• تاریخ انتشار : 1401/08/24 - 13:16
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1239
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نخستین نشست هماهنگی کمیته بحران های اجتماعی و سیاسی در بیمارستان ها و دانشکده ها برگزار شد

دکتر قناعتی: توجه بر حقیقت و داشتن مشی قانون مدار، اثرات خوبی بر جامعه می گذارد

در نشست هماهنگی اساتید، دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه، به منظور آشنایی بیشتر با وظایف و اختیارات کمیته بحران های اجتماعی و سیاسی در بیمارستان ها و دانشکده ها، بر توجه بر حقیقت و داشتن مشی قانون مداری تاکید شد و اعضای اولیه، برای تعیین اساسنامه کمیته دانشگاهی تعیین شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نخستین نشست هماهنگی کمیته بحران های اجتماعی و سیاسی در بیمارستان ها و دانشکده ها، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه گفت: در بحران های اخیر، نگاه ها، نظرات و برداشت های مختلفی وجود دارد و البته من به عنوان یک فرصت به آن نگاه می کنم و معتقدم موجب پویایی و تحرک درونی شده است و کشور در جهت بازسازی خود در حال حرکت است.
وی مدیریت درست چالش ها در جامعه را ضروری خواند و گفت: هر چالشی اگر درست مدیریت شود، فرصتی برای جهش، رشد و فهم مشترک از مشکلات جامعه می شود.
رئیس دانشگاه، تشخیص درست و تعیین راه حل درست را موجب برون رفت از مشکلات خواند و گفت: در حوادث اخیر تشخیص سره از ناسره بسیار اهمیت داشت. در این راستا توجه به فاکتورها و مشکلات درونی ضروری است و قطعا برخی از ناکارمدی ها، فسادها و عدم شایسته سالاری ها وجود دارد و اینها انتقادهایی است که وارد است اما باید حدود آن مشخص شود و برای رفع آن تلاش کنیم. ما در علم نیز اینگونه نگاه می کنیم. توجه بر حقیقت و مشی قانون مدار، اثرات خوبی بر جامعه می گذارد.
وی تحلیل درست از اعتراضات را نیازمند هوشمندی و درک مناسب از شرایط عنوان کرد و افزود: ایران از نظر شایسته سالاری و دموکراسی بسیار بهتر از کشورهای دیگر است و نگاه به این اعتراضات نیازمند هوشمندی زیادی است.
دکتر قناعتی، دانشگاه علوم پزشکی تهران را مرکزی پیشرو، الگو و مهد سلامت کشور دانست که تصمیمات و فعالیت های آن در جامعه اثرگذار است.
رئیس دانشگاه اظهار داشت: اگر دانشگاه های ما در مسیر بهینه خود قرار بگیرند می توانند در جامعه بسیار اثرگذار باشند. دلمان می خواهد آرمان های اولیه انقلاب اجرا شود و انسان به کرامت خود بازگردد. دنیای صنعتی در کنار مزایا، متاسفانه مشکلات و انحرافاتی نیز داشته که باید به آن توجه کرد.
وی سیره مولانا، حافظ و فرهنگ ایرانی اسلامی را فرهنگی قابل اشاعه به بشریت خواند و گفت: ما در طول تاریخ، سر تعظیم در مقابل زور فرود نیاوردیم و پیرو مشی حضرت علی (ع) هستیم که خود را در مقابل قاضی برای رسیدگی و دادخواهی قرار داد. اینها مسائلی است که باید مد نظر همه باشد.
دکتر قناعتی، برضرورت حل اختلافات تاکید کرد و گفت: بنایمان این است که از سلایق و دانشکده های مختلف در کمیته دعوت شوند تا نماینده ای برای سلایق و نگاه های مختلف باشند. اختلافات باید در این کمیته ها بررسی و تهدیدها به فرصت تبدیل شود.
وی افزود: اینکار یک ضرورت است و باید از طریق همفکری جمعی، از بن بست مشکلات خارج شویم و به جهانیان نشان دهیم که با شعور ایرانی، قادر به خروج از بحران ها هستیم و می توانیم به بهترین نحو مشکلات را رفع کنیم.
رییس دانشگاه، حضور در جمع دانشجویان را در راستای تلاش برای آرام سازی فضای دانشگاه دانست و تصریح کرد: در سردر این دانشگاه ایستادم و در جمع دانشجویان صحبت کردم؛ مشکلات آنها را شنیدم تا فضا آرام شود. محیط دانشگاه نیز امنیتی نیست بلکه در حال مدیریت آن هستیم. اگر می خواهید مشی قانون مدار در دانشگاه داشته باشیم باید بر اجرای قانون تاکید کنیم. اگر قانون شکنی باب شود انتها نخواهد داشت.
رئیس دانشگاه در پایان خاطر نشان کرد: راه اندازی کمیته بحران در دانشکده ها و بیمارستان ها فرصتی است تا از طریق آن باب گفتگو در دانشگاه باز شود و آسیب ها کاهش یابد.
در این نشست، هیئت موسس کمیته بحران تشکیل و مقرر شد برای تعیین اساس نامه و حدود کاری کمیته ها، نشست هایی را برگزار کنند.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 220515
فیلم بردار
نسیم  قرائیان
تهیه کننده:

نسیم قرائیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *