• تاریخ انتشار : 1400/11/05 - 13:35
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 928
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

ویزیت رایگان 150 کودک بی‌بضاعت در منطقه 17

دکتر قناعتی: فلسفه وجودی دانشگاه علوم پزشکی و نظام سلامت، ارتقای کیفیت زندگی مردم است

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، در ویزیت رایگان کودکان بی‌بضاعت منطقه 17 تهران، ارایه‌ی خدمات سلامت و ایجاد سلامت را امری مهم خواند و تصریح کرد: فلسفه وجودی دانشگاه علوم پزشکی تهران و تمام نظام سلامت هم این است که بتوانیم برای مردم کیفیت در زندگی ایجاد کنیم و طول عمر آنها را افزایش دهیم. وی کودکان کار را جزو آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه دانست و خواستار حمایت ویژه از آنها شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس دانشگاه سپس به اجرای این برنامه اشاره کرد و گفت: همکاران در بیمارستان ضیائیان زحمت کشیدند و در مرکز کانون فرهنگی تربیتی ابوذر، تمهیداتی فراهم کردند تا پزشک، روانشناس، آزمایشگاه و داروخانه به‌صورت سرپایی به کودکان بی‌بضاعت ارایه خدمت کند. این کودکان از ساعات ابتدایی صبح به مرکز آمده اند و در حال دریافت معاینه، مشاوره روحی روانی و انجام آزمایشات لازم  هستند. امیدوارم که بتوانیم به سهم خود باری از دوش آنها برداریم و روزی فرا برسد که در هیچ جای دنیا کودک کار وجود نداشته باشد.
دکتر قناعتی از پیگیری و رصد کودکان در برنامه های آتی خبر داد و یادآور شد: این برنامه به گونه ای نیست که کودکان فقط برای یکبار ویزیت و سپس رها شوند. بلکه به‌صورت کامل از غربالگری تا ویزیت و پیگیری های بعدی را شامل می شود. در این برنامه اطلاعات آنها ثبت و برای معاینات دوره ای رصد می شوند. امیدوارم بتوانیم به‌صورت مستمر به آنها رسیدگی کنیم.
رئیس دانشگاه سپس برای دقایقی با کودکی افغانی از شهر هرات به گفتگو نشست.

دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ حامی خدمات نوع دوستانه
در ادامه دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، خدمت رسانی به افرادی که ازنظر اقتصادی و اجتماعی آسیب دیده هستند را جز رسالت‌های حاکمیت خواند و گفت: دانشگاه نیز به‌عنوان بخشی از حاکمیت، قطعا وظیفه دارد که در این حوزه ورود کند.
وی از شناسایی کودکان کار در منطقه 17 و ارجاع آنها به بیمارستان ضیاییان خبر داد و گفت: این کودکان از خانواده‌های بی‌بضاعت منطقه هستند که پس از شناسایی و غربالگری، برای دریافت برخی از خدمات درمانی به‌صورت رایگان به بیمارستان معرفی شدند.
معاون درمان دانشگاه افزود: سرای محله‌ای که در آن واقع شدیم فاصله‌ی زیادی تا بیمارستان ضیاییان ندارد ازاین‌رو کودکانی که ازنظر پزشکی نیاز به بستری یا اقدامات پیچیده‌تری داشته باشند، به‌راحتی در بیمارستان خدمت دریافت خواهند کرد.

وی ارائه خدمات نوع دوستانه را از رسالت‌های دانشگاه دانست و تصریح کرد: در همکاری با شهردار تهران، تیم دیگری نیز در کمپ‌های معتادین اقدام به ویزیت و معاینه معتادین متجاهر کرده است و در این طرح، افرادی را به‌صورت سرپایی و بخشی از آنها را که نیاز به بستری داشتند، در مراکز درمانی بستری کردیم.
دکتر ناطقی تعقل و تدبیر برای حمایت از افرادی که سرپرست خانواده را بر اثر کووید از دست داده اند از ضروریات خواند و تاکید کرد: قطعا در آینده نه چندان دور، این‌ها جزو بحران‌های اجتماعی خواهد شد و وضعیت فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی کشور را تهدید خواهد کرد. در دفاع مقدس، خانواده‌های شهدای زیادی داشتیم (نزدیکبه دویست و سی یا دویست و چهل هزار شهید) که خانواده‌ی این شهدای عزیز از حمایت‌های اجتماعی برخوردار شدند اما در ماجرای کووید تا امروز  بالغ بر صد و سی هزار نفر از هموطنانمان را از دست داده ایم که خیلی از آن‌ها سرپرست خانواده بودند. لذا باید به گونه ای تدبیر کنیم که خانواده های آنها تحت حمایت و پشتیبانی قرار بگیرند و دانشگاه علوم پزشکی تهران هم به عنوان دانشگاه مادر قطعا با تمام توان و بضاعت وارد میدان خواهد شد.
وی از ساماندهی گروه های نوع دوستانه در بسیج جامعه پزشکی دانشگاه خبر داد و گفت: علاوه بر آن در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز بخشی را سامان دهی کرده ایم تا فعالیت های جهادی و مردم نهاد را در همکاری با سایر ارگان‌ها، سازمان دهی کنیم. در واقع قصد موازی کاری با سازمان های دیگر را نداریم، بلکه افراد پس از غربالگری و اختصاص بسته‌های حمایتی و تغذیه‌ای، برای دریافت خدمات درمانی و بهداشتی،  به مراکز دانشگاه علوم پزشکی تهران ارجاع داده می شوند. دانشگاه نیز  پس از ساماندهی و یکپارچه سازی اطلاعات این افراد، به طور منظم و متناسب با نیاز، آنها را به مراکز درمانی و بیمارستان های تحت پوشش ارجاع می دهد.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,ماه نمای دانشگاه ,بازدیدها
  • کد خبر : 206335
فیلم بردار
نسیم  قرائیان
تهیه کننده:

نسیم قرائیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *