• تاریخ انتشار : 1399/10/11 - 08:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 769
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

نشست هیئت رئیسه و روسای بخش‌ها بیمارستان سینا برگزار شد

در نشست هیئت رئیسه و روسای بخش های بیمارستان سینا، با توجه به افول موج سوم شیوع کووید19 در سطح جامعه بر عادی‌سازی فعالیت‌های بیمارستان تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، نشست هیئت‌رئیسه و روسای بخش‌های بیمارستان سینا، چهارشنبه 10 دی 1399 برگزار شد.
دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا در این نشست ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و تبریک ولادت حضرت مسیح (ع) و با آرزوی سلامتی برای دکتر علی شکوری راد، رئیس بخش رادیولوژی این مرکز گفت: دکتر شکوری راد در ایام بحران کرونا، فداکارانه در زمینه اقدامات رادیولوژی برای این بیماران فعالیت چشمگیری داشتند.
وی در ادامه بیان داشت: موج سوم کووید 19 در بیمارستان سینا در شرایطی که نزدیک به 140 تخت به بیماران مبتلا اختصاص داده شده بود و با ویزیت تریاژ، حدود 20 هزار بیمار مبتلا که از این تعداد 4 هزار و پانصد نفر بستری شدند را از سر گذراندیم و متأسفانه میزان مرگ‌ومیر در موج سوم، نسبت به 2 موج قبلی بیشتر بود. میانگین کلی مرگ‌ومیر در کل کشور 25 درصد برآورد شده و در بیمارستان سینا از میان بیماران مبتلا مراجعه‌کننده 19 درصد مرگ برآورده شده است که خوشبختانه با تلاش‌های کادر درمان، میزان مرگ‌ومیر در بیمارستان سینا در مقایسه با کل کشور از رتبه پایین‌تری برخوردار بوده است و در طول دوران شیوع بیماری میزان آمارهای بیماران ازدست‌رفته بیمارستان سینا نسبت به کل کشور آماری پایین‌تری را به خود اختصاص داده است.
در طول این دوران در این مرکز در حدود 5 هزار سی‌تی‌اسکن انجام شد که این مسئله فشار مضاعفی بود که بر استادان، دستیاران، پرستاران، کادر درمانی و همکاران پاراکلینیکی، خدمات و پشتیبانی وارد کرد.
در این مدت همکاران بیمارستان سینا شاهد وقایع تلخی همچون مرگ‌ومیر بسیاری از هم‌وطنانشان در بیمارستان و حتی درگذشت عزیزان خود بودند و این مسئله تأثیرات بسزای روحی در سطح بیمارستان از خود به‌جای گذاشت.
رئیس بیمارستان سینا افزود: از دیگر عوارض شیوع کرونا در سطح بیمارستان، مسئله آموزش بود زیرا به علت شیوع بیماری، امکان برگزاری کلاس‌های حضوری کاهش یافته بود. همچنین در این مدت، مدیریت بیمارستان به علت هزینه‌های ناخواسته و لحظه‌ای که به وجود آمده بود در شرایطی که درآمد چندانی هم بیمارستان نداشت بسیار مشکل و سخت بود.
 دکتر طالب پور در ادامه افزود: در حقیقت هدف از برگزاری این جلسه یاری خواستن از سرمایه‌های اصلی بیمارستان است که با روحیه مثبت و جمعی که همیشه در فضای بیمارستان از خود بروز داده‌اند بتوانیم بر عارضه‌های دوران شیوع کرونا فائق آیم و با حفظ روحیه جمعی در راستای افزایش انگیزه استادان جوان‌تر، دستیاران، اینترن ها و دانشجویان تلاش کنیم تا روحیه انفعالی که به وجود آمده را به روحیه نشاط و سرزندگی تبدیل شود.
وی با اشاره به این مسئله که موج سوم شیوع کووید نیز خوشبختانه روبه اتمام است ضمن تأکید به بازگشت به شرایط عادی، گفت: باید با انگیزه بخشیدن در گروه‌های مختلف، شرایط عادی بیمارستان را از سر بگیریم و به مسئله آموزش تأکید بیشتری داشته باشیم و کلاس‌های حضوری با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی را جدی‌تر برگزار کنیم.
دکتر طالب پور، همچنین ضمن قدردانی از هیئت‌رئیسه بیمارستان بیان داشت: دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان در این مدت در زمینه مدیریت درمان تلاش‌های بسیاری به ثمر رساندند و در این دوران آینده بیمارستان به فراموشی سپرده نشد و با نظر بزرگان بیمارستان، مواردی را که برای 10 سال آینده بیمارستان لازم بود مشخص و تدوین شد و در حال رایزنی در سطح دانشگاه و مجلس برای اختصاص ردیف بودجه برای بیمارستان سینا به‌عنوان اولین بیمارستان و سمبل پزشکی در سطح مملکت هستیم.
مهندس هادی مخبر، مشاور رئیس بیمارستان با بیان اینکه خوشبختانه موج سوم کووید روبه اتمام است گفت: در این دوران شرایط خیلی سختی سپری شد ولی در این مدت سعی شد تجهیزات لازم برای گروه‌های مختلف از طریق هیئت‌امنا یا خیرین تهیه شود و حتی از کارها و فعالیت‌های عمرانی نیز کاسته نشد.
بیمارستان سینا با حضور استادان برجسته و همبستگی که میان همکاران آن دیده می‌شود همیشه به دار بودن فضای صمیمی معروف است و امیدوارم هرچه زودتر به حالت عادی بازگردد.
دکتر شاهرخ کربلایی، معاون آموزشی بیمارستان نیز با تأکید بر ارزیابی شرایط برای موج‌های دیگر شیوع کووید، عادی‌سازی بیمارستان را مثمر ثمر دانست.
دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان بیمارستان ضمن قدردانی از استادان و حاضران جلسه گفت: بار مالی بسیاری زیادی را شیوع بیماری کووید بر مراکز درمانی از جمله بیمارستان سینا وارد کرده است. با توجه به اینکه دستیاران طی یک سال گذشته به علت شیوع بیماری کووید بیشتر مشغول ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا بودند باعث شده بیمارستان مقداری از حالت عادی خود فاصله بگیرد و ما باید شرایطی را به وجود آوریم که اورژانس بیمارستان در خصوص پذیرش بیماران غیر کرونایی مانند سابق فعال شود و برای این سؤال که آیا موجی دیگر از شیوع کرونا جامعه را تهدید می‌کند هیچ پاسخ روشنی وجود ندارد اما آنچه از آمارهای کل کشور و شهر تهران برآورد می‌شود این است که تقریباً 10 درصد تخت‌های مراکز درمانی برای بیماران کووید 19 فعال است و بهترین تصمیمی که در حال حاضر می‌توان گرفت این است که باید روبه سوی عادی‌سازی حرکت کنیم و در صورت بروز شیوع مجدد بیماری، دوباره بخش‌های کرونایی را بازگشایی کنیم.
دکتر هادی احمدی، رئیس بخش VIP بیمارستان نیز عنوان داشت: در این مدت در گروه جراحی سعی شد به‌هیچ‌عنوان از فعالیت‌های درمانی کاسته نشود اما متأسفانه ترس از کووید باعث شده بیماران غیر مبتلا به کرونا از بیمارستان فاصله بگیرند و باید با ترس زدایی از بیمارستان، باز هم به درمان بیماران بپردازیم.
دکتر محمد شیرانی، رئیس بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان گفت: با شیوع کرونا، به شکلی جهان از حرکت ایستاد و بشریت به فکر فرورفت و مجدد در حال بازسازی است. صرفاً اینکه فقط فروش خدمت یا تحصیل علم را نگاه کنیم کافی نیست بلکه مسئله این است که داستان بیماری‌های ویروسی، داستانی پایان‌ناپذیر است و مسئله مهم این است که آموزش‌ها، اقتصادها، فرهنگ‌ها و مهاجرت‌ها در سطح جهان تغییر کرده و به سبک سابق برنخواهد گشت و باید گذشته را فراموش کرد. کرونا باعث شد تند دویدن بشر متوقف شود و باید به روانشناسی جامعه همراه با کرونا نگاه شود. کرونا فرهنگ جدیدی را در جهان ایجاد کرد و باید به این مسئله توجه شود که چقدر به تولید خدمت نیاز است و این تولید خدمت برای چه کسانی خواهد بود. طبق نظر مقام معظم رهبری ما برای مبحث ویروس به یک قرارگاه دائمی نیاز داریم و باید با ویروس‌ها همزیستی پیدا کنیم و باید با یک تحلیل به سراغ آینده رفت و تلاش کرد.
دکتر احمد سلیم زاده، رئیس بخش داخلی بیمارستان با بیان اینکه در حال حاضر بیماری روبه افول است و در مسیر عادی‌سازی هستیم ولی باید در خصوص درمانگاه‌ها با توجه بیشتری عمل کرد گفت: خوشبختانه آمارها نشان‌دهنده این است که میزان شیوع زیاد بالا نیست اما بیماری همچون مار خفته است و نمی‌توان گفت بازنخواهد گشت و توصیه من این است که شیوه‌نامه‌های بهداشتی به‌خصوص در درمانگاه و برای بیماران سرپایی با جدیت بیشتری در روند عادی‌سازی رعایت شود.
دکتر گلناز مرادی، هیئت‌علمی رادیولوژی نیز به بیان آمار شبانه‌روز گذشته بیماران مبتلا به کووید مراجعه‌کننده به بخش رادیولوژی بیمارستان پرداخت.
دکتر حسین حیدر، رئیس بخش فک و صورت بیمارستان ضمن قدردانی از تلاش‌های مسئولان، استادان و همکاران بیمارستان در یک سال گذشته گفت: با توجه به اینکه در گروه جراحی فک و صورت، بیماران بسیاری نیازمند ارائه خدمات درمانی هستند از هفته آینده در بخش جراحی فک و صورت با برنامه‌ریزی که شده ان شاء الله فعال‌تر از گذشته به فعالیت درمانی خواهیم پرداخت.
دکتر منصوره تقاء، رئیس بخش نورولوژی با تأکید به مسئله آموزش بیان داشت: در این مدت بسیاری از کلاس‌ها به‌صورت مجازی برگزار شد و بر بازنگری شیوه آموزش در سطح دانشگاه تأکید کرد.
دکتر ابوالقاسم محسنی، رئیس بخش ارولوژی 1 گفت: در این مدت بیمارستان سینا بسیار فداکارانه در عرصه درمان کووید 19 عمل کرده است. همکاران طب اورژانس خط مقدم پذیرش بیماران غیر کرونایی هستند.
دکتر محمدرضا نیکوبخت، رئیس بخش ارولوژی 2 بیمارستان، ضمن تشکر از استادان گفت: در طی این یک سال گذشته در بخش ارولوژی 2 در سطح آموزش و درمان سعی شد با تمام توان حرکت شود.
دکتر سیده هاله اشرف، معاون پژوهشی بیمارستان، ضمن تأکید بر ویزیت آنلاین بیان داشت: بسیاری از بیماران نیازمند ویزیت حضوری هستند اما برخی از بیماران نیاز به ویزیت حضوری ندارند و می‌توان از طریق ویزیت آنلاین به درمان آنان پرداخت و این بستر از طریق دانشگاه علوم پزشکی تهران آماده شده است.
دکتر عفت رازقی، رئیس بخش دیالیز بیمارستان با تأکید بر تشویق مالی و معنوی دستیاران گفت: برای اینکه دستیاران در مبحث آموزش و درمان فعالانه کار کنند نیاز است به آنها نگاه ویژه داشته باشیم و با این نگاه در آنها ایجاد انگیزه کنیم.
دکتر محمدرضا ظفرقندی، رئیس بخش جراحی عروق بیان داشت: ویزیت آنلاین در نوبت اول غیرقانونی است و برای مراجعه مجدد می‌توان از این شیوه استفاده کرد و در این خصوص 3 مبحث وجود دارد که شامل زیرساخت، مالی و مستندسازی است. در حال حاضر بیمه‌ها الزام قانونی داشته‌اند که از دی‌ماه نسخه الکترونیک ایجاد کنند اما به علت آماده نبودن زیرساخت‌های موردنیاز و نبود آمادگی همکاران، نسخه الکترونیک به تعویق افتاده است.
وی در خصوص آموزش هم بیان داشت: هیچ‌گاه ویزیت و آموزش مجازی نمی‌تواند جایگزین ویزیت و آموزش حضوری شود و باید در نحوه آموزش نیز به سمت حضوری حرکت کنیم ولی در شرایط متغیر نمی‌توان تصمیمات قطعی گرفت.

  • گروه خبری : بیمارستان سینا,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 167979
کلمات کلیدی
رضا  آسیابی
تهیه کننده:

رضا آسیابی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *