اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1399/04/22 - 16:30
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1376
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه برگزار شد

دکتر کریمی: سیاست‌گذاری براساس تحلیل روند ده‌ساله، زمینه‌ساز برنامه‌ریزی جامع برای آینده دانشگاه است

در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه، مرکز تحقیق و توسعه سیاست های دانشگاه، عملکرد ده‌ساله معاونت درمان را براساس آمار منتشرشده در سالنامه آماری، تحلیل و بررسی کرد.

گالري عکس
در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه که  22 تیر 99 در سالن شورای حکیم برگزار شد، دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، درگذشت دکتر نادری استاد گروه ارولوژی دانشگاه را تسلیت گفت و  در بیان ویژگی‌های  اخلاق حرفه‌ای ایشان افزود: دکتر نادری یکی از متخصصان فعال و پرتلاش در زمینه پیوند کلیه بودند و تاکنون صدها پیوند کلیه موفق را انجام دادند. مسئولیت‌پذیری و علاقه‌مندی دکتر نادری نسبت به بیماران بسیار زیاد بود. ایشان در حین خدمت به بیماران پیوندی، مبتلابه کووید 19 شدند و مدتی در خانه تحت مراقبت قرار گرفتند؛ به اصرار مسئولان بیمارستان، در بیمارستان بستری شدند که متأسفانه درمان‌ها نتیجه نمی‌دهد و آخر هفته پیش، به رحمت خدا می‌روند. باعث تأسف و تأثر بسیار است که چنین متخصص کارآمدی را ازدست‌داده‌ایم.

برنامه ریزی بیمارستان ها با اوج گیری کووید 19
دکتر کریمی با اشاره به وضعیت بیمارستان‌ها در رسیدگی به بیماران کووید 19 گفت: با اوج دوباره بیماری کووید 19، گرفتاری بیمارستان‌ها و ابتلای پرسنل نسبت به موج اول بیشتر شده است. به‌طوری‌که درحال حاضر حدود 260 تا 270 تن از کارکنان در مرخصی استعلاجی هستند.

تاکید بر تامین سرمایه انسانی مورد نیاز بیمارستان ها
رئیس دانشگاه بابیان اینکه موج کووید 19 همچنان ادامه دارد و ما در میانه آن هستیم؛ بر تأمین سرمایه انسانی موردنیاز بیمارستان‌ها تأکید کرد و گفت: دکتر بیگلر نیروی موردنیاز بیمارستان‌ها را از طریق داوطلبان و یا روش‌های دیگر تأمین می‌کند. تاجایی که می‌توان از جابه‌جایی کارکنان در بیمارستان‌ها خودداری کنید تا همه مراکز بتوانند به وظایف خود عمل کنند.

عبور از هیجانات و  مدیریت شرایط با تعقل و تدبیر
دکتر کریمی با تأکید براینکه در این دوره هیجانات 5 ماه گذشته را پشت سر گذاشته‌ایم افزود: در این شرایط باید با تعقل و تدبیر بیشتر و برنامه‌ریزی بهتر کارها را پیش ببریم. بیمارستان‌های دانشگاه در کنار رسیدگی به بیماران همیشگی خود، درمان  مبتلایان به کووید 19 را نیز برعهده دارند و این کار باتوجه به تجربه و اشراف بیشتر مسئولان بیمارستان‌ها و دانشگاه نسبت به قبل، باید باتدبیر بیشتری انجام شود.

ضرورت تحلیل آماری در برنامه ریزی های آینده
رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به‌ضرورت تحلیل اطلاعات سالنامه آماری دانشگاه، از تلاش‌های دکتر فتوحی و همکاران ایشان در مرکز تحقیق و توسعه سیاست‌های دانشگاه قدردانی کرد و گفت: تحلیلی که از سالنامه آماری ارائه می‌شود؛ براساس اطلاعاتی است که هریک از معاونت‌ها در این سالنامه منتشر کرده‌اند. اینکه اصرار دارم گزارش آماری معاونت‌ها، مورد تحلیل قرار گیرد به این دلیل است که براساس آن،  سیاست‌گذاری‌ها اصلاح و متناسب با دوران کوتاه مدیریتی، کارهای مؤثری انجام  و برنامه‌های بلندمدت هدف‌گذاری شود.

تحلیل آماری و پاسخ  بسیاری از مسائل دانشگاه
دکتر کریمی با تأکید براینکه تحلیل آماری پاسخ بسیاری از سؤالات دانشگاه را در حوزه مدیریتی می‌دهد افزود: سیاست‌گذاری برای آینده دانشگاه و پاسخ به سؤالاتی ازاین‌دست که آیا نیاز دانشگاه، به  ساخت بیمارستان و افزایش تخت است؟ و یا باید تجهیزات بیشتری خریداری و نیروی انسانی جذب  شود؟ نحوه جذب و بازنشستگی اساتید چگونه باشد؟ و... براساس آمار و اطلاعات، و همچنین تحلیل روند ده سال گذشته فراهم می‌شود.
رئیس دانشگاه، با اشاره به تصمیمات این دوره مدیریتی دانشگاه در امور دانشجویی گفت: یکی از حوزه‌هایی که من روی آن تمرکز کرده‌ام حوزه دانشجویی است. درحالی‌که هیچ آمار و ارقامی از نیازها و داشته‌های این حوزه نداریم. اینکه چقدر خوابگاه و امکانات رفاهی داریم؟ و یا تا چه اندازه باید فضای خوابگاهی و رفاهی ایجاد کنیم؟ در سالنامه آماری نیامده و لازم است معاونت دانشجویی آمار مربوط به این حوزه را به‌صورت مکتوب ارائه دهد. درحال حاضر، دانشگاه ساخت 4 خوابگاه را در دستور کار خود قرار داده است اما به لحاظ آماری دقیقاً نمی‌دانیم؛ نیاز واقعی این حوزه به سرمایه‌گذاری چقدر است.

نظارت معاونت ها بر ارایه اطلاعات مورد نیاز در سالنامه آماری
دکتر کریمی بابیان اینکه اطلاعات سالنامه آماری باید قابل‌تحلیل و در پاسخ به نیازهای دانشگاه در حوزه‌های مختلف باشد افزود: معاونان دانشگاه، بر عملکرد کارشناسان حوزه آمار خود، نظارت کنند تا اطلاعات موردنیاز دانشگاه، جمع‌آوری و تحلیل آینده براساس اطلاعات کامل‌تری باشد. 

تحلیل عملکرد سایر معاونت ها در جلسات آینده
رئیس دانشگاه در جمع‌بندی سخنان خود افزود: گزارش تحلیلی که در هیئت‌رئیسه ارائه می‌شود به‌منظور نقد منفی عملکرد معاونت‌ها نیست. هریک از معاونت‌های بهداشت، درمان، غذا و دارو، تحقیقات و فناوری، بین‌الملل و آموزش فعالیت‌های گسترده‌ای دارند که با مکتوب کردن آمار و ارقام آن می‌توان برای آینده برنامه‌ریزی کرد. دکتر فتوحی و تیمشان نیز آمادگی دارند با دقت و ریزبینی این آمار را تحلیل کنند. تحلیل آماری معاونت‌های فرهنگی و پژوهشی نیز آماده‌شده که به‌زودی در دستور کار هیئت‌رئیسه قرار می‌گیرد و گزارش حوزه بهداشت نیز درحال تکمیل است.

تحلیل عملکرد حوزه درمان دانشگاه
در ادامه دکتر اکبر فتوحی رییس مرکز تحقیق و توسعه سیاست‌های دانشگاه، درخصوص روند تحلیل آماری معاونت‌ها توضیحاتی را ارائه کرد.
دکتر هانیه سادات سجادی هیئت‌علمی مرکز تحقیق و توسعه سیاست‌های دانشگاه، نیز  عملکرد معاونت درمان را براساس شاخص‌های منابع انسانی، منابع فیزیکی، اثربخشی، کارایی و بیمار محوری تحلیل کرد و گفت: این شاخص‌ها براساس اطلاعات سالنامه آماری استخراج‌شده است.
در ادامه نشست هریک از اعضای هیئت‌رئیسه به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 159153
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *