جلسه فصلی کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه با حضور معاونان درمان، دانشجویی و توسعه دانشگاه برگزار شد
دکتر سید فرشاد علامه در جلسه فصلی کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه هدف از ارزیابی ایمنی واحدها را ایجاد حساسیت در آنها و انجام اقدامات کم هزینه اما مهم در پیشگیری از حوادث دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه کمیته پدافند غیرعامل با حضور دکتر علامه جانشین رئیس دانشگاه در پدافند غیرعامل و معاون درمان؛ دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع، دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی، دکتر سید محمدهادی موسوی مشاور رئیس دانشگاه و مدیر بازرسی،ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات، دکتر مهرداد احمدی مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی، اعضای تیم ارزیابی پدافند غیرعامل دانشگاه و سایر اعضا سهشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ در سالن حکیم برگزار شد.
دکتر علامه گفت: در این جلسه گزارشی از اقدامات قبلی صورت گرفته، بازدید و نظارتهای ایمنی از واحدهای مربوطه با کمک تیم ارزیابی که در معاونت تشکیلشده و گزارشی از مانور دور میزی برگزارشده در اسفندماه ارائه خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه اظهار داشت: با توجه به قطع برق در شهر تهران با همکاری معاونت توسعه تمهیدات لازم برای پیشگیری از مشکلات احتمالی صورت گرفت.
وی افزود: لازم است موضوع خوابگاههای دانشجویی در بحث پدافندغیرعامل مورد توجه قرار گیرد و معاونت دانشجویی نیز در این مسئله دخیل شود. ما در پی تغییرات بدون هزینه یا با حداقل هزینه هستیم. برخی از نکات نیاز به صرف هزینه ندارند، اما با رعایت آنها میتوانیم بعضی مشکلات را حل کرده و یا از برخی بحرانهای آتی پیشگیری کنیم.
دکتر پورغریب گفت: لازم است حوزه خوابگاهها را در مدیریت بحران لحاظ کنید، سنجههای ارزیابی بحران برای محیطهای دانشجویی و خوابگاهها نیاز به اصلاح و بومیسازی دارد تا مدلی برای کل کشور طراحی شود و معاونت دانشجویی آمادگی لازم را برای انجام این امر دارد.
دکتر معصومه عباسی عضو تیم ارزیاب و هیئتعلمی دانشکده پرستاری و مامایی گفت: در سال ۹۱ دوره آموزشی جامع و وسیعی برای کارکنان خوابگاهها در حوزه پدافند و بحران برگزار شد و بهتر است نتایج این برنامهها نقطه شروع اقدامات مجدد شود.
دکتر بیگلر گفت: ارزیابیها و حساس شدن به نکات ایمنی در واحدها در خصوص مسائل بحران و ایمنی بسیار مناسب است، اما باید ظرفیت توانایی بیمارستانها در اجرایی کردن برنامهها بهویژه برنامههای هزینه زا در نظر گرفته شود. با در نظر گرفتن ظرفیت بیمارستانها و توان آنها اقدامات موردنظر را مطالبه کنیم. فشار مضاعف بر روی واحدها نتیجه برعکس خواهد داد. بهتر است در تمامی برنامهها مشکلات و چالشهای بیمارستانها را نیز در نظر بگیریم تا با در نظر گرفتن همهجانبه و کامل بتوانیم برنامهها را پیش ببریم.
دکتر موسوی گفت: بیمارستانها درگیر کارهای و مأموریتهای خاص خود هستند و گاهی جزئیات را نمیبینند و دیده نشدن جزئیات میتواند باعث ایجاد بحران شود. گاهی با اصلاح یک فرآیند میتوان از مشکلات آتی پیشگیری کرد.
در این جلسه رقیه چمانی کارشناس مدیریت پدافند غیرعامل به ارائه گزارشی از وضعیت ایمنی مراکز تحت پوشش به تفکیک مراکز دانشگاهی و غیردانشگاهی، گزارش اقدامات تیم ارزیابی ایمنی دانشگاه، درس آموختههای تمرین و مانور دور میزی، گزارش وضعیت اعلام حریق در بیمارستانها برنامههای آتی و در دست اقدام پرداخت.
همچنین در این جلسه در خصوص ایستگاه مترو بیمارستان امام خمینی، دتکتور ساختمان شفا، ارائه گزارش ایمنی و پدافند غیرعامل در هیئترئیسه دانشگاه و وسایل نقلیه سیار برای مواقع بحران بحث و تبادلنظر صورت گرفت.
نظر دهید