پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت اول شهریور، روز پزشک

دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در پیامی روز پزشک را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، در متن این پیام آمده است:

همكار محترم پزشک
 در پيشينه تاريخي و باور اجتماعي مردم سرزمين ايران اسلامي، همواره طبابت و طبيب از قداست و جايگاه ویژه‌ای برخوردار بوده است زيرا پزشك همواره بادم مسيحيائي خويش درد و رنج را از جسم و روان دردمندان زدوده و شوق اميد را در كالبد جسم و روح زندگي آنان می‌دمیده است.
فرارسیدن يكم شهریورماه سالروز ولادت بزرگ دانشمند و طبيب برجسته نامدار ايراني جهان اسلام، شیخ‌الرئیس ابوعلي سينا و روز پزشك خجسته باد.
بر خود لازم می‌دانم اين روز بزرگ را به‌تمامی طبيبان فرزانه و جامعه پزشكي ايران اسلامي به‌ویژه در این شرایط بحران شیوع کرونا که پزشکان عزیز ما مدافع سلامت مردم و جامعه هستند و هرروز شاهد فداکاری و ایثارشان در عرصه خدمت به کشور و نجات جان هم‌وطنانشان هستيم تبريك عرض نموده و از خدمات دلسوزانه شما تشكر و قدرداني نمايم.
اميدوارم در پناه حق، همواره موفق و مؤید باشيد.
دکتر محمد رضا سلمانی ندوشن
رئیس مرکزبهداشت جنوب تهران