مراسم افتتاحیه برنامه سفیران سلامت دانش آموزی در مدرسه شهدای گمنام در بخش چهاردانگه

در راستای اجرای برنامه سفیران سلامت دانش‌آموزی در مدارس، مراسم افتتاحیه این برنامه در مدرسه شهدای گمنام چهاردانگه با حضور کارشناس اداره سلامت آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران، معاون پرورشی اداره آموزش‌وپرورش چهاردانگه و کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در این مراسم که دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸ در مدرسه ابتدایی شهدای گمنام برگزار شد شرح وظایفی از سفیران سلامت بیان و بر انتقال تمام مطالب آموزشی به سفیران سلامت تأکید شد.
با توجه به اینکه این برنامه بر پایه رویکرد آموزش همسانان است که یک برنامه منسجم به‌منظور ایجاد یک شبکه همسان مؤثر برای تشویق دانش آموزان در جهت ارتقای سلامت آنهاست و  این فرصت را برای دانش آموزان مهیا می‌کند که آگاهی‌های لازم در خصوص موضوعات سلامت و محیط زیست با استفاده از ارزش‌های تعاملی و مشارکتی)بحث گروهی، کارگاه آموزشی، پانل، ایفای نقش و ... (راکسب و آن را به سایر همسانان منتقل کنند تأکید شد تمام مطالب آموزشی را سفیران از طریق کانال‌های مختلف آموزشی به سایر دانش آموزان منتقل کنند.
در این مراسم سفیران سلامت معرفی، از سفیران سلامت نمونه سال گذشته تقدیر و سوگندنامه سفیران سلامت قرائت شد.

خبر: زینب ایمانی

عکس: یونس بیاتی