کارشناس شبکه بهداشت شهرستان ری به عنوان برگزیده مسابقه خاطره نویسی دوران کرونا انتخاب شد

زینب آدینه کارشناس شبکه بهداشت شهرستان ری به عنوان نفر برگزیده مسابقه خاطره نویسی دوران همه گیری کرونا که توسط معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شده بود، انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، زینب آدینه کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت شهرستان ری به عنوان نفر برگزیده مسابقه خاطره نویسی دوران کرونا انتخاب شد.

آدینه که خود در واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها خدمت می کند، مانند بسیاری از کادر درمان، از اولین روزهای شروع همه گیری کرونا تا کنون در زمینه های مختلف مقابله با این ویروس فعالیت کرده و بخشی از خاطرات خود را به رشته تحریر در آورده و به عنوان نفر برگزیده مسابقه از سوی معاونت بهداشت انتخاب شده است.

به همین مناسبت از سوی دکتر علیرضا دلاوری معاون بهداشت دانشگاه، تقدیرنامه به همراه یک جلد دیوان حافظ نفیس به کارشناس شبکه بهداشت شهرستان ری اهدا شد.

سعیده  شریفی

سعیده شریفی