• تاریخ انتشار : 1400/09/22 - 13:08
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 688
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

گفتگو با دکتر محدثه آزادواری، معاون پژوهشی بیمارستان سینا در آستانه برگزاری شانزدهمین جشنواره پژوهشی این مرکز

هر ساله با آغاز هفته پژوهشی و فناوری ملی به همت معاونت پژوهشی بیمارستان سینا، شاهد برگزاری جشنوار پژوهشی این مرکز و قدردانی از پژوهشگران برتر بیمارستان هستیم. امسال نیز شانزدهیمن جشنواره پژوهشی بیمارستان سینا، سه شنبه 23 آذرماه برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، یکی از رویدادهایی که هر ساله، مصادف با هفته پژوهش و فناوری ملی در بیمارستان سینا به وقوع می پیوندد، برگزاری جشنواره پژوهشی این مرکز به همت معاونت پژوهشی بیمارستان است و امسال نیز همچون سال های گذشته با کاهش التهاب شیوع ویروس کرونا و رعایت شیوه نامه های بهداشتی شاهد برگزاری شانزدهمین جشنواره پژوهشی بیمارستان سینا خواهیم بود.

در ابتدا توضیحی از دستاوردهای پژوهشی یکسال گذشته بیمارستان بفرمائید.
سلام ضمن تبریک هفته پژوهش، خدا را شاکر هستیم که با توجه به شرایطی که به واسطه بیماری کووید بر دانشگاه و بیمارستان حاکم بود، امسال نیز بیمارستان سینا این توفیق را پیدا کرد که حرمت و مقام پژوهشگران این مرکز را  ارج بنهد و جشنواره پژوهشی را برگزار نماییم.
در سال گذشته با توجه به شرایط کشور و همه گیری کرونا، پژوهشگران بیمارستان هم عقب ننشستند و همپا با رشادت های بخش درمان به تولید علم و مقالات علمی بیش از پیش پرداختند.
در سال گذشته 77 مقاله از مرکز تحقیقات ام اس، 51 مقاله از مرکز تحقیقات تروما ، 30 مقاله از مرکز تحقیقات اورولوژی و 21 مقاله از مرکز تحقیقات فوریت های بیمارستانی و پیش بیمارستانی و 282 مقاله از  سایر استادان و گروه های دیگر در ژورنال های خارجی و داخلی به چاپ رسیده است. همچنین چاپ 9 جلد کتاب و شرکت و برگزاری ده ها کنگره و وبینار داخلی و خارجی از استادان به ثبت رسیده است.

خدماتی که دفتر توسعه پژوهش می تواند در راستای تسهیل فرآیند پژوهش برای استادان، دستیاران و حتی همکاران واحدهای درمانی داشته باشد چیست؟
در مرکز توسعه پژوهش امسال نیز همچون سال های قبل علاوه بر خدمات کمک پژوهشی و آموزشی از قبیل همکاری در نگارش مقالات، مشاوره آمار و اپیدمیولوژی و برگزاری کارگاه های آموزشی (به صورت مجازی و حضوری به شکل محدودتر) با رعایت شیوه نامه های بهداشتی را هم چنان ادامه دادیم.
همچنین در طی 2 سال گذشته با بهره گیری از  حضور یک پزشک طرحی، یک گروه فعال پژوهشی در حیطه کووید تشکیل شد و در راستای تدوین برنامه های پژوهشی در زمینه کووید نیز بیمارستان سینا، یکی از بهترین دستاوردهای پژوهشی و علمی با کیفیت مطلوب را به ثمر رساند و به تولید مقالات و طرح های پژوهشی در این حوزه پرداخت.

خوب به شانزدهیمن جشنواره بپردازیم و اینکه بعد از گذشت دو سال از کرونا و برگزاری محدود جشنواره در سال گذشته، امسال جشنواره چه شگفتی هایی را برای مدوعوین خود در برخواهد داشت؟
در آذرماه، یک هفته به عنوان هفته پژوهش نامگذاری شده است و در بیمارستان سینا هر ساله در این هفته جشنواره پژوهشی برگزار و از پژوهشگران این مرکز قدردانی می شد. خدا را شکر امسال با توجه به کاهش چشم گیر بیماری کرونا این جشنواره به صورت حضوری و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار خواهد شد. همان گونه که گسترش این بیماری به این مفهوم نبود که فعالیت های پژوهشی تعطیل شود، بلکه با حضور دو چندان ادامه پیدا کرد. نباید تصور کرد که با توجه به همه گیری کرونا، نباید از فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی همکاران قدردانی نشود.
به همین منظور امسال نیز با در نظر گرفتن شیوه نامه های بهداشتی این مراسم برگزار خواهد شد و از استادان، دستیاران، دانشجویان و همکاران پژوهشگر بیمارستان قدردانی به عمل خواهد آمد.
امسال نیز به نمایش فعالیت های پژوهشی استادان و مراکز تحقیقات همچون سال های قبل خواهیم پرداخت و از دستاوردهای پژوهشی در حوزه مقالات و فعالیت های کووید سخن خواهیم گفت.

انتخاب پژوهشگران برتر بیمارستان در این جشنواره بر چه مبنایی است و امسال از چند تن تقدیر خواهد شد؟
امسال همچون سال های گذشته با توجه به آیین نامه پژوهشی که در ساله ای قبل طراحی شده است امتیاز به مقالات، کنگره ها، کتب، ثبت اختراع و Hindex اساتید درنظر گرفته شد و با توجه به جمع بندی های حاصله از 32 استاد ، 2 دستیار و 2 نفر از همکاران پرستاری و پیراپزشکی و 4 مرکز تحقیقات تقدیر به عمل خواهد آمد.

استاد اگر بخواهید به عنوان معاون پژوهشی بیمارستان سینا به پژوهشگران جوان به ویژه دستیاران و دانشجویان پیامی بدهید چه خواهید گفت.
هفته پژوهش فرصتی است تا با نگاهی به نقشه راه علمی در عرصه پژوهش قدم برداشته و در ترازوی سنجش، میزان موفقیت و عدم موفقیت براساس فرصت‌ها، ظرفیت‌ها و چالش‌ها مشخص شود و برای رسیدن به هدف‌های ترسیم‌شده، ‌برنامه‌ریزی و طراحی‌های لازم و ضروری انجام پذیرد.

سخن پایانی؟
در پایان لازم می‌دانم ضمن عرض تبریک مجدد هفته پژوهش به پژوهشگران عزیز، مراتب سپاس و امتنان خویش را از تلاش‌های ایشان در حوزه پژوهش تقدیم نمایم.

  • گروه خبری : بیمارستان سینا
  • کد خبر : 202262
رضا  آسیابی
تهیه کننده:

رضا آسیابی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *