نخستین جشنواره پژوهشی استاد شهید دکتر غلامحسین نادری برگزار شد
نخستین جشنوراه پژوهشی استاد شهید دکتر غلامحسین نادری در 4 بخش پژوهشگر برتر دستیاری، مقالات برگزیده دستیاری، پژوهشگر برتر دانشجویی و مقالات برگزیده دانشجویی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، نخستین جشنواره پژوهشی استاد شهید دکتر غلامحسین نادری، بهصورت مجازی و حضوری با شرکت استادان پیشکسوت و جوان ارولوژی به همت گروه ارولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، پنجشنبه 24 تیرماه سال 1400 برگزار شد.
دکتر عرفان امینی، دبیر اجرایی نخستین جشنواره پژوهشی استاد نادری به بیان توضیحات مختصری در خصوص آییننامه اجرایی جشنواره پرداخت و هدف از برگزاری این جشنواره را در درجه اول تجلیل از خدمات ارزنده استاد نادری و گرامیداشت یاد این استاد شهید دانست و در ادامه افزود: با توجه به اینکه این جشنواره در عرصه فراگیران یعنی دانشجویان و دستیارانی که فعالیتهای پژوهشی در حیطه ارولوژی داشتهاند برگزار میشود. یکی از اهداف اصلی آن، تشویق فراگیران در راستای توسعه فعالیتهای پژوهشی در زمینه ارولوژی است.
دکتر محمدرضا نیکوبخت، مدیر گروه ارولوژی دانشگاه ضمن بیان خیرمقدم به استادان و شرکتکنندگان جشنواره گفت: هدف از این جشنواره ایجاد انگیزه پژوهشی در دانشجویان و دستیاران بود و موقعیت مناسبی هم بود تا از وجود استاد شهید، دکتر نادری استفاده کنیم تا نام ایشان برای پیشرفت پژوهشهای ارولوژی در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران عاملی شود و ان شاء الله در سالهای آینده نیز این جشنواره ادامه پیدا خواهد کرد و مبنای آن بر این قرار خواهد گرفت که در سال بعد این جشنواره به یاد استاد جوان ارولوژی دکتر گوران برگزار و در سالهای آتی مقام استادان پیشکسوت گرامی داشته خواهد شد.
دکتر نیکوبخت در ادامه با اشاره به جملهای از خواجه عبدالله انصاری که سخن گفتن خیانت است مگر به تحقیق مباح شود بر اهمیت تحقیق و پژوهش تأکید کرد.
دکتر ناصر سیم فروش، استاد پیشکسوت گروه ارولوژی در راستای گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید دکتر نادری، وی را چهرهای خندان، دوستداشتنی و پرانرژی خطاب کرد و گفت: در وجود ایشان خلوص نیت و عشق به کار موج میزد بهخصوص در پیوند اطفال که استاد نادری پیشقراول بود و مانند پدر با کودکانی که بیمار ایشان بودند مأنوس بود. قبل از اینکه دکتر نادری به درجه رفیع شهادت نائل شود بهعنوان اولین رئیس شاخه پیوند انجمن ارولوژی ایران انتخاب شد ایشان بسیار تلاش میکرد تا پیوند کلیه در کشور ارتقا پیدا کند و ان شاء الله روحشان شاد باشد و ما نیز بتوانیم راه ایشان را ادامه دهیم.
سپس دیگر استادان حاضر نیز به بیان خاطرات خود از استاد شهید، دکتر نادری پرداختند.
در ادامه جشنواره از برگزیدگان نخستین جشنواره پژوهشی استاد شهید دکتر غلامحسین نادری در 4 بخش پژوهشگر برتر دستیاری، مقالات برگزیده دستیاری، پژوهشگر برتر دانشجویی و مقالات برگزیده دانشجویی با اهدای تندیس جشنواره و هدیه قدردانی شد و ثبت عکس یادگاری پایانبخش این جشنواره بود.
برگزیدگان نخستین جشنواره پژوهشی استاد شهید دکتر غلامحسین نادری به شرح زیر است:
پژوهشگر برتر دستیاری:
دکتر سید علی حجتی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر علی ادیب از دانشگاه علوم پزشکی شیراز
بخش مقالات برگزیده دستیاری:
دکتر سارا هرسینی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر نیلوفر خادمی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر فرشاد قلی پور از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
بخش پژوهشگر برتر دانشجویی:
امیرعلی کریمی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
رضا فلاحت کار از دانشگاه علوم پزشکی گیلان
بخش مقالات برگزیده دانشجویی:
علی نوروزی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
نظر دهید