کارگاه آموزشی شورای انضباطی دانشجویان دانشکده توانبخشی برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی با آیین نامه و شیوه نامه انضباطی دانشجویان با هدف آشنایی دانشجویان ورودی جدید دانشکده توانبخشی با قوانین و مقررات شوراهای انضباطی دانشگاهها به صورت آنلاین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، کارگاه آشنایی دانشجویان جدید این دانشکده با شیوه نامه و آیین نامه انضباطی سه شنبه 2 آذر 1400 به صورت مجازی با تدریس  زهرا اصغرنژاد کارشناس شورای انضباطی در محیط اسکای روم برگزار شد و در آن، شیوه نامه و آیین نامه انضباطی به نودانشجویان آموزش داده شد.
همچنین در انتهای کارگاه، جلسه پرسش و پاسخ و رفع ابهامات دانشجویان درخصوص قوانین و مقررات انضباطی برگزار شد.
توضیح اینکه این کارگاه ها هرساله با ورود نودانشجویان به دانشکده با هدف آشنایی دانشجویان جدید با موارد مهم آئین نامه و شیوه نامه انضباطی، برای پیشگیری از تخلفات دانشجویی در سطح دانشکده و دانشگاه و آشنا کردن دانشجویان به حقوق خود، برگزار می شود.

لیلا  روستا

لیلا روستا