کسب مقام سوم تیمی در مسابقات کاراته چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور

تیم کاراته دانشجویان پسر دانشگاه از بین 13 تیم شرکت کننده در چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور توانست مقام سوم تیمی را کسب کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پرشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، رقابت‌های چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از ۱۰ شهریور 1401 در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد آغاز شد.
در این المپیاد، حدود ۱۲۰۰ ورزشکار و شرکت کننده از ۶۷ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور حضور دارند.
چهار کاراته کار دانشگاه علوم پزشکی تهران که در کاروان ورزشی مکتب سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در مسابقات چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان سراسر کشور شرکت کرده بودند توانستند در یک رقابت سخت و نفس گیر در عین شایستگی بعد از تیم های دانشگاه علوم پزشکی بابل و مشهد با کسب یک مدال طلا و یک مدال برنز به مقام سوم تیمی این دوره از رقابت ها دست یابند.
توضیح اینکه: محمد رضا بابایی و اشکان خرمی (دانشکده پزشکی)، عرفان سید صالحی (دانشکده پیراپزشکی) و آرش عباسی (دانشکده پرستاری و مامایی) اعضای تیم را تشکیل دادند و مربیگری این تیم برعهده رضا صافی و سرپرستی آن برعهده بهمن سیاوش وهابی بود.

کامران محمدیان

کامران محمدیان