• تاریخ انتشار : 1401/02/04 - 14:50
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 375
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دومین جلسه کمیته بررسی علل موثر بر مرگ‌ومیر و عوارض مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره): تکریم بیماران و آگاه‌سازی آن‌ها از روند درمانشان یک وظیفه حرفه‌ای است

در جلسه کمیته مورتالیتی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) علل موثر در عدم اجرای کامل برخی مصوبات این کمیته از سال 94 تا 1400 تحلیل و بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دومین جلسه کمیته مرگ‌ومیر و عوارض مجتمع یک‌شنبه 4 اردیبهشت 1401 با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر کسری کروندیان هیئت‌علمی گروه بیهوشی و دبیر علمی کمیته، دکتر سید حسن اینانلو مدیر نظارت بر درمان، دکتر مصطفی محمدی رئیس ICU جنرال و نماینده معاون امور دانشگاهی در این کمیته، دکتر پیام صراف هیئت‌علمی گروه نورولوژی، دکتر محمد جلیلی عضو هیئت‌علمی طب اورژانس، دکتر فرامرز کریمیان سرپرست بخش جراحی 5، دکتر اسمعیل محمدنژاد سوپروایزر کنترل عفونت، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، فاطمه حمیدی فر مسئول ایمنی بیمار و سایر اعضا به‌منظور بررسی چرایی عدم اجرای برخی مصوبات این کمیته در بازه زمانی آذر 1394 تا شهریور 1400 در سالن شورای ریاست برگزار شد.

دکتر اورندی با پرداختن به برخی چالش‌های اجرای پروتکل پروسیجرهای تهاجمی در مشاوره‌های گروه رادیولوژی به جلسه اخیر خود با رئیس مرکز تصویربرداری و اساتید این گروه اشاره کرد و گفت: موارد موردنظر باهدف اصلاح فرآیند مشاوره‌های رادیولوژی در حال پیگیری است. یکی از این موضوعات مربوط به تشکیل پرونده مجزا برای بیماران بستری در تصویربرداری است که از گذشته بوده و با رویکرد مجتمعی دیگر نیازی به آن نیست و باید تمامی اقدامات درمانی بیماران به‌صورت یکپارچه در پرونده بستری ثبت شود. در بحث تعرفه‌ای، مشاوره رادیولوژی مطابق با سایر گروه‌های تخصصی است.

معاون درمان مجتمع تاکید کرد: پزشک معالج، مسئول احیای (CPR) بیمار است. آموزش  CPR به‌تمامی گروه‌ها داده‌شده و در صورت نیاز این آموزش‌ها ادامه خواهد داشت.

وی بر اهمیت رعایت اصول اولیه ارتباط با بیمار در تمامی سطوح خدمت به‌عنوان یکی از ارکان اخلاق حرفه‌ای تاکید و تصریح کرد: باید برای بیماران وقت بگذاریم و در هر شرایطی با آن‌ها محترمانه رفتار کنیم.

دکتر صراف با اشاره به‌ضرورت حضور پزشکان در مشاوره‌های پزشکی قانونی گفت: در درخواست مشاوره‌های رادیولوژی برای بیماران تکمیل اطلاعاتی چون نتیجه آزمایش‌های PT/INR و کراتینین ضروری است.

وی در ادامه افزود: آگاه کردن بیماران از پروسه درمانشان و گرفتن رضایت آگاهانه پیش از انجام اقدامات درمانی، بالاترین رکن حرفه پزشکی است که عدم رعایت آن تبعات قانونی به همراه خواهد داشت.

دکتر کروندیان با تاکید بر لزوم تکمیل فرم‌های رضایت آگاهانه؛ ضمن توصیه به آموزش همکاران و نظارت مداوم بر روند اجرای چک‌لیست‌های جراحی، ترویج فرهنگ ارتباط موثر تیم‌های درمانی با بیمار و همراهانش را در تسهیل فرآیند درمان بیماران بسیار مهم خواند.

وی با توصیه به تکریم بیماران و همراهان افزود: اصلاح عملکرد تیم‌های درمانی در درمانگاه‌ها با رویکرد آگاه‌سازی بیماران از راهکارهای نوین درمانی و ارائه خدمات درمانی باکیفیت به آن‌ها، ضمن نظم دهی به امور از ازدحام بخش‌های بستری خواهد کاست.

دکتر جلیلی در خصوص روند تعیین تکلیف بیماران اورژانس گفت: مکلف بودن سرویس‌های معالج و نحوه همکاری آنان برای حضور به‌موقع بر بالین بیماران بخش اورژانس در چهارچوب زمانی اعلام‌شده، این روند را تسریع می‌کند.  

 

 

  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی
  • کد خبر : 211201
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *