• تاریخ انتشار : 1400/10/15 - 17:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 672
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

شهادت ریحانه النبی حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد

حضرت فاطمه زهرا (س): هر که بر پدرم رسول خدا و بر من به مدّت سه روز سلام کند خداوند بهشت را براى او واجب می‌گرداند، چه در زمان حیات و یا پس از مرگ ما باشد. (بحارالانوار، 43/185)

حضرت فاطمه (س)
شب سایه خود را بر مدینه گسترانده بود، آسمان گرفته و ماتم در همه‌جا پاشیده بود. کاروان آماده کوچیدن بود و فاطمه (س) همسفر کاروان. علی (ع) آرام نداشت و کودکان تاب و قرار.
آن شب فاطمه (س)  در خواب‌دیده بود که فرشتگان بال در بال پرواز می‌کردند آن‌چنان‌که آسمان را به‌تمامی می‌پوشاندند...
دو فرشته پیش رو آمدند، سلام کردند و او را روی باله‌ای خویش سوار کرده و به آسمان بردند. ناگاه بوی بهشت به مشامش رسید. فرشتگان صف در صف ایستاده بودند و ورود زهرای اطهر را انتظار می‌کشیدند، همه باهم می‌گفتند: خوش‌آمدی‌ای هدف آفرینش بهشت و ای فرزند « لوْ لاک لما خلقْت الا فْلاک»
سلام و درود خدا بر یگانه بانویی که در عرش الهی محبوب ملائکه مقرب و هم‌کلام با برترین آنان و حامل علم خدا یعنی جبرئیل امین بود. درود بیکران خداوند بر فاطمه (س) که بهجت قلب و نور چشم رسول (ص) و عزیزترین انسان‌ها در پیشگاه او بود. حـضـرت زهرا (س) دفاع از ولایت را تا آخرین لحظات عمر کوتاه خویش، یک تکلیف الهى دانـست و درراه حـمـایـت از امـام زمـان خـود و جانب‌داری از دین خدا، جان پرارزش خویش را نثار کرد.
 در خصوص تاریخ دقیق شهادت حضرت صدیقه فاطمه (س) بانوی بزرگواری که درراه اثبات و دفاع از حق و مقام ولایت به شهادت رسید، روایات مختلفی وجود دارد. بنابراین روایات، هفتادوپنج روز پس از رحلت پیامبر (ص) یعنی سیزدهم تا پانزدهم جمادی‌الاول ایام فاطمیه اول و بنا به روایت دیگر نودوپنج روز پس از رحلت پیامبر (ص) یعنی سوم تا پنجم جمادی‌الثانی‌ای‌ام فاطمیه دوم خوانده می‌شود.
 
احادیثی گوهربار از حضرت صدیقه کبری (س): 
- خداوند، امربه‌معروف را برای حفظ مصالح عمومی جامعه قرارداد. (بحارالانوار/29/223)
- خداوند، رسیدگی به خویشان را برای طول عمر و باعث فزونی در خویشان قرارداد. (بحارالانوار/29/223)
- از مؤمنین نیست کسی که همسایه‌اش از شر و آزار او در امان نباشد. (دلائل‌الامامه/1)
- همانا خوشبخت حقیقی کسی است که علی (ع) را دوست بدارد. (مجمع الزوائد علامه هیثمی، ج 9، ص 132) 
- در روز قیامت آنگاه‌که برانگیخته شوم، از گناهکاران امت پیامبر اسلام (ص) شفاعت خواهم کرد. (وسیله النجاه ص 217)
- بهترین شما کسانی هستند که با تواضع، دیگران را یاری می‌کنند. (دلائل‌الامامه/7) 
- از بخل دوری‌کن، زیرا بخل درختی است در جهنم که شاخه‌هایش در دنیا می‌باشد و هر‌کس به آن شاخه‌ها بیاویزد، داخل در جهنم می‌شود. (دلائل‌الامامه/4)
- کسی که عبادت‌های خالصانه خود را به‌سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ بهترین مصلحت او را به سویش فرو خواهد فرستاد. (بحارالانوار، ج 70، ص 249)
-پاداش خوش‌رویی در برابر مؤمن بهشت است و خوش‌رویی با دشمن ستیزه‌جو، انسان را از عذاب آتش بازمی‌دارد.(بحارالانوار ، ج 75، ص 401) 
- خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرارداد و نماز را برای دوری از تکبر و خودخواهی. (احتجاج طبرسی، ایران: انتشارات اسوه، ج 1، ص 258) 
- خدای تعالی زکات را مایه پاکی جان و فزونی روزی و روزه را برای پابرجایی اخلاص قرارداد. (احتجاج طبرسی، ایران، انتشارات اسوه، ج 1، ص 258) 
-بهترین شما کسی است که در برخورد با مردم نرم‌تر و مهربان‌تر باشد و ارزشمندترین مردم کسانی هستند که با همسرانشان مهربان و بخشنده‌اند. (دلائل الامامه و کنزالعمال، ج‌ 7، ص 225) 
- از دنیای شما سه چیز محبوب من است: 1- تلاوت قرآن 2 -نگاه به چهره رسول خدا (ص) 3- انفاق درراه خدا (وقایع الایام خیابانی، جلد صیام، ص 295) 
- از حضرت فاطمه زهرا (س) روایت‌شده که رسول خدا (ص) فرمودند: امام همچون کعبه است که باید به سویش روند، نه آن‌که (منتظر باشند تا) او به‌سوی آن‌ها بیاید. (بحارالانوار، ج 36، ص 353)
 
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
  • کد خبر : 204042
کلمات کلیدی
محبوبه بهلولی
تهیه کننده:

محبوبه بهلولی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *