 12 تا 13 نسبت به دریافت ناهار خود اقدام کنند.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی