همایش بزرگ کوهپیمایی مشترک دانشجویان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، همایش بزرگ کوهپیمایی مشترک دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10 را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اولین همایش کوهپیمایی مشترک دانشجویان دختر و پسر دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران، بقیه الله، توانبخشی و سلامت اجتماعی و شاهد به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در اردوگاه امام خمینی منطقه لواسان برگزار خواهد شد.
توضیح اینکه، تاریخ برگزاری اردو ویژه دختران پنجشنبه 14 اردیبهشت ماه 1402 و پسران جمعه 15 اردیبهشت ماه است.
با توجه به شرایط منطقه و برگزاری مسابقات ورزشی، همراه داشتن لباس و کفش ورزشی الزامی است.
دانشجویان علاقه مند به شرکت در همایش می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 42910321 در ارتباط باشند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان