• تاریخ انتشار : 1395/07/09 - 18:53
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1789
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

با حضور بیش از 40 نماینده از دانشگاه های سراسر کشور

نشست همفکری دومین همایش و فن بازار ملی سلامت برگزار شد

به منظور تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه و بهبود مشارکت دانشگاه ها در همایش و فن بازار ملی سلامت، نشستی با حضور نمایندگان بیش از 40 دانشگاه سراسر کشور (علوم پزشکی، وزارت علوم و دانشگاه آزاد) برگزار شد.

در این نشست که 8 مهر 95، در سالن اجلاس دانشگاه برگزار شد، دکتر یونسیان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، گفت: دبیر خانه همایش و فن بازار ملی سلامت ضمن دعوت از دانشگاه های کشور خواسته بود تا فن آوران، شرکت های دانش بنیان، نیازها و بازار خود را معرفی نمایند. این جلسه به منظور توجیه دانشگاه ها و آشنایی بیشتر آنها با فن بازار سلامت برگزار شد تا از یک سو اهداف برگزاری بهتر بیان شود و از سوی دیگر با دیدگاه ها و دغدغه های سایر دانشگاه ها بیشتر آشنا شویم.
وی سه ضلع مهم این همایش را فن آور یا شرکت دانش بنیان، بازار یا کارفرما و نهاد های حامی خواند و تصریح کرد: در نشست امروز سعی داریم با ایجاد تضارب بین نمایندگان دانشگاه ها، ارتباط دو سویه بهتری به منظور جلب مشارکت حداکثری برقرار نماییم.
دکتر یونسیان با بیان اینکه این همایش سال گذشته در سطح دانشگاه برگزار شد، اما امسال در دومین همایش، ضمن اجرای آن در سطح ملی، نخستین فن بازار ملی سلامت نیز برگزار می شود، از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاونت تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت به عنوان نمونه مهی از نهاد های تسهیل گر و  حمایت کننده نام برد و افزود:  نامه ای برای روسای دانشگاه ها ارسال کردیم تا علاوه بر معرفی فن آور اقدام به معرفی بازارهای خود نمایند چرا که دانشگاه ها نقش دو گانه ای در این خصوص بر عهده دارند و همانگونه که از طریق شرکت های دانش بنیان، در تولید محصولات فن آورانه شرکت می کنند؛ از سوی دیگر خود بازار بزرگی هستند که می توانند از طریق فن بازار نیازهای خود را تامین نمایند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، با اشاره به برگزاری این همایش در سطح ملی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دانشگاه پیشرو نقش محوری را در جهت برگزاری هر چه بهتر بر عهده گرفته اما سعی شده ملی بودن تنها در سطح نام نباشد و تمامی دانشگاه ها و نهادهای مرتبط در برگزاری مداخله نمایند.
وی خاطر نشان کرد: از این رو از معاونت تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت خواسته شد تا برای غربالگری اولیه شرکت های دانش بنیان، از میان 400 شرکت دانش بنیان غربالگری را بر عهده گیرند و در مرحله بعد ستاد های معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری نیز در انتخاب نهایی شرکت ها مشارکت خواهد داشت تا شائبه سوگیری و مداخله دانشگاه علوم پزشکی تهران در انتخابات و تصمیم گیریها ایجاد نشود.
دکتر یونسیان یکی از مهم ترین چالش های دانشگاه به عنوان مجری را انتخاب زمانی مناسب برای برگزاری همایش با هدف حداکثر مشارکت خواند و افزود:  انتخاب زمانی مناسب برای همایش تا بتوانیم مشارکت تمامی دانشگاه ها و وزارت خانه های علوم و بهداشت را داشته باشیم  و همچنین بتوانیم از وزارتخانه هایی همچون وزرات صنعت و یا معاون علمی ریاست جمهوری نیز برای شرکت در این همایش دعوت نماییم یکی از چالش های ماست.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت ارائه بازار مناسب از سوی دستگاه های اجرایی گفت: معاونت علمی ریاست جمهوری اعلام کرده اند که 20 تا 50 درصد قیمت اقلامی که در این بازار خریداری می شود را به عنوان یارانه پرداخت خواهد کرد که این مسئله می تواند موجب رونق بازار باشد. در واقع در این مراسم بیشتر از آنکه تاکید بر همایش باشد، فن بازار آن مورد توجه و تاکید است و انتظار داریم در این روز توافقاتی صورت گیرد و تفاهم نامه های مختلفی به امضا برسد تا انشاالله بتوانیم شاهد عملی شدن شعار اقتصاد مقاومتی باشیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، همچنین این همایش را در راستای ارتباط صنعت و دانشگاه دانست و تصریح کرد: یکی از سه برنامه کلانی که ریاست دانشگاه برای حوزه پژوهش تبیین کرد، حرکت به سمت خارج از دانشگاه مشتمل بر ارتباط  صنعت با دانشگاه و فن آوری بود از این رو اکنون هر قدم رو به جلو در این همایش در جهت تحقق این هدف خواهد بود.
لازم به توضیح است دومین همایش و فن بازار ملی سلامت  16 و 17 آبان ماه برگزار می شود.
خبرو عکس: نسیم قرائیان

  • گروه خبری : گروه خبری RSS
  • کد خبر : 62983
تهیه کننده: