جلسه هیات رییسه دانشگاه تشکیل شد
دکتر کریمی بر توجه بیشتر به خوابگاههای دانشجویی و بهبود شرایط زندگی دانشجویان تأکید کرد
در جلسه هیات رییسه دانشگاه، فعالیتهای حوزه معاونت اجتماعی فرهنگی معرفی و رئوس برنامه چهارساله 1400-1396 معاونت غذا و دارو، موردبررسی قرار گرفت.
گالری عکس
در جلسه هیات رییسه دانشگاه که مطابق معمول صبح روز یکشنبه 12 آذر 96 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد، دکتر عباسعلی کریمی رییس دانشگاه، به بیان نتیجه بازدیدهای یک هفته اخیر خود از دانشکدهها و خوابگاههای دانشگاه پرداخت و نکاتی را به معاونان خود توصیه کرد.
دکتر کریمی، خوابگاههای دانشجویی را نیازمند توجه بیشتر دانست و گفت: دانشجویان این دانشگاه، بهترین و برجستهترین دانشجویان کشور هستند که باید شرایط مناسبی برای آنان فراهم شود لذا بهبود شرایط زندگی دانشجویان در خوابگاهها باید در دستور کار معاونت های توسعه و دانشجویی قرار گیرد.
رییس دانشگاه، با اشاره به کمبود فضای فیزیکی در دانشکدهها گفت: دکتر بیگلر با بررسی مجدد فضاهای موجود، در صورت امکان با جابهجایی یا تغییر کاربری ساختمانها، حداکثر فضای موردنیاز دانشکدههایی را که با کمبود مواجهاند فراهم آورد.
وی با تأکید دوباره بر همگرایی اعضای هیات علمی بهمنظور پیشبرد اهداف دانشکدهها گفت: معاونان آموزشی و پژوهشی دانشگاه در تعامل با گروههای آموزشی دانشکدهها حداکثر تلاش خود را در جهت همگرایی بیشتر آنان بهمنظور نیل به اهداف کوتاهمدت و بلندمدت دانشکده ها بعمل آورند.
سپس دکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه به معرفی این معاونت و فعالیتهای آن پرداخت و گفت: ازآنجاکه تأمین 75 درصد از سلامت مردم خارج از نظام سلامت و در تعامل با سازمانهای دیگر فراهم میشود، معاونت اجتماعی حدود یک سال و نیم گذشته در وزارت بهداشت تشکیل شد و بهتبع آن دانشگاهها این حوزه را ایجاد کردند.
دکتر رستمیان با اشاره به چالشهای نظام سلامت ازنظر سازمان بهداشت جهانی گفت: نظامهای سلامت عمدتاً مبتنی بر درمان بیماری هستند و کمتر به پیشگیری توجه دارند.
معاون اجتماعی دانشگاه با اشاره به مؤلفههای اجتماعی مؤثر بر سلامت گفت:در کشورمان، سازمانهای مختلفی مانند آموزشوپرورش، صداوسیما و... نقش مهمی در مؤلفههای اجتماعی مؤثر بر سلامت دارند و معاونت اجتماعی باید ارتباط سازندهای را با آنان برقرار کند.
وی تعامل با بنیادهای خیریه و ترویج فرهنگ وقف را از دیگر فعالیتهای معاونت اجتماعی خواند و گفت: باید مؤسسات خیریه در کنار بیمارستانها تشکیل شوند و این برنامهای است که تا پایان امسال اجرایی میشود.
دکتر رستمیان بر مشارکت اعضای هیات علمی در تشکیل سمنها مؤثر بر سلامت تأکید کرد و گفت: تشکیل سمنهای مؤثر بر سلامت نیز از دیگر برنامههای معاونت اجتماعی فرهنگی است که برای توسعه آن در حال برنامهریزی هستیم.
در ادامه دکتر حاجی محمودی معاون غذا و داروی دانشگاه، به معرفی برنامه چهار سال آینده معاونت غذا و دارو پرداخت و گفت: توسعه و استانداردسازی خدمات آزمایشگاهی و خدمات دارویی، تقویت نظارت بر فرآوردههای سلامتمحور و ارتقا تجویز و مصرف منطقی کالاهای سلامت، رئوس راهبردهای چهارساله این معاونت خواهد بود.
دکتر حاجی محمودی تصریح کرد: معاونت غذا و دارو در کنار فعالیتهای روزمره خود، برنامههای توسعهای را برای چهار سال آینده طراحی کرده که امیدوارم در زمانبندی مشخصشده اهدافمان محقق شود.
در ادامه هریک از اعضای هیات رییسه در خصوص مباحث مطرحشده به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: مهدی کیهان
متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: