پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به مناسبت فرارسیدن دهه ولایت و عید سعید غدیرخم

دکتر علیرضا عباسی، مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر فرارسیدن عید غدیر خم، عید ولایت و امامت را تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران  شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، دکتر علیرضا عباسی، مدیر شبکه با توجه به قرار داشتن در دهه ولایت و امامت و در پیش رو داشتن عید بزرگ غدیر خم ، این روز را تبریک گفته و بیان کرد:

غدیر، تجلی خواست خالق، روح آفرینش، برانگیزاننده ستایش و دست های بلندی است که انسان خاکی را به افلاک می‏ کشاند. واقعه غدیر عظمت اسلام را معنا داد و با تفکر عمیق عدالت خواهی، سعادت بشری را به عینیت رساند و امید به هدایت الهی را تجسم بخشید.

غدیر روز ولایت و امامت و نشانه تداوم حرکت نبوت در مسیر امامت است تا امت اسلامی با فروغ نور ولایت راه عدالت را بپیماید و با پیوند نبوت و امامت به سرچشمه علم و حکمت الهی دست یابد.

اینجانب ضمن گرامیداشت دهه ولایت و تبریک عید سعیدغدیرخم، سالروز انتخاب سرچشمه علم و حکمت و تجدید میثاق با ولایت و امامت را صمیمانه به عموم مسلمین به ویژه همکاران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر ، مراکز خدمات جامع سلامت، خانه های بهداشت و پایگاه ها ی سلامت تبریک و تهنیت عرض می کنم.

محسن عصمتی

محسن عصمتی