نشست شورای اداری دانشکده توانبخشی برگزار شد

نشست شورای اداری دانشکده توانبخشی با حضور دکتر خاتون آبادی رئیس دانشکده در سالن شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، اولین جلسه شورای اداری دانشکده روز سه شنبه هفتم دی ماه 1400با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس، دکتر سید محسن میر معاون مالی و اداری و اعضای شورای اداری دانشکده برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر خاتون آبادی ضمن قددرانی از حضور همکاران، هدف از تشکیل شورای اداری را بهره گیری از پیشنهاد و انتقاد همکاران در راستای ارتقای عملکرد کارکنان و ایجاد فضای توام با آرامش عنوان و ابراز امیدواری کرد که با همراهی کارکنان، شاهد بهره روی مطلوب دانشکده باشیم.
در ادامه جلسه مسئولان مسائل مرتبط با واحد خود را بیان کردند.
حاضران ضمن بررسی موارد مطرح شده، راهکارهایی در خصوص رفع موانع موجود و بهبود فعالیت ها ارائه کردند .

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی