• تاریخ انتشار : 1400/09/13 - 13:46
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1193
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید مسئولان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از اجرای برنامه سراج در دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر سهرابی: در حوزه بهداشت مرزی وجود ندارد

دکتر محمدرضا سهرابی، معاون امور بهداشتی و مسئولان و روسای شبکه های بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به‌منظور بازدید از برنامه سلامت روانی و مراقبت اجتماعی (سراج) که در منطقه ۱۷ از مناطق تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران در دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال اجراست در مرکز سلامت جامع نگر مهرگان حاضر شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، در حاشیه بازدید روز شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰ جلسه ای با حضور  دکتر محمد رضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر مزینانی، مدیر گروه واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه و زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول این واحد در مرکز بهداشت جنوب تهران و مسئول اجرای طرح سراج در منطقه ۱۷ برگزار شد.
دکتر سهرابی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این جلسه گفت: این تجربیات که همکاران حوزه بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران ارائه کردند تجربیات خوب و کاملی است.
 وی هدف از این بازدید را استفاده از تجربیات همکاران در این حوزه عنوان کرد و افزود: برای موفقیت باید غرور را کنار بگذاریم و از تجربیات همکاران استفاده کنیم تا بتوانیم مسیرهایی که بقیه همکاران رفته‌اند دوباره تجربه نکنیم و زودتر به اهدافمان برسیم.
وی در ادامه به اینکه در حوزه بهداشت مرزی وجود ندارد اشاره کرد و افزود: به همین منظور در این مرکز حضور پیدا کردیم تا بتوانیم روابط دانشگاه‌ها را به هم نزدیک و آمادگی خود را اعلام کنیم تا بتوانیم به نفع مردم فعالیت داشته باشیم.
 دکتر سهرابی بر مشارکت مردمی که جزئی از برنامه‌های بهداشت است تأکید کرد و گفت: در حوزه بهداشت ما باید سراغ مردم برویم و برای این موضوع مشارکت و توجیه شدن و همکاری مردم را لازم داریم و مخاطب ما در حوزه بهداشت تک‌تک مردم جامعه هستند.
دکتر محمدرضا سلمانی، در ادامه بر فعالیت سلامت که مبحث اجتماعی آن خیلی غالب‌تر از برنامه‌های مراقبتی است اشاره کرد و افزود: از مهر سال گذشته در منطقه ۱۰ تهران طرح سامان را راه‌اندازیم کردیم. تفاوت کوچکی که طرح سامان (برنامه یکپارچه سازی سلامت روانی و مراقبت اجتماعی ایرانیان) با سراج دارد این است که طیف ارجاع شدگان وسیع‌تر است. در طرح سراج افراد از مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های سلامت ارجاع می‌شوند و در طرح سامان از مدرسه و بهزیستی هم می‌توانند ارجاع شوند.
رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران افزود: با توجه به آسیب های اجتماعی در منطقه ۱۶ و ۱۹ تهران ضرورت اجرای این طرح  در این مناطق مشهود و اجرای  برنامه سلامت روانی و مراقبت اجتماعی در پیشبرد سلامت مردم منطق بسیار حائز اهمیت است. 
وی در این جلسه بر اجرای این‌گونه طرح‌ها در تمامی مناطق تأکید کرد و گفت: در صورت داشتن منابع وسیع‌تر می‌توانیم برنامه سلامت روانی و مراقبت اجتماعی (سراج) را توسعه دهیم و امیدوار هستیم این طرح دیده شود چون اجرای این طرح برای سیستم بهداشت موردنیاز است.
مرتضوی در این جلسه به تشریح شکل گیری خانه مشارکت مردم و استفاده از مشارکت مردمی در طرح سراج پرداخت 
مسئول اجرای طرح سراج در منطقه ۱۷ افزود: خانه مشارکت مردم در امر پیشگیری از کرونا، انجام واکسیناسیون، پیشبرد برنامه های فرهنگی و اجتماعی در منطقه نقش بسیار موثری داشته است و یکی از ارکان مهم در طرح سلامت روانی و مراقبت اجتماعی است.

 

  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران ,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 201516
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *