• تاریخ انتشار : 1400/03/01 - 10:08
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 393
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی معاونت درمان

مدیر درمان دانشگاه در جلسه کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی بر ایجاد شرایط برای زایمان طبیعی امن و به درخواست مادر تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران  معاونت درمان، جلسه کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی با حضور دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان، دکتر اشرف آل یاسین مدیر گروه زنان و زایمان، دکتر فهیمه قطبی زاده معاون درمان گروه زنان و زایمان، الهه خالونظری رئیس اداره سلامت، مادر، نوزاد، مامایی، کارشناسان این اداره و سایر اعضا چهارشنبه 29 اردیبهشت 1400 در سالن حکیم برگزار شد.

در این جلسه دکتر گنجعلی خان گفت: مشکلات افزایش سزارین نخست زا در بیمارستان‌های خصوصی بیشتر از دولتی است. در بیمارستان‌های دولتی وضعیت سزارین نخست زا کاملاً مشخص است. لازم است به دنبال راهکارهای کاهش سزارین نخست زا باشیم. ترویج زایمان بی‌درد، تهیه فیلم‌های آموزشی در این راستا و انجام اقدامات کاربردی می‌تواند مؤثر واقع شود. درصدد ایجاد شرایطی هستیم که زایمان طبیعی امن و به درخواست مادر نیز صورت گیرد.

دکتر آل یاسین گفت: در بیمارستان‌ها دولتی اجبار ما به زایمان طبیعی منجر به چالش‌های زیادی شده و بابی مهری مادران باردار مواجه می‌شویم. برای زایمان طبیعی باید شرایط و امکانات لازم فراهم شود. حمایتی  بیشتری از وزارت بهداشت در این زمینه برای بیمارستان‌ها نیاز است.

دکتر لاله اسلامیان رئیس بخش زنان و زایمان بیمارستان شریعتی گفت: در خصوص میزان سزارین نخست زا در بیمارستان خاص باید بافت فرهنگی هر منطقه لحاظ شود که تأثیر بسزایی دارد. در شرایط پاندمی کرونا میزان سزارین در کل جهان افزایش داشته است که باید در نظر بگیرم.

دکتر صدیقه حنطوش زاده رئیس بخش زنان و  زایمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: بهتر است کیفیت زایمان‌های طبیعی را به‌جای کمیت آن افزایش دهیم. وجود اطلاعات لازمه تصمیم‌گیری است و باید قبل هر جلسه این اطلاعات در دسترس ما قرار گیرد.

وی افزود: همکاران معاونت درمان اطلاعات دریافتی را راستی آزمایی کنند و در شیفت‌ها مختلف در بیمارستان حضور پیداکرده و از بیماران در خصوص انتخاب نوع زایمان سؤال کنند تا دقیق مشخص شود، بیماران تمایل به سزارین دارند یا توصیه پزشک است و بتوانیم در مسیر درست برنامه‌ریزی کنیم. در خصوص طرح ماما همراه نیاز به نظارت دقیق‌تر بر نحوه اجرا وجود دارد. برخی فعالیت‌ها را می‌توان با اقدامات ساده بهبود بخشید. زایمان بی‌درد نیاز به حضور فردی یا انگیزه برای پیگیری امور دارد.

دکتر قطبی زاده در خصوص کاهش هزینه زایمان طبیعی و ایجاد تفاوت هزینه بیشتر بین زایمان طبیعی و سزارین توضیحاتی را ارائه داد.

دکتر علیرضا سلیمی نیا معاون درمان گروه بی‌هوشی گفت: برای افزایش زایمان طبیعی باید به زیرساخت‌ها توجه کنیم. زایمان طبیعی زمان و انرژی بیشتری نیاز و مخاطرات بیشتری نیز دارد. باید مشوق‌های مادی و معنوی برای رزیدنت‌ها و امکانات لازم در نظر گرفته شود.

دکتر طاهره میرمولایی مدیر گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی گفت: در خصوص زایمان طبیعی نیاز به ارتقا وجود دارد.

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 178510
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *