سامانه پرونده جامع الکترونیک دانشجویی فرهنگی برای اولین بار در کشور راه اندازی می شود
دکتر پورغریب از راه اندازی سامانه پرونده جامع الکترونیک دانشجویی فرهنگی برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: معاونت دانشجویی فرهنگی عهده دار طیف گسترده ای از چالش های دوران دانشجویی از ابتدای ورود تا فارغ التحصیلی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، باتوجه به آغاز فعالیت و راه اندازی «پرونده جامع الکترونیکی دانشجویی فرهنگی» در دانشگاه علوم پزشکی تهران که برای اولین بار در کشور در بستر سامانه سیپاد دانشجویی فرهنگی اتفاق میافتد، با دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه مصاحبه کردیم که در ادامه میخوانید.
لطفا درخصوص راه اندازی پرونده الکترونیکی دانشجویی فرهنگی توضیح دهید؟
معاونت دانشجویی فرهنگی در راستای بهبود خدمات الکترونیکی و راه اندازی «پرونده جامع الکترونیکی دانشجویی فرهنگی» از سال گذشته اقدام به راه اندازی پنل معاونت دانشجویی فرهنگی در سیپاد کرد که در حال حاضر به بهره برداری رسیده است. یکی از مواردی که در این سامانه دانشجویی طراحی شده است بحث مانیتورینگ ابعاد مختلف دانشجویان است. در اجرای این طرح مدیریتها و بخشهای مختلفی مانند مرکز بهداشت، مرکز مشاوره، تربیت بدنی، امور فوق برنامه و … فعالیت خواهند کرد.
این طرح از چه زمانی آغاز خواهد شد و تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و هدف آن چیست؟
این طرح برای اولین بار در سطح کشور و با این وسعت و به صورت الکترونیکی از خرداد ماه سال جاری شروع به فعالیت خواهد کرد و آماده خدمات رسانی به دانشجویان گرامی خواهد بود و بر حسب نیاز بصورت دورهایدر دوران تحصیل دانشجویان تکرار خواهد شد. یکی از اقدامات مهم در راستای روند این پایش، پدید آوردن بانک اطلاعاتی مناسب است. این مسئله میتواند امکان مداخله علمی و استاندارد و فعالیتهای پیشگیرانه موثر را فراهم کند.
گفتید تمام مدیریتهای معاونت در این طرح سهیم هستند، بیشتر توضیح میدهید؟
سلامت جسم دانشجویان یکی از مهمترین ابعاد زندگی دانشجویان است که با همکاری گروه طب کار و گروه داخلی و مرکز بهداشت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه به بررسی آن میپردازیم. در حال حاضر شاخصهای سلامت جسمی مشخص شده است و در قالب یک پرسشنامه الکترونیک در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت و در ادامه دانشجویان گرامی برای معاینات حضوری به مرور فرا خوانده میشوند.
از طرف دیگر بحث بهداشت روان دانشجویان را با کمک مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان و اساتید محترم گروه روانپزشکی دانشگاه به موازات سلامت جسم بررسی خواهیم کرد. برای بررسی سلامت روان نیز پرسشنامههای استانداردی طراحی و استفاده شده است که بتواند اطلاعات خوبی از وضعیت سلامت روان دانشجویان ارائه کند.
مرحله بعدی بررسی فعالیت ورزشی دانشجویان است که در این مسیر با همکاری مدیریت تربیت بدنی، گروه پزشکی ورزشی دانشگاه و همچنین مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی شاخصهای مورد نیاز در استعدادیابی ورزشی، علاقه مندی ورزشی، معاینات اسکلتی-عضلانی و میزان فعالیت ورزشی دانشجویان بررسی میشود.
البته ما در این مسیر از اهمیت نقش فعالیتهای فرهنگی و هنری دانشجویان غافل نشدهایمو با همکاری معاونت فرهنگی و مدیریت امور هنری و فوق برنامه شاخصهای استعدادیابی و علاقه مندی دانشجویان بطور کامل طراحی شده است.
اگر توضیح دیگری در این خصوص دارید، بفرمایید.
باید بگویم که دانشجویان جدید نیز در بدو ورود میتوانند از امکانات این طرح استفاده کنند و امیدواریم بتوانیم با الکترونیکی سازی این شاخصها اطلاعات مفیدی برای برنامه ریزیهای مربوط به دانشجویان به دست بیاوریم و در این مسیر از نظرها و راهنماییهای اساتید و دانشجویان در بهبود و رفع اشکالات احتمالی بهره مند شویم.
همچنین در پایان امیدوارم شاهد ارتقای روزافزون خدمات در حوزههای مختلف به دانشجویان گرامی باشیم تا دانشجویان بتوانند با فراغ بال به نیازهای آموزشی بپردازند.
نظر دهید