کارگاه های توانمندسازی و رشد فردی با عنوان زیستن خردمندانه با امتیاز آموزش ضمن خدمت برگزار می شود

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت معاونت فرهنگی و دانشجویی با همکاری اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه، سلسله کارگاه های توانمند سازی و رشد فردی را با عنوان "زیستن خردمندانه"همراه با امتیاز ضمن خدمت ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این کارگاه ها باهدف پیشگیری و کاهش آسیب های روانی و جسمی و بهبود سطح روابط بین فردی و در راستای تحکیم خانواده و ارتقا سطح سواد سلامت و با عنوان "زیستن خردمندانه" از خرداد تا بهمن 1403 توسط کارشناسان به صورت حضوری در سالن شورای معاونت برگزار خواهد شد.
از همکاران علاقه مند دعوت می شود، برای ثبت نام تا 20 خرداد 1403 از طریق اینجا اقدام و در سامانه آموزش ضمن خدمت دانشگاه به آدرس، اینجا درس را انتخاب کنند.
توضیح اینکه، این 7 کارگاه دارای امتیاز آموزش ضمن خدمت بوده و ظرفیت هر کارگاه 40 نفر است.
همچنین، همه واحدهای تحت پوشش دانشگاه در صورت تمایل به برگزاری این دست از کارگاه ها در واحد خود، برای هماهنگی با شماره 64432560 دکتر سمانه میرزایی تماس بگیرند.
برای اطلاع از تاریخ، عناوین و پوستر کارگاه ها، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی