هشتاد و نهمین جلسه هیات رئیسه دانشکده مجازی با حضور دکتر علامه پیرامون برنامه گروه های آموزشی برگزار شد

هشتاد و نهمین جلسه هیات رئیسه دانشکده مجازی با حضور دکتر سید فرشاد علامه سرپرست دانشکده مجازی پیرامون برنامه گروه های آموزشی این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده مجازی، هشتاد و نهمین جلسه هیات رئیسه با حضور دکتر سید فرشاد علامه سرپرست دانشکده مجازی و اعضا اردیبهشت 1401 برگزار شد.
در این نشست دکتر میترا ذوالفقاری (معاون آموزشی و دانشجویی ـ فرهنگی)، دکتر علیرضا آتشی (معاون پژوهشی)، دکتر ریتا مجتهدزاده (معاون بین الملل) و دکتر فاطمه حاجی علی عسگری (معاون اداری ـ مالی) و دکتر غلامرضا حسن زاده حضور داشتند که برنامه ها و پیشنهادات خود را پیرامون: راه اندازی مقاطع تحصیلی رشته تله مدیسین (پزشکی از راه دور)، تطابق یا تعریف کدهای اخلاقی و تعرفه های تله مدیسین با تعرفه های حضوری، بروز رسانی محتواهای گروه های آموزشی دانشکده در راستای اهداف وب برندینگ دانشگاه، اتخاذ تصمیم برای برگزاری بلوک های حضوری و انتخاب مدیران مراکز رشد و Edo دانشکده ارائه کردند.
در ادامه دکتر علامه با اشاره به فرآیند جذب اعضای هیات علمی، استفاده از اعضای هیات علمی عضو ثانویه را برای کمک به گروه های آموزشی از اولویت های این برنامه دانست.
همچنین در این جلسه پیرامون مباحثی چون: جذب کارشناسان و اعضای هیات علمی جدید، رشته سلامت از دور، انتخاب مدیر واحد تولید محتوا و … بحث و تبادل نظر شد.

آذر شهبازی

آذر شهبازی