اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/01/20 - 12:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3982
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

با حضور رییس دانشگاه نشست هیات رئیسه دانشکده بهداشت برگزار شد

دکتر کریمی: دانشکده بهداشت در کنار نقش ملی و بین‌المللی خود باید وارد عرصه بهداشت عمومی منطقه تحت پوشش دانشگاه شود

دکتر کریمی رییس دانشگاه، با حضور در نشست هیات رئیسه دانشکده بهداشت بر تعامل دانشکده بهداشت و معاونت بهداشت تأکید کرد.

گالری عکس

با توجه به تصمیم رییس دانشگاه مبنی بر حضور در جلسات هیات رئیسه دانشکده‌های مختلف، این بار دکتر کریمی به همراه دکتر دلاوری معاون بهداشت دانشگاه، در نشست دانشکده بهداشت، در صبح روز دوشنبه 20 فرودین 97 حاضر شد و از نزدیک در جریان تصمیمات، اقدامات و برنامه‌های این دانشکده قرار گرفت.

بررسی دستور جلسه هیات رئیسه دانشکده بهداشت
در این نشست دکتر تکیان معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت و دبیر علمی همایش توسعه پایدار،  به تشریح اقدامات و روند برگزاری دومین همایش دوسالانه توسعه پایدار و اعطای نخستین دوره جایزه دکتر مصداقی نیا به فعالان این عرصه پرداخت.
وی همچنین با اشاره به نقش بین‌المللی دانشکده بهداشت گفت: این دانشکده به دلیل اجرایی کردن تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی، تعداد دانشجویان خارجی و پژوهش‌های مشترک بین‌المللی یکی از دانشکده‌های برجسته‌های دانشگاه در عرصه بین‌الملل است.
سپس دکتر عرب مشاور رییس دانشکده بهداشت به بیان گزارشی از روند ارزشیابی عملکرد دانشکده بهداشت در 4 ساله گذشته پرداخت و گفت: دکتر اکبری ساری تأکید کردند عملکرد دانشکده بهداشت در چهار سال گذشته مورد ارزیابی قرار گیرد و براساس نقاط قوت و ضعف آن برنامه‌ریزی‌های آینده شکل بگیرد.
وی افزود: این ارزشیابی در سه سطح اعضای هیات علمی، فراگیران و کارکنان انجام می‌شود و کل فرآیندهای آموزشی، پژوهشی، اداری مالی، فرهنگی و بین‌المللی را دربر می‌گیرد.
دکتر شکیبازاده معاون آموزشی دانشکده بهداشت نیز به بیان گزارشی از نحوه طراحی فرم ارزشیابی کارشناسان آموزشی پرداخت و گفت: این فرم به‌گونه‌ای طراحی‌شده که دانشجویان بتوانند نظرات خود را درخصوص کارشناسان آموزشی ارائه دهند.
در ادامه جلسه، هریک از اعضای هیات رئیسه دانشکده بهداشت درخصوص مباحث مطرح‌شده نظرات و پیشنهادهای خود را مطرح کردند.

25 اردیبهشت، برگزاری دومین همایش توسعه پایدار
دکتر اکبری ساری، رییس دانشکده بهداشت نیز به بیان توضیحات بیشتری درخصوص همایش توسعه پایدار پرداخت و گفت: در اردیبهشت سال 95 همزمان با پنجاهمین سالگرد تأسیس دانشکده بهداشت، نخستین همایش به‌صورت  بین‌المللی با حضور رییس دانشکده‌های بهداشت کشور و منطقه مدیترانه شرقی و مهمانان خارجی از سایر دانشکده‌های بهداشت و موسسات تحقیقات بهداشت خارج از کشور برگزار شد.
وی از برگزاری دومین همایش توسعه پایدار در 25 اردیبهشت‌ماه خبر داد و گفت: پس‌ازآن تصمیم گرفتیم هر دوسال یک‌بار این همایش را ادامه دهیم. امسال هم   25 اردیبهشت‌ماه دومین همایش توسعه پایدار سلامت را به‌صورت ملی و در سه محور نحوه کنترل و کاهش بیماری‌های غیرواگیر، فاکتورهای خطر و عوارض آن، بیماری‌های بازپدید و نوپدید که در سال‌های اخیر ایجادشده و یا افزایش پیداکرده و تغییرات اقلیمی و آب و هوایی و ارتباط آن با بهداشت عمومی برگزار خواهیم کرد.
دکتر اکبری ساری با اشاره به اعطای جایزه استاد مصداقی نیا در افتتاحیه این همایش یک‌روزه گفت: در مراسم افتتاحیه به سه نفر از افرادی که در حیطه بهداشت عمومی خدمات شایانی در سطح ملی ارائه کردند جایزه استاد مصداقی نیا برای نخستین بار اعطا می‌شود. این جایزه براساس اساسنامه‌ای که در شورای دانشکده مصوب شده به برگزیدگان اهدا خواهد شد.
وی افزود: این همایش در محل سالن همایش‌های ستاد مرکزی دانشگاه برگزار می‌شود و  مراسم اختتامیه آن با حضور اساتید دانشکده بهداشت و مهمانان دیگر در موزه تاریخ علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود.

تاکیدبر تعامل دانشکده بهداشت و معاونت بهداشت دانشگاه
در ادامه نشست، دکتر کریمی رییس دانشگاه بر تعامل بیشتر دانشکده بهداشت و معاونت بهداشت تأکید کرد و گفت: درست است که دانشکده بهداشت در سطح ملی و بین‌المللی شناخته‌شده است  و خدمات شایانی را در این عرصه ارائه می‌دهد اما این دانشکده بایستی  در حوزه بهداشت منطقه تحت پوشش دانشگاه نیز نقش‌آفرین باشد.
وی با طرح این پرسش که در حال حاضر دانشکده بهداشت چه ارتباط مشخص و اجرایی با حوزه بهداشت دانشگاه دارد؟ تصریح کرد: 3 میلیون نفر از جمعیت جنوب شهر تهران تحت پوشش بهداشت دانشگاه قرار دارند که با مشارکت دانشکده بهداشت می‌توان شرایط بهداشت محیط و حرفه‌ای بهتری را برای آنان فراهم کرد.
رییس دانشگاه با تأکید بر نقش دانشکده بهداشت در کنترل بیماری‌های نوپدید گفت: با توجه به تغییر سیمای بیماری‌ها از بیماری‌های واگیر به غیرواگیر این دانشکده می‌تواند در شناخت و کنترل این بیماری‌ها نقش مهمی را ایفا کند.
وی افزود: همان‌طور که دانشکده پزشکی با بیمارستان‌های دانشگاه تعامل مستقیم و مؤثری دارد و در شرایط بحران، بیمارستان‌ها به‌خوبی می‌توانند بیماران بسیاری را پذیرش کنند؛ دانشکده بهداشت هم باید وارد فیلد بهداشت منطقه تحت پوشش دانشگاه شود و نیازهای این منطقه را با کمک معاونت بهداشت برطرف کند.
دکتر کریمی بابیان اینکه در این دوره شرایط خوبی برای ایجاد تعامل بین دانشکده بهداشت و معاونت بهداشت فراهم است افزود: باوجود همکاری و تعامل خوبی که بین اعضای هیات رئیسه دانشگاه با واحدهای مختلف وجود دارد، دانشکده بهداشت می‌تواند از این فرصت استفاده کند و  در کنار فعالیت‌های ملی و بین‌المللی خود، گروه‌های علمی خود را به عرصه بهداشت منطقه تحت پوشش دانشگاه معطوف نماید.
رییس دانشگاه وقت گذاری را مهم‌ترین عامل پیشرفت دانست و گفت: برخلاف آنچه تصور می‌شود که با بودجه و اعتبارات می‌توان مشکلات را حل کرد من معتقدم این وقت گذاری است که مشکلات را حل می‌کند و نمونه آن مرکز قلب است که بدون بودجه دولتی و به‌صورت خودگردان اما به‌صورت تمام‌وقت به‌خوبی اداره می‌شود.
وی افزود: هیات رئیسه دانشکده بهداشت نیز بایستی با صرف وقت بیشتر فکر کنند که چطور می‌توان با تعامل معاونت بهداشت،  شرایط مطلوب‌تری را از نظر بهداشت عمومی برای 3 میلیون نفر جمعیت تحت پوشش دانشگاه فراهم کنند.
پس از سخنان رییس دانشگاه، دکتر دلاوری معاون بهداشت و دکتر اکبری ساری رییس دانشکده بهداشت بر گسترش تعاملات حوزه‌های کاری خود تأکید  و آن را فرصتی برای آموزش بهتر دانشجویان و افزایش کیفیت خدمات بهداشت عمومی منطقه تحت پوشش دانشگاه عنوان کردند.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: سید میثم عطری





 


  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 75652
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی