چهارمین نشست ماهیانه هماندیشی روسای بخشها و ریاست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد
چهارمین نشست هماندیشی ماهیانه روسای بخشها و ریاست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) روز چهارشنبه 4 تیرماه ۹۹ با حضور دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، معاونان و روسای بخشهای مجتمع برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، چهارمین نشست هماندیشی ماهیانه روسای بخشها و ریاست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) روز چهارشنبه 4 تیرماه ۹۹ با حضور دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، معاونان و روسای بخشهای مجتمع برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر سید علی دهقان منشادی معاون درمان مجتمع با اشاره به افزایش تعداد مراجعین بیماران کرونایی به مجتمع گفت: حدود 12 روز است که وارد فاز جدید مدیریت کرونا درمجتمع شدهایم و در اینن زمینه دو جلسه فوقالعاده کمیته بحران هم برگزارشده است.
معاون درمان مجتمع علت افزایش مراجعین را عدم رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و توجه نکردن به مسائل بهداشتی دانست و گفت: در حال حاضر ازلحاظ رفتار های اجتماعی و نحوه شیوع بیماری کرونا با اسفندماه فرق بسیاری وجود دارد و باگذشت حدود 4 ماه از شیوع کرونا در کشور و نوع عملکرد کادر درمان بیمارستانها و همچنین برداشته شدن محدودیتها و ترددهای غیر ضرور و سفرهای بینشهری در کشور، ما شاهد افزایش مراجعین در این روزها شدهایم که باید تمهیدات ویژهای در این راستا اندیشیده شود.
در ادامه دکتر دهقان گزارشی تفصیلی از آمار مراجعهکنندگان به تریاژ، تعداد بستریشدگان، تعداد مرگومیر ناشی از بیماری کرونا، آمار پذیرش جدید این بیماران و متوسط اقامت بیماران در بخشهای ICU و بخشهای بستری را از ابتدای شروع بحران تاکنون را ارائه داد.
سپس وی مهمترین اقدامات انجامشده در راستای مدیریت بیماران کرونایی در روز ههای اخیر را طراحی و اجرای اولین برنامه مدیریت موج دوم، پی گیری مستمر انتقال بیماران از طریق ستاد معین کرونای دانشگاه، پی گیری ارجاعات بدون هماهنگی از سایر مراکز، ادامه فعالیت درمانگاه کرونا در شیفت صبح، تعیین تکلیف بیماران مراجعهکننده به اورژانس با هماهنگی بیشتر گروه عفونی و طب اورژانس و فعالیت درمانگاه پزشکان عمومی تا ساعت 24 را از اهم اقدامات دانست.
در ادامه جلسه دکتر صادق نیت رئیس مجتمع با اشاره به تمهیدات لازم برای مواجهه با موج جدید بیماران مبتلابه کرونا گفت: باید تمهیداتی درمجتمع اندیشیده شود، هم برای مدیریت بیماران کرونایی و هم غیرکرونایی چون عدم مراجعه بیماران غیر کرونایی بخصوص بیماران دارای بیماریهای مزمن و پرخطر به بیمارستانها ممکن است مشکلات بسیاری را برای این بیماران ایجاد کند.
وی همچنین غافل نماندن از فعالیتهای اصلی مجتمع در حوزههای آموزش و پژوهش را امری ضروری دانست.
دکتر صادق نیت با اعلام این خبر که پروژه مهدی کلینیک باوجود فراز و نشیبهای بسیار در یک سال گذشته عنوان کرد: احتمالاً در پاییز مهخدی کلینیک مورد بهرهبرداری قرار می گیرد که استفاده از واحدهای آن در مواقع بحرانی میتواند بسیاری از مشکلات ما را حل کند.
دکتر سیفی مسئول کنترل عفونت مجتمع تاکید کرد که استفاده از پروتکل های تایید شده حفاظت فردی در مقابله با بیماری کرونا از اهم موضوعات می باشد و باید در بخش های کرونای و غیر کرونایی پروتکل های لازم رعایت شود. تا شاهد شیوع بیماری در کارکنان و کادر درمان نباشیم.
دکتر محمد نژاد سوپروایزر کنترل عفونت نیز گزارشی از روند کار و فرآیند کاری آزمایشگاه کووید 19 و همچنین نتایج حاصله آن ارائه داد.
بحث و تبادلنظر در خصوص چگونگی خدمترسانی به مراجعین و اعمال پروتکلهای لازم برای محافظت کارکنان و کادر درمان در مقابل این بیماری از موضوعاتی بود که موردبحث و گفتگو قرار گرفت.
توضیح اینکه نشستهای ماهانه روسای بخشهای مجتمع چهارشنبههای اول هرماه برگزار میشود.
نظر دهید