نشست هیئترئیسه دانشگاه تشکیل شد
دکتر کریمی: خیرین اصلی کادر پزشکی و پرستاری هستند که در مراکز مختلف دانشگاه ارائه خدمت میکنند
در نشست هیئترئیسه دانشگاه، برنامهها و چالشهای گروههای آموزشی رادیولوژی و ارتوپدی مورد بررسی قرار گرفت.
گالری عکس
در این نشست که یکشنبه 13 بهمن 98 در سالن شورای دانشگاه تشکیل شد، دکتر کریمی در سخنان پیش از دستور، با تبریک ایام دهه فجر، مباحث اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی را مورد تأکید قرار دارد و با اشاره به محورهای مهم آن گفت: اغلب موضوعاتی که در این اجلاس مطرح شد نکاتی است که در این مدت در دانشگاه پیگیری شده است و برخی از آن درحال انجام است و خوشبختانه دیدگاه مشترکی در اصول کلی مدیریت دانشگاه و وزارت بهداشت وجود دارد.
تأکید بر پیگیری پیشرفتIT در حوزه درمان
دکتر کریمی با اشاره به نکاتی که در حوزه درمان سفارش شده است افزود: بیشترین تأکید در این بخش بر IT و نسخه الکترونیک، پرونده الکترونیک، HISها و نظام ارجاع است که مربوط به حوزه دکتر مرعشی و دکتر رضایی است. همچنین استحقاق سنجی، ارسال الکترونیک اسناد بیمهای و پیگیری گایدلاین ها از دیگر مواردی است که مورد تأکید قرار گرفت.
رییس دانشگاه، بهکارگیری سامانه سپاس، برخورد با تخلفات بیرونی که در قالب کمیسیون ماده 11 در دانشگاه بررسی میشود و همچنین رعایت سقف بیمه سلامت را از دیگر محورهای تأکیدی این اجلاس بیان کرد و افزود: خوشبختانه بیمارستانهای دانشگاه سقف بیمه سلامت را رعایت میکنند و ما مسئلهای از این نظر نداریم. بر ارجاع نشدن بیماران به بیرون نیز تأکید شد که البته این بخشی از سیاستهای دانشگاه است که همواره موردتوجه قرار دارد.
نقش اطلاعرسانی در کاهش آسیبهای چهارشنبه آخر سال
وی اطلاعرسانی در زمینه پیشگیری از خطرات احتمالی چهارشنبه آخر سال را از دیگر موضوعات مطرحشده در اجلاس روسای دانشگاهها بیان کرد و گفت: از هماکنون با همکاری آموزشوپرورش و از طریق مصاحبه و روشهای مختلف دیگر از بروز اتفاقات ناگوار در این روز پیشگیری کنید. باتوجه به اینکه اقدامات پیشگیرانه سال گذشته مؤثر بود، امسال نیز کمک کنیم افراد دچار آسیب نشوند.
پرهیز از گسترش بیرویه بیمارستانها
دکتر کریمی، پرهیز از گسترش بیرویه در بیمارستانها را از دیگر سیاستهای وزارت بهداشت بیان کرد و گفت: این نکتهای است که ما در دانشگاه مدتهاست بر آن تأکیدداریم. هیچ رییس بیمارستانی ساختوساز جدید، بدون هماهنگی با دانشگاه را نباید شروع کند. البته بخشی از ساختوسازها از گذشته در بیمارستانها شروعشده که ما وارث آن هستیم و باوجود مشکلاتی که به سیستم تحمیل میکند؛ چارهای جز تکمیل آن نداریم. ساخت بعضی بیمارستانها نیز براساس نیاز ملی است که مشکلات آن نیز بهصورت ملی حل میشود. اما آنچه در دانشگاه باید رعایت شود اینکه از اضافه کردن تخت بیمارستانی در تختهای موجود بپرهیزید.
روشهای پیشگیرانه مؤثر در کنترل کرونا
دکتر کریمی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوعات حوزه بهداشت اشاره کرد و گفت: خوشبختانه مسئله خاصی در حوزه بهداشت نداریم. درحال حاضر ویروس کرونا جدید مطرح است و باید به توصیههای وزارت بهداشت عمل کنیم. افزون بر این هریک از ما بهعنوان پزشک میتوانیم توصیههایی را داشته باشیم که کمککننده باشد. ویروس کرونا، درمان آنتیبیوتیک و دارویی خاصی ندارد لذا بهترین و مهمترین راه پیشگیری آن از طریق اقدامات ساده است.
رییس دانشگاه در تکمیل این بخش از سخنان خود افزود: اینکه در رسانهها میبینیم در چین لباسهای مخصوص میپوشند ناشی از پروپاگاندا و هزاران مسئله پشت پرده جهانی است و عمق آن بیش از یک آلودگی ویروسی است و نباید آن را بهسادگی مورد تحلیل قرار دهیم. لذا ما در کشورمان باید متناسب با نیاز جامعه مراقبت و اطلاعرسانی کنیم. مهمترین عامل در پیشگیری از این بیماری شست دستها و استفاده از ماسک برای بیماران است هرچند که ممکن است در مواردی به این لباسها نیز نیاز باشد. دو بیمارستان دولتی و خصوصی از مجموعه دانشگاه تعیین شدند که اگر موارد مشکوکی بود در آن محل بستری شوند.
وی با تأکید بر پرهیز از بزرگنمایی مسائل در رسانهها گفت: متأسفانه ما هم مشکلاتی در این زمینهداریم. در این اوضاعواحوال کشور با استادی که معلوم نیست چقدر پایه و اساس علمی دارد درباره شیر آنهم در سطح ملی مصاحبه میکنند و مسائل متعددی را به وجود میآورند که به نظر میرسد پشت پرده آن نیز مسائل غیرحرفهای مطرح باشد. اما وظیفه ما در دانشگاه این است که مسائل را عمیقتر تحلیل و با آن برخورد کنیم. یادمان باشد گاهی بیان یک جمله نابهجا در مصاحبهها و رسانهای شدن آنچه عوارضی برای کشور در پی دارد.
عملکرد مثبت مدیریت دارو دانشگاه در شرایط بحران
دکتر کریمی با اشاره به محورهای حوزه دارو گفت: دانشگاه ما در حوزه دارو خوب عمل کرده است. دکتر روئینی در داروخانه 13 آبان با آرامش خاص خود، دکتر حاجی محمودی در معاونت غذا و دارو و حوزه پشتیبانی دانشگاه، با مدیریت و همکاری خوبی که داشتند توانستند با پیشبینی و ذخیرهسازی دارو از این بحران عبور کنند که جا دارد از مدیریت بخش دارو تشکر کنم.
تأکید بر تجویز داروهای تولید داخل
رییس دانشگاه با تأکید بر مصرف داروهای تولید داخل گفت: حجم زیادی از ارز کشور صرف دو تا سه درصد داروی برند میشود که بعضی پزشکان اصرار به تجویز آن دارند درحالیکه وزارت بهداشت بر پرهیز از این امر تأکید دارد و ما در دانشگاه باید با برنامهریزی فرهنگی بهتدریج در این زمینه کارکنیم تا داروهای مشابه تولید داخلی مورداستفاده قرار گیرند.
تأکید بر تجمیع مراکز تحقیقاتی
دکتر کریمی با اشاره به نکات موردتوجه در حوزه پژوهش گفت: تأکید وزارت بهداشت بر جلوگیری از گسترش بیرویه مراکز تحقیقاتی است. مراکزی که فعالیت ندارند و فقط در حد یک دفتر هستند باید جمعآوری شوند. رویکردمان باید به سمت تجمیع مراکز تحقیقاتی باشد که در بعضی مراکز انجامشده است. البته دکتر صحرائیان بهخوبی به این رویکرد واقف است و بهتدریج در مراکز مشابه دیگر اجرا میشود.
وی افزود: متأسفانه فرهنگی در بینمان وجود دارد که همه میخواهند منشی و دفتر جداگانهای داشته باشند. لذا رودربایستی را کنار بگذاریم و یادمان باشد دوران مدیریتها محدود است و از ما کارنامهای باقی میماند که آیندگان درباره آن قضاوت میکنند بنابراین عملکردمان بهگونهای باشد که قضاوت بدی دربارهمان نشود.
ضرورت تربیت دانشجو متناسب با بازار کار
رییس دانشگاه با اشاره به موضوعات مهم حوزه آموزش گفت: تأکید بسیاری بر جلوگیری از گسترش بیرویه شاخههای غیرضروری است که بازار کاری ندارند. 44 درصد افراد بیکار جامعه دارای مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر هستند. لذا باید توجه کنیم نیروهایی که در دانشکدهها آموزش میبینند برای انجام چهکاری تربیت میشوند.
لزوم مراقبت از دانشجویان
دکتر کریمی توجه به غذای دانشجویان، خوابگاه دانشجویی و حقوق انترن ها و رزیدنتها را از دیگر توصیههای مهم خواند و افزود: مدتهاست در دانشگاه بر مراقبت از دانشجویان و پرداخت حقوق انترن ها و رزیدنتها تأکید میشود. امیدوارم دکتر نفیسی کمک کنند حکم افزایش حقوق دستیاران زودتر صادر شود.
تأکید بر تسریع ساخت خوابگاهها
رییس دانشگاه درخصوص اهمیت ساخت خوابگاههای دانشجویی و متأهلی گفت: هرچند عدهای بر من انتقاد میکردند که باوجوداین همه مشکل، ساخت خوابگاه چه ضرورتی دارد؛ اما خوشبختانه این امر مورد تأکید وزیر بهداشت نیز قرار دارد. از دکتر پورغریب بهعنوان نیروی تازهنفس میخواهم که تکمیل خوابگاههای درحال ساخت را پیگیری کنند.
وی افزود: خوابگاه مجردی در حال تکمیل است که امیدواریم دهه فجر آماده ورود دانشجویان شود و بتوانیم بلافاصله ساخت خوابگاه جدید دیگری را با ظرفیت 300 دانشجو شروع کنیم. یک خوابگاه دختران نیز درحال ساخت که از دکتر بیگلر میخواهم کمک کند هرچه زودتر تکمیل شود.
لزوم رعایت تعهد حرفهای در امور مختلف دانشگاه
رییس دانشگاه، محور مورد تأکید دیگر را رعایت اصول تعهد حرفهای در امور مختلف دانشگاه دانست و گفت: سالها در دانشگاه برای نهادینهسازی تعهد حرفهای تلاش بسیاری شده است و برای شروع آن دفتری در دانشگاه ایجادشده که یادگار دکتر جعفریان است و به همت دکتر امینی، دکتر پارساپور و دکتر اصغری اداره میشود. دکتر نفیسی و دکتر وسکویی و همکاران دیگر نیز در این زمینه تلاش بسیاری داشتند و کارها تا حدودی پیش رفته است. اما به نظر میرسد همه معاونتها و دانشکدهها در کنار کارهای روزمره خود باید تعهد حرفهای را جز وظایفشان بدانند و از اساتید بخواهند که به آن پایبند باشند.
وی افزود: حیطه تعهد حرفهای در محیط کار از یک پوشش ساده پزشک و پرستار تا رفتار آنان با بیمار و جیب بیمار را دربر میگیرد. اگر در صحبتهایم تأکید زیادی بر تعهد حرفهای نداشتم به این دلیل است که دکتر امینی بهعنوان مشاور رییس دانشگاه پیگیر این امر هستند. اما به نظر میرسد باید فعالتر به این مقوله پرداخته شود و در دل موضوعات اصلی کاریمان و در آموزش، پژوهش و درمان گنجانده شود.
مسئولان دانشگاه باید صبورترین افراد در مجموعه باشند
دکتر کریمی در این بخش از سخنان خود از معاونان، مسئولان دانشکدهها و بیمارستانها که در این شرایط دشوار بهپیش برد اهداف دانشگاه کمک میکنند قدردانی کرد و گفت: در کشورمان با بحرانهای بیرونی و درونی بسیاری مواجه هستیم از همه مسئولان دانشگاه میخواهم صبورترین و با ظرفیتترین افراد درمجموعه باشند و در مواجهه با مسائل خواسته و ناخواسته مختلف مانند ویروس کرونا و... با تأمل و تعمق بیشتری برخورد کنند. نگاه دوراندیشانهتر به دانشگاه و مسائل آن داشته باشند؛ دستخوش احساسات و هیجانات نشوند و محکم و منطقی با مسائل روبرو شوند.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل قدمت، جایگاه و اهمیتی که در کشور دارد؛ نگاه سایر دانشگاهها به عملکرد ماست و این وظیفه ما را سختتر میکند. یدک کشیدن نام قدیمیترین و بزرگترین دانشگاه فقط به حرف نیست، بلکه رییس و معاونان دانشگاه و روسای بیمارستانها و دانشکدهها باید این ظرفیت را در رفتار و تحلیلشان از مسائل نشان دهند. از همه همکارانم که در این عرصه بسیار تلاش میکنند صمیمانه تشکر میکنم و اگر تذکری هم میدهم اول به خودم بهعنوان رییس دانشگاه است. گاهی سرعت اتفاقات زیاد میشود و ما هم باید به همان اندازه درایت، تحمل و ظرفیتمان را زیاد کنیم.
تأکید بر حفظ سرمایههای انسانی که آسان به دست نیامدهاند
رییس دانشگاه با تأکید براینکه حفظ هیئتعلمی و سرمایههای انسانی وظیفه مسئولان دانشگاه است افزود: طیف گستردهای از اعضای هیئتعلمی با احساسات، عواطف و افکار مختلف در تمامی سطوح دانشگاه فعالیت دارند و وظیفه ما حفظ این سرمایه انسانی است که بهسادگی به دست نیامده. پروسه جذب هیئتعلمی بسیار زمانبر است و یک فرد برای هیئتعلمی شدن باید مراحل مختلفی را طی کند. بنابراین ما نباید سرمایههای خود را راحت و ارزان از دست بدهیم. باید وقت بگذاریم و از سرمایههای خود محافظت کنیم.
دانشگاه پر از نیکوکار است
دکتر کریمی در پایان این بخش از سخنان خود از پزشکانی که با عملهای جراحی سنگین و محققانی که با تولید دارو و تجهیزات پزشکی از خروج ارز از کشور جلوگیری میکنند و پرستاران و بهیاران و کمک بهیارانی که خود را وقف خدمت به بیماران کردهاند بهعنوان خیرین اصلی دانشگاه یادکرد و گفت: خیر و نیکوکار اصلی امثال دکتر جعفریان هستند که در بیمارستان امام خمینی صدها پیوند کبد را که قیمت هر پیوند صدها هزار دلار است انجام میدهد و باعث میشود ارز از کشور خارج نشود. خیر اصلی پزشکی است که در بیمارستان سینا، فلان عمل عروق را انجام میدهد. دکتر داروسازی است که در مرکز رشد دانشکده داروسازی، داروی جدید تولید میکند. پزشکی است که در بیمارستانهای ما جراحی را انجام میدهد که در بسیاری از مراکز دیگر انجام نمیشود. نیکوکار پزشکی است که در بیمارستانهایی مثل آرش، ضیائیان، سینا عملهای پیچیده جراحی را انجام میدهند. خیر امثال دکتر روئینی هستند که بیسروصدا، داروخانه 13 آبان را که بهکل کشور خدمت ارائه میدهد اداره میکند. درواقع خیرین اصلی همه بیمارستانها و بخشهای ما هستند. خیر و نیکوکار پرستاری است که وقتی دختر جوان 23 سالهای بود به بیمارستانهایی مانند امام خمینی، آرش و روزبه رفته و به بیماران سخت رسیدگی کرده و درحالیکه 20 سال، سابقه کار دارد صورتش پر از چینوچروک و شبیه آدمهای 70 ساله شده است. حال حساب کنید این پرستار در طول این 20 سال چقدر دستمزد دریافت کرده است.
وی افزود: گاهی به من انتقاد میشود که چقدر از حقوق پرسنل دفاع میکنم، درحالیکه این وظیفه ماست که از این افراد محافظت کنیم. درواقع ما پرستاران و کمک بهیاران و بهیاران را به خدمت گرفتهایم که کار خیر انجام میدهند؛ آنوقت ذرهبین برداشتهایم و دور شهر میگردیم که خیرین را پیدا کنیم. خیر پرستاری است که 20 سال، با تصمیم خود و بدون آنکه کسی او را مجبور کرده باشد، در بیمارستان روزبه خدمت میکند. من از شما میپرسم آیا نباید وقتی میخواهیم از این افراد نام ببریم توأم با احترام باشد؟ باید نگاهمان به سرمایه انسانی و خیرین دانشگاه، خیرین دانشگاه ساز و خیرین ادارهکننده دانشگاه و خیرین دانشپژوه باشد.
تاکنون ویروس کرونا در کشور مشاهده نشده
در ادامه دکتر دلاوری معاون بهداشت دانشگاه به تشریح اقدامات دانشگاه در زمینه جلوگیری از ورود ویروس کرونا جدید پرداخت و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران بهعنوان پایگاه ممتاز مرزی فرودگاه امام، از قبل آمادگی لازم در این زمینه داشته و در این برهه نیز به دلیل شیوع ویروس جدید کرونا در شهر ووهان چین، میزان فعالیتمان در فرودگاه امام بیشتر شده است.
معاون بهداشت دانشگاه تصریح کرد: آموزشهای لازم بهتمامی مراکز بهداشتی و درمانی ارائهشده. در فرودگاه، شمار مراقبین سلامت را بیشتر کردهایم و سندرم تنفسی تبدار را با سیستمهای مدرن که میزان حساسیت بالایی در بررسی تبدارند در مسافران ورودی بخصوص مسافران کشور چین کنترل میکنیم. موارد مشکوک را پزشک ویزیت میکند و اگر لازم باشد برای بررسیهای بیشتر به حوزههای بیمارستانی ارجاع میدهد تا تستهای آزمایشگاهی برای شناسایی ویروس انجام شود.
وی افزود: پمفلت هایی را به سه زبان انگلیسی، چینی و فارسی منتشر کردیم که اطلاعات بهداشتی را در اختیار مسافران قرار میدهد.
دکتر دلاوری بابیان اینکه خوشبختانه تاکنون مورد ویروس کرونا جدید 2019 در کشور مشاهده نشده افزود: باتوجه به شیوع کرونا ویروس MERS که شتر به آن مبتلا میشود و چند سال پیش از عربستان آغازشده، از قبل دستورالعملهای کرونا ویروس در کشور تدوینشده و در پایگاههای مرزی نیز براساس آن عمل میکنیم و در فرودگاه امام نیز آمادگی لازم را داریم.
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به علائم ویروس کرونا گفت: این ویروس علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا را دارد و با تب، بدندرد و تنگی نفس شروع میشود و بهتدریج ممکن است در برخی افراد این وضعیت تنفسی تشدید شود.
وی بابیان اینکه ویروس کرونای جدید 2019 ازلحاظ مرگومیر خطرناک نیست افزود: براساس آخرین مطالعات انجامشده میزان مرگومیر ناشی از این ویروس زیر سه درصد و حدود دونیم درصد است لذا ویروس ازلحاظ مرگومیر خطرناک نیست و من فکر میکنم نظام سلامت ما انقدر قوی هست که در زمان لازم، چنانچه این ویروس در هر جای کشور ورود پیدا کند؛ بیماری را کنترل کند.
صدور دستورالعملهای مواجهه با ویروس کرونا به بیمارستانها
در ادامه دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه به اهم اقدامات معاونت درمان درخصوص ویروس کرونای جدید پرداخت و گفت: دستورالعمل مواجهه با ویروس کرونا به بیمارستانها و همچنین دستورالعمل خدمات پیش بیمارستانی و انتقال بیماران مشکوک ابلاغشده است.
وی با اشاره به صدور بخشنامه نحوه نمونهگیری از موارد مشکوک گفت: سامانه ثبت و اطلاعرسانی موارد مشکوک طراحیشده است و فوکال پوینتهای علمی دانشگاه در مورد ویروس کرونا مشخصشدهاند. همچنین دورههای آموزشی برای کادر درمانی (پزشکان و پرستاران) طراحیشده است.
بررسی عملکرد گروه رادیولوژی
سپس دکتر هاشمی مدیرگروه رادیولوژی به معرفی فعالیتهای این گروه پرداخت و گفت: بخش رادیولوژی دانشگاه با 41 عضو هیئتعلمی مانند سایر بخشهای دیگر دانشگاه، در کشور سرآمد است.
وی با اشاره به فعالیت بخش رادیولوژی در بیمارستانهای امام خمینی، شریعتی، سینا، امیراعلم، مرکز طبی کودکان، یاس، بهرامی و آرش گفت: بیش از 120 دستیار در این بخشها فعالیت دارند.
دکتر هاشمی به برنامههای ارتقا آموزش دانشجویان و دستیاران گروه اشاره کرد و گفت: برگزاری گراندراند رادیولوژی با حضور اساتید و دستیاران بیمارستانها، برگزاری گزارش صبحگاهی شنبه هر هفته، جلسات پرسش و پاسخ هپاتوبیلیاری و موسکولواسکلتال در مرکز تصویربرداری ازجمله اقداماتی است که در این زمینه صورت میگیرد.
مدیر گروه رادیولوژی با اشاره به برگزاری دورههای کوتاهمدت حرفهای متعدد ازجمله MRI، سیتیاسکن و رادیولوژی زنان گفت: برای نخستین بار در ایران امتحانهای درون بخشی دستیاران بهصورت کامپیوتری و PMP در مرکز آزمونهای مرکز طبی کودکان برگزار شد که تحولی در برگزاری آزمون بود.
وی راهاندازی فلوشیپ نورو وسکولار اینترونشن، فلوشیپ رادیولوژی زنان، فلوشیپ رادیولوژی مداخلهای را از دیگر اقدامات این گروه برشمرد و گفت: مدرسه رادیولوژی دستیاری از سال 96 در روزهای جمعه برای دستیاران سه دانشگاه تهران، ایران و شهید بهشتی تشکیلشده و اساتید این گروه در تدریس مشارکت فعال دارند.
دکتر هاشمی با تأکید بر تلاش گروه در حفظ و ارتقا سطح خدمات بیمارستانها گفت: هیئتعلمی رادیولوژی، همکاری بینرشتهای داشته و با رشتههای نورولوژی، گوارش، پیوند کبد، اعصاب داخلی، روماتولوژی، زنان و... مشارکت دارند.
مدیر گروه رادیولوژی با تأکید بر فراهمسازی زمینه تحقیقات هدفمند و کاربردی گفت: از سال 94 پایاننامههای گذشته نگار ممنوع شده و در حال حاضر در مرکز تحقیقات رادیولوژی 36 طرح پایانیافته، 8 طرح در حال اجرا، 6 طرح مصوب و 18 طرح جدید با همکاری مراکز تحقیقاتی نوین رادیولوژی داریم.
وی با اشاره به برنامهریزی و زمینهسازی مناسب برای حرکت در عرصه بینالمللی سازی دانشگاه، به بیان نتایج دستیاران رادیولوژی در آزمونهای کشوری پرداخت و گفت: دستیاران این گروه جز 10 درصد برتر بورد تخصصی رادیولوژی هستند.
دکتر هاشمی راهاندازی فلوشیپ های جدید را از برنامههای آینده گروه بیان کرد و گفت: یکی از چالشهای ما انجام سونوگرافی رشتههای مختلف در بیمارستانهاست که باعث شده بیمار کمتری به ما ارجاع و درنتیجه آموزش سونوگرافی تضعیف شود. همچنین مشارکت بخش پزشکی هستهای و گروه رادیولوژی در ارائه گزارشهای باکیفیت PET ct مؤثر است که باید این همکاری تقویت شود.
بررسی عملکرد گروه ارتوپدی
سپس دکتر کامرانی مدیر گروه آموزشی ارتوپدی فعالیتهای این گروه را تشریح کرد و گفت: گروه ارتوپدی در سه بیمارستان امام خمینی، سینا و شریعتی با بخش مستقل، در مرکز طبی کودکان و بهرامی با هیئتعلمی و پوشش رزیدنت و دستیار از بیمارستان شریعتی و همچنین بیمارستانهای بهارلو و ضیائیان فعالیت دارند.
وی شمار اعضای هیئتعلمی گروه را 25 تن و دستیاران را 59 تن برشمرد و گفت: برنامههای متعددی برای ارتقا آموزش دانشجویان و دستیاران و توانمندسازی اعضای هیئتعلمی و نیز تحول و نوآوری در آموزش درحال انجام است. هرسال 7 فلو توسط اساتید گروه آموزش میبینند. در این مدت کشیک دستیاران را کاهش دادهایم و برنامههای مجازی را برای سال آینده تدوین کردهایم.
مدیر گروه ارتوپدی با اشاره به روند تحقیقات در گروه ارتوپدی گفت: سطح پژوهشی گروه در جایگاه مناسبی قرار ندارد که با برنامهریزیهای انجامشده انتظار داریم نتایج آن دریکی دو سال آینده مشخص شود.
دکتر کامرانی با اشاره به همکاری با دو گروه روماتولوژی و نورولوژی به بیان دستاوردهای گروه ارتوپدی پرداخت و گفت: هیئتعلمیهای این گروه از زمان مدیر گروهی دکتر اعلمی سرآمد هستند و نقش مهمی را در این رشته ایفا میکنند.
وی با اشاره به چالشهای گروه ارتوپدی گفت: در زمینه تأمین منابع انسانی و منابع مالی، امکانات فیزیکی بخصوص در بیمارستان شریعتی، وسایل و تجهیزات ارتوپدی برای آموزش نیاز به حمایتهای دانشگاه داریم.
در ادامه هریک از اعضای هیئترئیسه به بیان دیدگاه خود از عملکرد گروه رادیولوژی و ارتوپدی پرداختند.
تأکید بر پیگیری مسائل گروه رادیولوژی و ارتوپدی
دکتر کریمی رییس دانشگاه نیز در جمعبندی مباحث مطرحشده از تلاشهای دکتر هاشمی در گروه رادیولوژی قدردانی کرد و گفت: برای راهاندازی بخش رادیولوژی در بیمارستانهای دیگر دانشگاه نیز اقدام کنید و کیفیت رادیولوژی درمانی این بیمارستانها را ارتقا دهید.
رییس دانشگاه برجذب هیئتعلمی موردنیاز گروه تأکید کرد و گفت: معاونان دانشگاه برای حل مشکلات گروه رادیولوژی تلاش میکنند.
وی با اشاره به گزارش گروه ارتوپدی با قدردانی از تلاشهای مدیر این گروه، به سابقه آشنایی خود از این گروه پرداخت و گفت: شناخت من از گروه ارتوپدی به زمان استاد اعلمی بازمیگردد و انتظاری جز این نیست که در این گروه جانشینان توانمندی تربیت شوند.
دکتر کریمی بخش ارتوپدی را یکی از بخشهایی دانست که شعار همتاپروری، تربیت دانشجو و تولید سرمایه برای کشور را محقق کرده و گفت: این امر در سایه اساتیدی همچون دکتر اعلمی، دکتر فرزان و اساتید قدیمی دیگر گروه محقق شده است و امروز شاهد جانشینی بهحق این اساتید هستیم.
رییس دانشگاه بابیان اینکه دکتر اعلمی از اساتیدی بزرگی است که آورده بسیاری برای دانشگاه داشته افزود: ممکن است چوب دکتر اعلمی و یا کلام تند ایشان بر تن ما خورده باشد، ولی اطمینان دارم این همان چوب پدرانه است. دکتر اعلمی یکی از اساتیدی است که باقیات و صالحات خوبی برای خود در دانشگاه گذاشته امیدوارم خداوند عمر ایشان را طولانی کند.
رییس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود، بر رفع مسائل گروه ارتوپدی تأکید کرد و گفت: معاونتهای مربوطه هریک از مسائلی که در این گروه مطرح شد را پیگیری کنند تا برطرف شود.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: وحید مزاجردی
ارسال به دوستان