چهارمین نشست شورای اجرایی بیمارستان سینا برگزار شد

چهارمین نشست شورای اجرایی بیمارستان سینا با حضور دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان، دکتر محمدرضا قینی، معاون آموزشی، دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان، مهندس هادی مخبر، مشاور رئیس، مینا نجفی، مدیر پرستاری و دیگر اعضا، یکشنبه 31 اردیبهشت ماه سال 1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، دکتر طالبیان در ابتدای جلسه بیان داشت: جا دارد از همه همکاران به منظور فعالیت ها و خدماتی که در مجموعه بیمارستان به انجام می رسانند عرض تشکر داشته باشم به ویژه از مهندس مخبر که در مسیر ارتقای سطح کیفی و کمی بیمارستان بسیار در تلاش هستند.

سپس به بررسی میزان پیشرفت 5 محور اصلی بیمارستان، شامل عملیاتی شدن برگه پره آپ و کاهش روز بستری بیماران در بخش های درمانی، ثبت مشاوره ها در پرونده بیماران، ثبت صحیح پرونده ها و عملیاتی شدن تکمیل برگه کد و K ها و همچنین شروع کار اتاق های عمل از ساعت 7:30 صبح، پرداخته شد.

در ادامه مواردی همچون فرآیند پذیرش و بستری بیماران، ضرورت تکریم ارباب رجوع، ثبت خدمات ارئه شده به بیماران خاص در سامانه سپاس به بحث و بررسی گذاشته شد.

فاطمه صدراپور

فاطمه صدراپور