پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت عید سعید فطر

دکتر مهدی ابراهیمی در پیامی عید سعید فطر و آغاز ماه شوال را به دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این پیام آمده است:

دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران
با سلام و احترام،

ماه مبارک رمضان، ماه خودسازی، بخشش و رحمت خداوند است که بندگان خاص باریتعالی بهترین بهره را از روزها و شب های پر خیر، برکت و مغفرت رمضان می برند.
خاطرات لحظه های شیرین سحر، افطار و شب های نورانی قدر گوارای وجودتان باد و امیدوارم عبادات خالصانه دانشگاهیان بزرگوار به درگاه حضرت حق مقبول افتد و شکرانه حلاوت عید سعید فطر، سلامتی، موفقیت، غفران الهی و توشه آخرت برایمان به ارمغان آورد.
عید سعید فطر و آغاز ماه شوال را به همه سروران ارجمند تبریک عرض می نمایم و ان شاءالله این معنویت تا ماه مبارک رمضان سال آینده همراه مان باشد.

دکتر مهدی ابراهیمی
معاون فرهنگی و دانشجویی