بازدید رئیس دانشگاه از پروژههای عمرانی
دکتر کریمی: امیدوارم امسال 700 نفر به ظرفیت خوابگاههای دانشجویی دانشگاه اضافه شود
رئیس دانشگاه با هیئت همراه خود از پروژههای عمرانی مجتمع خوابگاههای امیرآباد و موزه تاریخ علوم پزشکی بازدید کرد.
گالری عکس موزه تاریخ علوم پزشکی
در این بازدید که 25 خرداد 98 از خوابگاههای امیرآباد و موزه تاریخ علوم پزشکی صورت گرفت، معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع، مدیر امور مالی و مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه، رییس دانشگاه را همراهی کردند.
دکتر کریمی و هیئت همراه با حضور در ساختمان خوابگاه پسران، آشپزخانه مرکزی و خوابگاه دختران از نزدیک در جریان روند ساختوساز این پروژهها و مسائل آنان قرار گرفتند.
بازدید از پروژه ساختمانی خوابگاه دختران همزمان با صرف وعده ناهار در بین دانشجویان بود که رییس دانشگاه بهطور سرزده از نحوه توزیع غذا بین دانشجویان بازدید کرد و با چشیدن غذا و گفتگو با دانشجویان، کیفیت غذای توزیعشده را موردبررسی قرارداد.
رییس دانشگاه و هیئت همراه سپس به موزه تاریخ علوم پزشکی رفتند و از پروژههای بازسازی و نوسازی آن دیدن کردند.
دکتر کریمی در پایان بازدیدها، در توضیح روند اجرایی پروژهها و میزان پیشرفت آنها گفت: امروز به همراه دکتر بیگلر، خانم چترروز و مهندس مکری از پروژههای درحال ساخت خوابگاه و موزه دیدن کردیم.
وی با اشاره به پروژههای عمرانی خوابگاه امیرآباد گفت: مراحل ساخت خوابگاه پنج طبقه پسران، که در کنار ساختمان کاشان قرار دارد، تکمیلشده و بخش نازککاری و تأسیسات آن باقیمانده و در مدت مقرر که شهریورماه است تحویل دانشگاه داده میشود تا در مهرماه دانشجویان بتوانند از 300 تا 350 نفر ظرفیت خوابگاهی آن استفاده کنند. امیدواریم این پروژه بدون مشکل در مدت مقرر به بهرهبرداری برسد.
رییس دانشگاه درخصوص خوابگاه درحال ساخت دختران گفت: این پروژه مشابه ساختمان پسران در پنج طبقه و با ظرفیت 300 تا 350 دانشجو درحال ساخت است اما مراحل ساخت آن از پروژه پسران عقبتر و قرار است این ساختمان نیز برای ترم دوم، اواخر دیماه و اوایل بهمنماه، تکمیل و تحویل داده شود. امیدواریم با تکمیل این دو ساختمان، امسال 700 نفر به ظرفیت خوابگاهی دانشگاه اضافه شود.
وی با اشاره به پروژه آشپزخانه مرکزی خوابگاه امیرآباد گفت: این پروژه نیز درحال ساخت است اما مراحل ساخت آن با تأخیر پیش میرود امیدواریم پس از رفع مشکلات آن، سرعت ساخت این پروژه نیز بیشتر شده و به چرخه خدمت دانشگاه وارد شود.
دکتر کریمی در توضیح پروژههای موزه تاریخ علوم پزشکی گفت: در موزه هم مجموعهای از ساختوسازها درحال انجام است که بخشی از آن مربوط به بازسازی و بخش دیگر مربوط به ساخت سالن جدید است. نحوه ساختوساز در موزه با سایر پروژهها متفاوت است و باید بافت تاریخی آن حفظ شود و تم سنتی در ساختوسازهای جدید بهکاربرده شود تا همخوانی بین ساختمانهای جدید و قدیمی وجود داشته باشد. امیدواریم در آینده خبرهای خوشی از این پروژه به خانواده دانشگاه بدهیم.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: جمشید ربیعی/ سرور قادری
ارسال به دوستان