• تاریخ انتشار : 1403/07/21 - 12:45

پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته سلامت روان 1403

رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در پیامی هفته سلامت روان را به روان‌پزشکان و روانشناسان تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در پیامی هفته سلامت روان را تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:
بهداشت روان به‌عنوان یکی از ابعاد مهم سلامت یک ضرورت اجتماعی است که برای دستیابی و تحقق اهداف آن به کوششی جمعی نیازمندیم. همکاران ما در این حوزه با به‌روزرسانی برنامه‌ها و تأکید بر این نگرش که سلامت روان موضوعی فراتر از نداشتن اختلالات روانی است در تلاش‌اند دسترسی عادلانه مردم به خدمات سلامت روان افزایش یابد و فرهنگ استفاده از این خدمات در جامعه نهادینه شود. هفته سلامت روان فرصتی است تا با نگاهی به دستاوردها، به همه این تلاش‌ها ارج نهیم و از همکارانمان در واحدهای ستادی و محیطی سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد قدردانی کنیم. ضمن تبریک و گرامیداشت هفته سلامت روان از خداوند متعال توفیق روزافزون همکاران ارجمند را خواستارم.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی