• تاریخ انتشار : 1400/10/04 - 17:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 469
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه شورای کلان منطقه ۱۰

معاون درمان دانشگاه بر هماهنگی و وحدت رویه بین دانشگاه های علوم پزشکی تاکید کرد

جلسه شورای کلان منطقه ۱۰ در خصوص سقف کارانه پرداختی به اعضای هیئت علمی و چالش های نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک به همت معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه شورای کلان منطقه ۱۰ با حضور دکتر سعید ناطقی معاون درمان، دکتر ابوالفضل ذاکریان معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان و  معاونان توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع و درمان دانشگاه های علوم پزشکی ایران، علوم بهزیستی و توانبخشی و علوم پزشکی بقیه الله شنبه ۴ دی ۱۴۰۰ برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر ناطقی گفت: سقف کارانه و دریافتی فعلی پزشکان منجر به تبعاتی از جمله خروج اعضای هیئت علمی از طرح تمام وقتی و  مهاجرت دانشجویان و فارغ التحصیلان پزشکی عمومی و دستیاران شده است. ما باید تمام تلاش خود را برای تغییر این وضعیت انجام دهیم و به دنبال استفاده از روش های کارآمد و جایگزین جبران کننده این اتفاق باشیم. سقف کارانه از موضوعات مهمی است که باید مدنظر قرار گیرد.

معاون درمان دانشگاه اظهار داشت: در مسئله نسخه نویسی الکترونیک با چالش های عدیده‌ای مواجه هستیم، اگرچه ضرورت این امر انکارناپذیر است، اما عدم وحدت رویه بین دانشگاه‌های کشور منجر به آشفتگی در تصمیم‌گیری شد. بنابراین دانشگاه ها و بیمارستان ها مجبور به اجرای نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک بدون وجود زیرساخت شدند که منجر به محروم شدن بیماران از خدمات می‌شود.  هرچه هماهنگی بیشتری بین دانشگاه های علوم پزشکی وجود داشته باشد، مدیریت مناسب تر خواهد بود.

وی افزود: سامانه ای  برای ارزیابی عملکرد پزشکان طراحی شده که پرداختی بر اساس عملکرد صورت خواهد گرفت . با این روش می توان به سمت عدالت در پرداختی ها حرکت کنیم.

دکتر ناطقی بر اهمیت حضور رسانه‌ها در تغییر اذهان عمومی تاکید کرد و گفت: لازم است دانشگاههای علوم پزشکی با رسانه ها در ارتباط باشند و تهیه فیلم و گزارش خبری لازم برای بسترسازی روانی در سطح جامعه صورت گیرد.

دکتر ذاکریان گفت: برای دریافت مصوبه در خصوص هر کدام از پیشنهادات، لازم است بحث تامین بودجه و اجرایی شدن آن را در نظر بگیریم.

دکتر گنجعلی خان توضیحاتی را پیرامون نسخه نویسی الکترونیک، سیاست های یکسان و وحدت رویه در رابطه با بیمه‌ها ارائه کرد.

مریم رادین منش رئیس اداره اقتصاد درمان، بیمه و تعرفه به ارائه توضیحاتی پیرامون تشکیل شورای کلان منطقه ۱۰، اهداف و اختیارات و وظایف آن پرداخت و گفت: دستور جلسه امروز در خصوص امکان سنجی افزایش سقف کارانه پزشکان بالاتر از مصوبه شورای حقوق و دستمزد، مشکلات نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک سرپایی در اجرا در استان تهران و تبادل الکترونیک بستری تامین اجتماعی است.

دکتر بیژن خراسانی معاون درمان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت:  اصولا کسی که فعالیت بیشتر و عملکرد بهتری دارد ، باید دریافتی بیشتری نیز داشته باشد، اما متاسفانه در حال حاضر مخصوصا با قوانین موجود این چنین نیست.  اکنون با سیل مهاجرت اساتید و دانشجویان مواجه هستیم که ریشه آن در بی عدالتی ها است.

دکتر حسام الدین سیدین معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران بر برقراری ارتباط با نمایندگان مجلس به منظور شفاف سازی در این زمینه تاکید کرد.

در این جلسه اعضا به بیان نظرات خود پیرامون نحوه جبران پلکانی مالیات‌ها در دریافتی اعضای هیئت علمی، راهکارهای جلوگیری از متضرر شدن اعضای هیئت علمی ، مهاجرت و تبعات ناشی از این تصمیمات پرداختند.

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 203168
کلمات کلیدی
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *