گشت مشترک مرکز بهداشت جنوب تهران با حضور نمایندگان معاونت بهداشت در تره‌بار بهمن

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران از گشت مشترک این واحد با نمایندگان معاونت، تعزیرات، دامپزشکی و اصناف بهداشت در تره‌بار بهمن خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس طاهره آزمون، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط این مرکز گفت: این گشت با حضور دکتر علیرضا صدرایی، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت، نمایندگان تعزیرات حکومتی، اداره دامپزشکی استان تهران، پلیس اماکن، اصناف و کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی انجام شد.
آزمون در ادامه افزود: در این گشت، از غرفه‌های عرضه محصولات پروتئینی و ماشین‌های حمل محصولات بازدید و در صورت داشتن نواقص بهداشتی آموزش و تذکر لازم ارائه شد.
همچنین مقرر شد گزارش کاملی برای مرجع قضایی نیز ارسال شود.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی