معاون درمان دانشگاه: ارتباط مؤثر و مناسب با بخش خصوصی از اهداف این معاونت است
جلسه شورای مدیران معاونت درمان با رویکرد توسعه شبکه تخصصی اجتماعی با حضور مدیران معاونت درمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه شورای مدیران با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان، مدیران و مسئولان واحدها دوشنبه ۶ بهمن ۹۹ برگزار شد.
استفاده از امکانات شبکه تخصصی اجتماعی
در این جلسه دکتر علامه در خصوص توسعه شبکه ارتباطی تخصصی اجتماعی گفت: ارتباطات جایگاه ویژهای در بهبود روابط دارد، بهویژه در خصوص بیمارستانهای بخش خصوصی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران که راههای ارتباطی محدوداست و مدل برقراری ارتباط با آنها چالشهای بیشتری دارد. استفاده از شبکههای اجتماعی تخصصی به تسهیل ارتباطات با این مراکز کمک میکند، استفاده از ظرفیتها و قابلیتهای مختلف این شبکه ازجمله تدوین اپیزودهای کوتاه و فیلمهای آموزشی بهمنظور برقراری ارتباط و تبیین بخشنامهها و دستورالعملهای موجود در حیطههای مختلف معاونت درمان میتواند در این زمینه کمککننده باشد. ارتباط مؤثر و مناسب با بخش خصوصی ازجمله اهداف معاونت درمان است.
وی افزود: از قابلیتهای مختلف این نرمافزار همچون برقراری ارتباط زنده نیز میتوان کمک گرفت. تجربه ما در برقراری ارتباط زنده با پزشکان عمومی و ماماها مثبت بود که علاوه بر افراد تحت پوشش دانشگاه از واحدهای خارج از محدوده دانشگاه نیز به بیان چالشها، مشکلات و دیدگاههای خود بهطور مستقیم و بیواسطه در یک ارتباط زنده با معاونت درمان دانشگاه پرداختند. اطلاعرسانی، بخشنامهها و امور مختلف که گاهی ممکن است بهدرستی صورت نگیرد و کاربر نهایی از بخشنامهها مطلع نشود و یا این فرآیند طولانی شود، این شبکه برای کوتاهسازی فرآیندها شرایط را فراهم میکند.
نقش حمایتی معاونت درمان از بیمارستانها
دکتر علی گنجعلی خان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانها نیز در این خصوص گفت: این نرمافزار قدرت آموزشی بالایی دارد. درواقع بهعنوان یک ابزار کمکی برای برقراری و تسهیل ارتباطات میتواند به رفع بسیاری از چالشها کمک کند. زمانی که بیمارستانها متوجه نقش حمایتی معاونت درمان شوند و ما را در کنار خود ببیند به برطرف شدن بسیاری از مشکلات کمک میکند. ما از همکاران بهمنظور تسهیل امور حمایت خواهیم کرد.
آموزش کاربرد نرمافزار بهصورت جذاب
دکتر شعبان علیزاده، رئیس اداره امور آزمایشگاهها گفت: استفاده از این نرمافزار ایرانی اتفاق خوبی است اما لازم است نحوه چگونگی ورود به این نرمافزار بهصورت نوآورانه و جذاب بیان شود.
دکتر محمدرضا جعفری مشاور معاون درمان بر برگزاری یک جشنواره بهمنظور ایجاد رقابت و انگیزه در واحدهای مختلف معاونت درمان در راستای توسعه این نرمافزار تأکید کرد.
در این جلسه الهام حقشناس مسئول روابط عمومی توضیحاتی پیرامون وضع موجود واحدهای مختلف معاونت درمان در نرمافزار شبکه تخصصی اجتماعی ارائه کرد.
نظر دهید