• تاریخ انتشار : 1399/02/27 - 19:54
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 748
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بحران، دشمن نامرئی، خط درمان و مجموعه داروخانه های ۱۳ آبان

بازهم از ایثار، پایداری، توکل و مبارزه سخن می گوییم.

 پایان بهمن 98، ورود دشمنی نامرئی، خطرناک و بی رحم. همراه با ناباوری، هراس و التهاب.

 برخی این هیولای تاج دار را کووید ۱۹ نامیدند.

درآن روزها که  شنیدن نامش پای هر انسانی را از ترس بر زمین میخکوب می کرد، فرشتگانی از جنس انسان و انسانیت، پا در عرصه نبردی نابرابر گذاشتند. با سلاحی اندک و همتی بلند.

همتی به وسعت روح بزرگ و قلب های دریایی شان.

در آن روزها که همه می بایست در کنجی پناه می گرفتند، لشکری از خاص ترین ها، با تکیه بر معبود،

 دل به او سپرده و ایستادند.

همه  در لوای یک کلمه :  "کادر درمان"

 نامی که تداعی گر برخی است : پزشکان، پرستاران، بهیاران و ..... 

وبرخی را نیز در خویش نهفته دارد:  داروسازان و کادر خدمات دارویی در داروخانه ها

آنان که تامین و تجهیز سربازان عرصه سلامت، به نامشان رقم خورده بود و سیل خواسته ها، موج نگرانی ها و گاه  دریایی از نارضایتی ها در محدودیت امکانات،  نصیبشان بود.

 این عزیزان در صحنه  ماندند، یاری رساندند

 شیفت دادند، تعطیل و غیر تعطیل، شب و روز

بیمار شدند، قرنطینه گشتند و بازگشتند

 و...

آری  زندگی جریان دارد...

از امروز در چند مرحله زحمات این همکاران عزیز را در واحدهای مختلف مجموعه داروخانه ها با روایت تصویر، بیان خواهیم کرد، همراه با برگ سبزی از سپاس وشکرگزاری.

 

گزارش نخست: مجموعه تامین و تدارک دارو وتجهیزات پزشکی ( مرکز  تامین داروخانه های بیمارستانی و انبار مرکزی داروخانه های دانشکده داروسازی )

مسئولیت تامین و تدارک اقلام داروئی و تجهیزات پزشکی کلیه واحدهای  مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران به عهده دو واحد مرکز تامین داروخانه های بیمارستانی و انبار مرکزی داروخانه های دانشکده داروسازی می باشد .

مرکز تامین داروخانه های مجموعه با مدیریت دکتر علیرضا سلطان محمدی که رسالت تهیه و توزیع اقلام دارویی، تجهیزات پزشکی و حفاظتی داروخانه های  بیمارستانی دانشگاه را عهده دار است، از شروع بحران بیماری کرونا، میزبان جلسات متعدد راهبردی ستاد مدیریت تامین دارو و تجهیزات پزشکی  با حضور دکتر محمدرضا روئینی سرپرست دارو خانه ها، معاونین و مدیران ارشد مسئول نیز بوده است .

ا       

ین واحد باوجود سرعت بالای شیوع و به دنبال آن، افزایش نیاز بیمارستانها، توانست با مشارکت شبانه روزی کارکنان دلسوز خود و افزایش چشمگیر حدود دو برابری حجم کاری و ارسال بیش از حدود 680 محموله از شروع بحران، تجهیزات مورد نیاز کادر محترم درمان را در بیمارستان های دانشگاه و حتی بخشی از نیاز مجموعه  داروخانه های دانشکده داروسازی را،  براساس منابع و امکانات موجود درکشور تامین  کند.

بخش دوم اصلی تامین کننده مجموعه، انبار مرکزی مجموعه داروخانه های دانشکده واقع در جنب داروخانه ۱۳ آبان با مدیریت دکتر میثم اسمعیلی است که علاوه بر وظیفه تامین اقلام داروئی داروخانه های دانشکده داروسازی مستقر در سطح شهر تهران، با شروع بحران، مسئولیت  توزیع داروهای کرونا را نیز در کل مجموعه، عهدار بوده است.

   

واحد یادشده با همیاری  کارکنان زحمت کش خود، مرکز تامین را نیز در تهیه  اقلام داروئی  مجموعه بیمارستانی یاری کردند.

در پایان بخش اول گزارش خدمات مجموعه، از زحمات و حمایت بی دریغ ریاست محترم دانشگاه جناب دکتر کریمی ، معاون محترم غذاو دارو دکتر حاجی محمودی، سرپرستی محترم مجموعه داروخانه های دانشگاه  دکتر محمدرضا روئینی و معاونین محترم و دست اندرکاران ، قدردانی کرده وسلامتی و بهروزی این عزیزان را از خداوند متعال در خدمت به هم وطنان خواستاریم.

  • گروه خبری : داروخانه 13 آبان
  • کد خبر : 156234
نسیبه  نصیرپور
تهیه کننده:

نسیبه نصیرپور

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *