کسب مقام سوم تیم دارت بانوان دانشگاه در مسابقات کارکنان دولت استان تهران

تیم دارت کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش بانوان، به مقام سوم تیمی مسابقات کارکنان وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادهای دولتی در سطح استان تهران دست یافت.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، این مسابقات در دو بخش تیمی و انفرادی و با حضور 10 تیم از وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادهای دولتی استان تهران روز دوشنبه 24 دی 97 در مجموعه ورزشی بانک مرکزی برگزار و در نهایت در بخش رقابت های تیمی، دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از تیم های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت اقتصاد و امور دارایی به مقام سوم این دوره از مسابقات دست پیدا کرد.
توضیح اینکه، اعضای تیم دارت دانشگاه علوم پزشکی تهران را مینا حاج ابراهیم (معاونت بین الملل)، فاطمه باوقار (معاونت تحقیقات و فناوری)، محبوبه عنبری و مریم عنبری (معاونت بین الملل) تشکیل داده و فاطمه جلالی مربیگری و نیلوفر کلانتری سرپرستی تیم دارت بانوان دانشگاه علوم پزشکی تهران در این مسابقات را بر عهده داشتند.

فرزاد  سلطانپور

فرزاد سلطانپور