• تاریخ انتشار : 1400/04/20 - 08:59
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 311
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست مشترک مدیریت اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه با مدیر شبکه بهداشت ری و مجمع خیرین استان تهران

دکتر رستمیان گفت: انفاق و نیکوکاری فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی مردم ماست و تکلیف ما نیز تکریم و جلب اعتماد این بزرگواران است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، نشست مشترک مجمع خیرین استان تهران با مدیریت سازمان های مردم نهاد وخیرین سلامت دانشگاه و شبکه بهداشت ری، شنبه 19 تیر 1400 در سالن جلسات معاونت فرهنگی و به منظور ایجاد هماهنگی در تعامل با خیرین منطقه شهرستان ری و رفع تعدادی از نیازمندیها برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر عبدالرحمان رستمیان مشاور رئیس دانشگاه در امور اجتماعی سلامت محور از نیت خوب بزرگواران در این نشست و تلاش در ارتقای سلامت مردم با همت خیرین را منشا خیر و برکت دانست و اظهار  داشت: در سالهای اخیر شاخص رشد افزایش چشمگیری داشته است و به تناسب این شاخص رشد و افزایش جمعیت، نیازمندی ها هم افزوده می شود بنابراین سایر ارگان ها همانند وزارت بهداشت، آموزش و پرورش هم باید رشد خدمات داشته باشند و با این شاخص رشد اگر از ظرفیت مردم و خیرین استفاده نکنیم، مسیر خدمت رسانی کندتری به خصوص در مناطقی مثل شهر ری که  رشد وسیعی داشته ایم مشاهده خواهیم کرد.

در ادامه دکتر علیرضا صدرایی مدیر شبکه  بهداشت و درمان ری نیز گفت: این شبکه  حدود یک میلیون و دویست هزار نفر را تحت پوشش خود قرار داده است و بسیاری از مناطق صنعتی، زندان ها  و مانند آن  احتیاج به خدمات ویژه تری چون بازرسی، بهداشت، واکسیناسیون دارند، بنابراین شبکه بهداشت از نظر مالی و نیروی انسانی احتیاج به حمایت دارد.
وی تاکید داشت با  وجود مشکلات مالی و انسانی ما خدمات خوبی را به ساکنان منطقه ار ائه می دهیم. حدود 7 ایستگاه خدمات واکسیناسیون کرونا داریم. از نظر بازرسی های بهداشتی فعالیت وسیعی همکاران دارند. ولی در نهایت برای خیلی از پروژه ها مثل پیشگیری از هپاتیت c در زندان های منطقه احتیاج به کمک خیرین داریم،گاها درساخت و ساز، تجهیزات و به خصوص  پروژه های بهداشتی و پیشگیری، خیرین می توانند حمایت های خوبی داشته باشند.

در بخشی از نشست دکتر خسروانی مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، اشاره داشت کار ما جلب مشارکت خیرین در افزایش کیفی و کمی خدمات دانشگاه در تمام حوزه های بهداشتی، درمانی، آموزشی، پژوهشی و دانشجویی است و مجمع خیرین استان چون پلی میان دانشگاه و خیرین عمل می کند. وی ضمن قدردانی از زحمات گسترده دکتر صدرایی در منطقه شهرستان ری و حومه، هدف از برگزاری این نشست را هماهنگی بیشتر میان شبکه بهداشت ری و مجمع خیرین شهرستان دانست و ابراز امیدواری کرد این همکاری و تشکیل شورای خیرین، باعث توسعه خدمات سلامت و بهره مندی بیشتر مردم شود.

در ادامه مظفر الوندی مدیر عامل مجمع خیرین استان تهران با تشکر از حمایت های مدیریت شبکه بهداشت ری اظهار داشت برای سهولت کار می توان شورای خیرین شهرستان ری را در شبکه بهداشت ری تشکیل داد که به صورت یکپارچه تر و بهتر بتوان نیازمندیهای منطقه را از طریق شبکه بهداشت، مجمع خیرین به مردم و افراد نیکوکار معرفی کرد و جلب مشارکت کرد.
وی از دکتر صدرایی خواست محوریت این موضوع را به عهده بگیرد و این شورا را با همکاران شهر ری ، بزرگان و خیرین ری  تشکیل دهند.

در پایان نشست، دکتر صدرایی ابراز علاقه کرد، با همکاری مجمع خیرین استان تهران، اقدام به تشکیل شورای خیرین شهرستان ری کند.

  • گروه خبری : معاونت فرهنگی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 193198
سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *