سومین همایش ملی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزار شد
سومین همایش ملی بهداشت و ایمنی مواد غذایی به همت گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت سومین همایش ملی بهداشت و ایمنی مواد غذایی شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۰ همزمان با روز جهانی غذا ۱۶ اکتبر آغاز به کار کرد.
این همایش دو روزه با سخنرانی دکتر محمدرضا شانه ساز رییس سازمان غذا و دارو و دکتر کاظم ندافی رئییس دانشکده و همایش آغاز به کار کرد.
در ادامه دکتر نبی شریعتی فر دبیر این همایش توضیحاتی در خصوص همایش و پنل های آن ارائه داد و گفت: در این همایش اساتید برجسته دانشگاه های سراسر کشور حضور داشته و در خصوص محورهای مختلف همایش به سخنرانی می پردازند. همچنین همزمان با ارائه سخنرانی ها دو تالار کارگاه های آموزشی و پوستر نیز فعال بوده و علاقمندان می توانند از آن استفاده کنند.
وی همچنین گفت: در سایت این همایش 123 مقاله ارسال شد که از بین آن ها 79 مقاله توسط کمیته علمی انتخاب شد.
در انتهای روز دوم نیز قطعنامه مربوط به این همایش صادر شد.
نظر دهید