کلنگ زنی پروژه ساخت انبار مکانیزه دارو و تجهیزات پزشکی
دکتر کریمی: آینده دانشگاه، یک جای پرخیر و برکت است
کلنگ پروژه ساخت انبار مکانیزه دارو و تجهیزات پزشکی با حضور دکتر عباسعلی کریمی، رئیس و معاونان و مسئولان دانشگاه در کنار مرکز طبی کودکان 2 به زمین زده شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ابتدای مراسم آغازین پروژه ساخت انبار مکانیزه دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه که در جوار بیمارستان مرکز طبی کودکان 2 صبح دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 برگزار شد؛ دکتر محمدرضا روئینی رئیس مجموعه داروخانههای دانشکده داروسازی و داروخانههای بیمارستانی دانشگاه گزارش کاملی از پروژه بازطراحی زیرساختهای فیزیکی فرآیند انبارش داروخانههای دانشگاه ارائه داد.
وی در ادامه با اشاره به مراسم کلنگ زنی پروژه ساخت انبار مکانیزه دارو و تجهیزات پزشکی گفت: در راستای افزایش کیفیت خدمات دارویی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران و با توجه به اینکه این خدمات دارویی در 10 سال گذشته سالبهسال و بهتدریج گسترش پیداکرده است، مقدمات و زیرساختها را مهیا کردیم تا شروع این پروژه بزرگ محقق شود.
پروژه ساخت انبار مکانیزه دارو و تجهیزات پزشکی الگویی ملی
دکتر روئینی افزود: با توجه به فرصت کم اما به لطف خداوند متعال فرآیند دارورسانی و خدمات دارویی در مجموعه دانشگاه ایجادشده است و در این پروژه فضای انبارش دارو و تجهیزات دارویی خواهیم داشت که بهکل مجموعه بیمارستانهای دانشگاه و حتی بیمارستانهایی که در آینده در اختیار دانشگاه قرار خواهند گرفت و داروخانههایی که در سطح شهر فعال هستند خدمت ارائه خواهیم داد.
وی تصریح کرد: در حدود 5 هزار مترمربع انبار، با فن آوریهای روز جهان که در انبارش وتوزیع دارو استفاده میشوند و مطالعه و الگوبرداری از آنچه که در بخشهای مختلف کشور و خارج از کشور استفاده میشود، طراحی بهینه شده صورت گرفته است. امیدوارم که بتوانیم میزان انبارش دارو و تجهیزات را در سطح بیمارستانها به حداقل برسانیم و در داروخانههای شهری و همینجا بهصورت هفتگی یا سه روز یکبار کالاهای موردنیاز بیمارستانها و داروخانهها را تامین کنیم.
رئیس مجموعه داروخانههای دانشکده داروسازی و داروخانههای بیمارستانی دانشگاه ادامه داد: فرآیندهایی که در مجموعه دارویی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال حاضر قابلاجرا و در حال انجام است در سطح کشور بهعنوان الگو مطرح است، دائما درخواستهای بازدید، پشتیبانی، همکاری و عقد تفاهمنامه با سایر دانشگاههای مختلف داریم و امید داریم این پروژه هم در سطح کشور بتواند بهصورت الگو مطرح باشد و دانشگاهها و مراکز دیگر خدمات درمانی و دارویی الگوبرداری کنند. قطعاً فرآیندی است که همراه با پیشرفتهایی که سیستمهای درمانی در دنیا انجام میدهند این پیشرفتها نیز در خدمات دارویی باید به کار گرفته شوند.
سپس دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: این پروژه باهدف اینکه مجموعه داروخانههای بیمارستانی، دانشگاهی و داروخانه سیزده آبان یک مجموعه استراتژیک و طبیعی است که ما هر امکاناتی که داریم در جهت تقویت این حوزه باید انجام دهیم.
وی افزود: داروخانه سیزده آبان و داروخانه بیمارستانی در حال حاضر به صورت پراکنده در فضاهای مختلف امکانات دارند ولی با توجه به زمین وسیعی که ما در نزدیکی بیمارستان مرکز طبی کودکان 2 و پارک علم و فنآوری داریم مجموعه انبارهای مکانیزه داروخانه سیزده آبان و داروخانههای بیمارستانی دانشگاه را با مطالعاتی که صورت گرفت امروز کلنگ احداث آن زده شد، امیدوارم این کلنگ زنی فقط بهعنوان کار سمبلیک نباشد و با شدت و با برنامهریزی همکاران کار بهخوبی پیش رود و در کوتاهترین زمان که حدود 9 تا 12 ماه است ان شاءالله یک انبار مکانیزه نهفقط بهصورت سوله بلکه بهصورت یک ساختمان بلکه با تجهیزات روز و با توجه به امکاناتی که امروز در اختیار داروخانهها است داشته باشیم.
دکتر کریمی یادآور شد: تهیه، جابجایی، انبار کردن، نقل و انتقالات تجهیزات پزشکی و داروها با آخرین تحولاتی که در این زمینه انجامشده؛ به امید خدا در این پروژه نیز بنیان گذاشته و ساخته شود و برای آینده دانشگاه یک جای پر خیروبرکت باشد.
توضیح اینکه در زدن کلنگ پروژه ساخت انبار مکانیزه دارو و تجهیزات پزشکی، دکتر محمود بیگلر، دکتر منان حاجی محمودی، دکتر ماشااله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد شریفزاده، رئیس دانشکده داروسازی، مهندس بهزاد مکری، مدیر دفتر فنی و آزاده چترروز، مدیر امور مالی نیز حضور داشتند.
نظر دهید