• تاریخ انتشار : 1401/05/03 - 08:13
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 303
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کمیته بحران کووید بیمارستان سینا

نشست اضطراری کمیته بحران کووید بیمارستان سینا برگزار شد

نشست اضطراری کمیته بحران کووید بیمارستان سینا با توجه به افزایش همه گیری کرونا، یکشنبه 2 مردادماه سال 1401 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا، بیان داشت: موج کرونا در بیمارستان مجدد در حال ابراز وجود است و برای خالی نگهداشتن اورژانس نیاز است، بخشی برای بیماران مبتلا به کووید در نظر گرفته و به سرعت بیماران مبتلا به آن بخش انتقال یابند.

مینا نجفی، مدیر پرستاری بیمارستان به بیان آمار مراجعان مبتلا به کووید و اقدامات انجام شده در بخش های اورژانس و بستری پرداخت و خبر از اختصاص بخش جراحی عروق 2 به بیماران مبتلا به کووید را داد.

دکتر جلالی، متخصص طب اورژانس بیمارستان با بیان اینکه تراکم مراجعه بیماران در این فصل به اورژانس بسیار زیاد است، گفت: برخی از مراجعه کنندگان نیز مبتلا به کووید هستند و انتقال بیماری بین مراجعان اورژانس بسیار زیاد شده است. وی در خصوص نحوه سیر بیماری افزود: خوشبختانه اکثر مراجعه کنندگان در وضعیت حادی به سر نمی بردند و آنهایی که بستری شدند نیز بیشتر افراد مسن و افرادی بودند که از بیماری زمینه رنج می بردند.

زهره عظیم بیک، سوپروایزر کنترل عفونت نیز به بیان آماری از واکسیناسیون دوز چهارم ویژه همکاران و عموم مردم پرداخت.

دکتر آذر حدادی، استاد بیماری های عفونی بیمارستان، بیان داشت: متاسفانه تبلیغات فضای مجازی سبب ایجاد شک و شبه میان افراد جامعه برای تزریق دوز چهارم شده است و باید از 4 هفته قبل واکسیناسیون دوز چهارم آغاز می شد. وی همچنین بر بازگشایی یک بخش ویژه بیماران مبتلا به کووید در بیمارستان تاکید کرد و افزود: میزان مراجعات این هفته نسبت به هفته قبل افزایش یافته، خوشبختانه شدت علائم بیماری به اندازه موج های قبلی نیست.

دکتر حدادی همچنین بر لزوم استفاده از ماسک تاکید کرد و بیان داشت متاسفانه در سطح جامعه و حتی بیمارستان دید می شود که افراد کمتر از ماسک استفاده می کنند و این در حالی است که میزان سرایت این موج بسیار زیاد است.

دکتر مرضیه پازوکی؛ فوق تخصص ریه و بیماری های تنفسی برای پذیرش بیماران مبتلا به کووید توسط بخش ای سی یو ریه ابراز آمادگی کرد.

دکتر کمال بصیری، رئیس بخش اورژانس بیمارستان نیز به بیان گزارشی از وضعیت اورژانس پرداخت و بیان داشت: وسایل حفاظت فردی در دسترس دستیاران، دانشجویان و اینترن ها قرار گیرد و اگر روند ورود بیماران مبتلا به کووید به اورژانس در همین سیر بماند بهتر به نظر می رسد بیماران اکسترا در بخش ها پخش شوند تا در اورژنس امکان ورود دیگر بیماران نیز فراهم شود. وی همچنین پیشنهاد راه اندازی قسمت تریاژ تنفسی را نیز مطرح کرد.

و در انتهای جلسه مقرر شد، راه اندازی تریاژ تنفسی با حضور یک پزشک مستقل  به زمانی تعلق گیرد که تعداد بیماران ظرف مدت 24 ساعت به بالای 24 نفر برسند و بخش جراحی عروق نیز طی 24 ساعت تخلیه و برای بستری بیماران مبتلا به کووید در نظر گرفته شود.

  • گروه خبری : بیمارستان سینا
  • کد خبر : 215696
فاطمه صدراپور
تهیه کننده:

فاطمه صدراپور

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *