• تاریخ انتشار : 1401/05/02 - 12:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 773
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست هیئت رئیسه دانشگاه

دکتر قناعتی: دانشگاه مراکز منحصر به فردی دارد که ارتباطات بین المللی این مراکز می تواند باعث اعتبار کشور شود

در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه، تعاملات دانشگاه و وزارت بهداشت در عرصه بین‌المللی، فعالیت‌های مرکز تحقیقات پیوند و اقدامات و چالش‌های مدیریت امور دانشجویی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست 2 مرداد 1401 هیئت‌رئیسه دانشگاه، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه، گزارشی از فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه را ارائه کرد و گفت:  به مدیرکل همکاری‌های بین‌المللی وزارت بهداشت جناب آقای دکتر نیکنام و هیئت همراه خیرمقدم می‌گویم. فعالیت‌های بین‌المللی یکی از برنامه‌های استراتژیکی است که  باتوجه به ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی کشور، در دستور کار قرار دارد.
دکتر قناعتی، دانشگاه سبطین را نخستین تجربه راه‌اندازی دانشگاه علوم پزشکی خارج از کشور دانست و  گفت: سبطین شعبه رسمی  دانشگاه علوم پزشکی تهران است که با سرمایه‌گذاری عتبه حسینیه راه‌اندازی می‌شود  و  این دستاورد بزرگی برای وزارت بهداشت و نظام سلامت کشور است که دانشگاهی با این عظمت در اختیارمان قرارگرفته و این رسالت دانشگاه علوم پزشکی تهران  را دوچندان می‌کند.
رئیس دانشگاه با  اعلام خبر آغاز بکار رسمی سبطین در آینده نزدیک،  به نیاز کشور عراق در ایجاد مدیریت سیستماتیک نظام سلامت  اشاره کرد و گفت: سبطین تقریباً آماده افتتاح است و کوریکولوم تمامی رشته‌های پزشکی، پرستاری، توان‌بخشی و هرآنچه موردنیاز بود آماده‌شده است. راه‌اندازی سبطین تجربه بزرگی برای نظام آموزشی کشور خواهد بود و ما امیدواریم الگوی موفق  مدیریت نظام سلامت پس از انقلاب را به‌خوبی منتقل کنیم.  
دکتر قناعتی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی مسائل پیش روی اساتید و دانشجویان در تعاملات بین‌المللی خواستار تسهیل و حمایت بیشتر حوزه بین‌الملل وزارت بهداشت از اقدامات دانشگاه شد.
رئیس دانشگاه بابیان اینکه دانشگاه مراکز منحصربه‌فردی دارد که بازدیدهای بین‌المللی از این مراکز می‌تواند باعث اعتبار کشور شود گفت: بخش‌های مختلف دانشگاه می‌توانند با بخش‌های متناظر کشورهای دیگر در تعامل باشند و اگر این تعاملات ساختارمند باشد هم ما می‌توانیم با علم روز دنیا آشنا شویم و هم آن‌ها از پیشرفت‌های واقعی کشورمان آگاه شوند و این باعث اعتبار بیشتر کشور می‌شود.
رئیس دانشگاه خواستار حمایت حوزه بین‌الملل وزارت بهداشت بر معرفی و بازاریابی بیشتر محصولات دانش‌بنیان دانشگاه شد و گفت: دانشگاه در زمینه تولید تجهیزات پیشرفته پزشکی و تولید دارو  پیشرفت‌های بسیاری دارد که انعکاس بیرونی آن به‌اندازه ظرفیت‌های آن نبوده است و حمایت  حوزه بین‌الملل وزارت بهداشت در این عرصه می‌تواند به دانشگاه کمک بسزایی کند.

برگزاری همایش بین المللی سازی پژوهش به میزبانی دانشگاه
در ادامه دکتر محمدحسین نیکنام دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین‌المللی وزارت بهداشت، بابیان اینکه فعالیت‌های بین‌المللی خوبی در دانشگاه باهمت و جدیت در حال انجام است افزود: در این دوره فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه با جدیت بیشتری در حال پیگیری است و من در جریان این فعالیت‌ها هستم.
دکتر نیکنام بر به‌کارگیری ظرفیت‌های بزرگ دانشگاه در عرصه بین‌المللی تأکید کرد و گفت: نظام سلامت در سایه  ادغام وزارت بهداشت با دانشگاه‌ها به شکوفایی رسیده است و از این فرصت می‌توان در راستای تعمیق فعالیت‌ها و ایجاد پروژه‌های جدید استفاده کرد.
مدیرکل همکاری‌های بین‌المللی وزارت بهداشت با اشاره به همکاری 12-13 سازمان بین‌المللی سلامت‌محور با کشور گفت: این همکاری‌های پیچیدگی‌های خاص خود را دارد که باید بتوانیم ضمن شناسایی و استفاده از ظرفیت‌های این سازمان‌ها، اهداف نظام سلامت را کشور را نیز پیش ببریم.
دکتر نیکنام بر تعامل بیشتر وزارت بهداشت با دانشگاه‌ها تأکید کرد و گفت: با بخش بین‌الملل دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در تهران جلسات منظمی را داریم که هم ما در جریان مسائل و پیشرفت دانشگاه‌ها قرار بگیریم و هم دانشگاه‌ها با مسائل ما آشنا شوند.
وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در مرجعیت علمی گفت: لازمه این امر حضور فعال دانشگاه‌ها در عرصه بین‌المللی است. به این منظور روز چهارشنبه 5 مرداد اجلاس بین‌المللی سازی پژوهش را به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌کنیم که در پانل‌های آن پروژه‌های بین‌المللی موفق، تجارب موفق در انتشارات بین‌المللی، تجارب موفق در جذب گرنت های بین‌المللی، تجارب شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه بین‌الملل و تجارب موفق در ساختارها و رویدادهای بین‌المللی ارائه می‌شود و فرصتی است که این تجربیات در اختیار سایرین قرار بگیرد.
دکتر نیکنام بر تسهیل فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه‌ها تأکید کرد و گفت: یکی از ظرفیت‌های دانشگاه در زمینه گردشگری سلامت است که معاونت درمان دانشگاه می‌تواند از امکانات بیمارستان‌ها و توان اساتید برجسته آن در ارائه خدمات درمانی در منطقه استفاده کند.  
دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت ازسرگیری نشست G5 خبر داد و گفت: به‌منظور گسترش نظام سلامت کشور در منطقه و تأثیرگذاری وضعیت سلامت کشورهای همسایه مانند افغانستان، عراق و پاکستان در سلامت کشورمان، همکاری‌های ساختارمند و کمک دانشگاه‌ها به نشست G5 می‌تواند مؤثر باشد.
 پیش از دستور نیز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید مجید قریشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، فرازهایی از نهج‌البلاغه را درخصوص تشویق به انجام امور و بزرگ شمردن کارهای مؤثر در سازمان ارائه کرد. (مشروح سخنرانی)

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 215675
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *