لیست اخبار صفحه :307
تاریخچه برند، به عنوان منبع خبرهای بنیادی به شما اجازه می‌دهد که برندتان را به عنوان یک منبع خوب ایده های خاص و متعالی معرفی کنید
بررسی کتاب روزنامه‌نگاری برند در کمیته سرآمدی و اثربخشی روابط عمومی

تاریخچه برند، به عنوان منبع خبرهای بنیادی به شما اجازه می‌دهد که برندتان را به عنوان یک منبع خوب ایده های خاص و متعالی معرفی کنید

انعکاس اخبار موفقیت های دانشگاه، شیوه خدمت رسانی، محصولات و مراحل تولید آنها، بهترین روش برای جلب اعتماد مخاطبان و راهگشا برای زندگی آنان است.

قدردانی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو از معاون غذا و دارو دانشگاه

قدردانی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو از معاون غذا و دارو دانشگاه

دکتر محمدرضا شانه ساز، معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو از مشارکت فعال دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو و مهندس زینب آقامحسنی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این معاونت در برگزاری اولین همایش ملی روز جهانی ایمنی غذا قدردانی کرد.

برگزاری آزمون 7 دوره فلوشیپ در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری آزمون 7 دوره فلوشیپ در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

آزمون ورودی نهمین دوره فلوشیپ جراحی دهان و فک و صورت، دومین دوره فلوشیپ پزشکی بازساختی در دندانپزشکی، هفتمین دوره فلوشیپ دندانپزشکی بیمارستانی، یازدهمین دوره فلوشیپ ایمپلنت های دندانی، هشتمین دوره فلوشیپ بیماریهای دهان، فک و صورت، پنجمین دوره فلوشیپ پروتزهای فک و صورت و سومین دوره فلوشیپ ارتودنسی کرانیوفاسیال، 14 تیر ماه 1400 برگزار شد.

برگزاری جلسه آموزشی، توجیهی نحوه ارائه خدمات، استخراج شاخص‌ها و دستورالعمل‌های وزارت متبوع در برنامه سلامت میانسالان‌ در معاونت بهداشت

برگزاری جلسه آموزشی، توجیهی نحوه ارائه خدمات، استخراج شاخص‌ها و دستورالعمل‌های وزارت متبوع در برنامه سلامت میانسالان‌ در معاونت بهداشت

جلسه آموزشی، توجیهی کارشناسان برنامه سلامت میان‌سالان معاونت بهداشت و ستاد شهرستان‌های تحت پوشش در خصوص اهم برنامه‌های سال 1400 در معاونت بهداشت برگزار شد.