اخبار بازدیدها

 

  • تاریخ انتشار : 1396/10/06 - 12:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4862
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

بازدید چندساعته رییس و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از مرکز رشد فرآورده‌های دارویی

دکتر کریمی: یکی از اولویت‌های دانشگاه ایجاد پارک علم و فناوری است

دکتر کریمی و دکتر صحرائیان در ساعات آغازین صبح امروز از مرکز رشد فرآورده‌های دارویی دانشگاه بازدید و از نزدیک در جریان روند فعالیت‌های این مرکز قرار گرفتند.

گالری عکس
در این بازدید که روز چهارشنبه 6 دی‌ماه 96 از مرکز رشد فرآورده‌های دارویی دانشگاه انجام شد، دکتر شریف‌زاده رییس دانشکده داروسازی و دکتر خویی رییس مرکز رشد فرآورده‌هایی دانشگاه به معرفی فعالیت‌ها و دستاوردهای این مرکز، پرداختند.
ابتدا دکتر شریف‌زاده به بیان پیشینه فعالیت این مرکز و نقش آن در تأمین داروهای موردنیاز دوران جنگ پرداخت و گفت: مهم‌ترین نیاز این مرکز در حال حاضر ایجاد پارک علم و فناوری است.
رونمایی از 10 قلم داروی جدید در آینده نزدیک
سپس دکتر خویی به معرفی مرکز رشد فرآورده‌های دارویی دانشگاه پرداخت و گفت: این مرکز قدیمی‌ترین، بزرگ‌ترین و پربازده‌ترین مرکز رشد فراورده‌هایی دارویی کشور است و  نزدیک به 50 قلم داروی با فناوری بالا را در طول 20 سالی که از فعالیت آن می‌گذرد تولید کرده است.
وی با اشاره به فعالیت 10 شرکت دانش‌بنیان در این مرکز افزود: داروهای ضد سرطان، ضد ام‌اس و فاکتور هشت  که اخیراً در  این مرکز ساخته شده صرفه‌جویی ارزی قابل‌توجهی برای کشور داشته و توانسته از واردات داروهای مشابه تا حد زیادی جلوگیری کند.
دکتر خویی از رونمایی 10 قلم داروی جدید در آینده نزدیک خبرداد و گفت:   20 محصول دارویی در اردیبهشت‌ماه سال گذشته با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رییس‌جمهور رونمایی شد. امیدواریم به مناسبت دهه فجر امسال هم 10قلم محصول جدید که عمدتاً  داروهای ضد سرطان هستند رونمایی و فضای تمیز جدید مرکز افتتاح شود.
تأکید بر حمایت از مراکز رشد دانشگاه
سپس دکتر کریمی، دکتر صحرائیان به همراه دکتر شریف‌زاده و دکتر آخوندی از بخش‌های مختلف 4 شرکت دارویی که مشغول فعالیت بودند بازدید کردند و مسئولان هریک از شرکت‌ها در زمینه محصولات تولیدی خود توضیحاتی را ارائه دادند. همچنین مراکز درحال ساخت و تأسیسات فنی این مرکز نیز مورد بازدید قرار گرفت.
رییس دانشگاه در ارزیابی خود از این بازدید گفت: در بازدید چندساعته‌ای که امروز به همراه دکتر صحرائیان از مرکز رشد فرآورده‌های دارویی داشتیم، دکتر شریف‌زاده و دکتر خویی به معرفی فعالیت‌های این مرکز پرداختند و فرصت خوبی فراهم شد که از نزدیک با کارکنان، شرکت‌ها و  فعالیت‌های این مرکز آشنا شویم.
وی بابیان اینکه مرکز رشد فرآورده‌های دارویی دانشگاه، بزرگ‌ترین مرکز رشد دارویی کشور است افزود: در این مرکز شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر هستند و محصولات دارویی تولید می‌کنند. درواقع مفهوم دانشگاه نسل سوم هم این است که تحقیقات به محصول تبدیل شود.
دکتر کریمی با تأکید بر حمایت از مراکز رشد دانشگاه گفت: مرکز رشد فرآورده‌های دارویی برای کشور و دانشگاه از اهمیت بسزایی برخوردار است ازاین‌رو باید از بنیه علمی و محصولات این مرکز و مراکز مشابه حمایت بیشتری صورت گیرد.
رییس دانشگاه، تصریح کرد: امروز از شرکت‌های دانش‌بنیانی که در حال فعالیت بودند بازدید داشتیم و با مشکلات مرکز آشنا شدیم. دکتر خویی نیز تاکنون عملکرد خوبی داشتند و گزارش عملکرد چندساله این مرکز و همچنین مشکلات آن را مطرح کردند که قرار شد با هماهنگی دانشگاه برای برطرف شدن آن اقدام شود.
وی افزود: مطمئناً معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با نگاه جامع و ملی دکتر صحرائیان که خود از محققان ارزشمند کشور است کمک خواهد کرد که این مرکز بیش‌ازپیش به رشد روزافزون خود ادامه دهد.
دکتر کریمی ایجاد پارک علم و فناوری را از اولویت‌های دانشگاه دانست افزود: امیدواریم با حمایت‌های وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه موانعی که پیش روی ایجاد پارک علم و فناوری است برطرف شود.
وی تصریح کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان پس از گذشته 5 تا 7 سال استقرار در مرکز رشد باید به پارک علم و فناوری منتقل شوند تا جای کار برای شرکت‌های دیگری که در صف انتظار هستند باز شود.
دکتر کریمی در پایان سخنان بابیان اینکه درمجموع اقدامات خوبی تاکنون  صورت گرفته است افزود:  باوجود هماهنگی مشترک دکتر شریف‌زاده و دکتر خویی می‌توان آینده روشنی را برای این مرکز متصور شد.
مراکز رشد و ماندگاری نخبگان در کشور
سپس دکتر صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه یکی از فواید مراکز رشد را جلوگیری از فرار نخبگان دانست و افزود: مراکز رشد باعث جذب بسیاری از نخبگان و ماندگاری آنان در کشور می‌شوند.
وی افزود: یکی از تفاوت‌های ما با کشورهای غربی وجود منابع انسانی بسیار خوب است که گاهی زیرساخت‌ها و فضای فیزیکی ما مجال کار این نیروی انسانی پخته و کارآمد را ندارد. درحالی‌که توسعه مراکز رشد باعث جذب این افراد و اجرای پروژه‌های محصول محور آنان و درنهایت ارتقا سلامت جامعه و کاهش هزینه‌های درمان می‌شود.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: سید میثم عطری







  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,بازدیدها
  • کد خبر : 73291
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی