اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/01/30 - 18:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4997
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

امضا یادداشت تفاهم همکاری علمی میان دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی هانوفر و دانشگاه گوتینگن

در دیدار پروفسور استفان ویل (Stephan Weil) نخست‌وزیر ایالات نیدرزاگسن (Niedersachsen) و هیات آلمانی با دکتر جعفریان رییس دانشگاه، دو یادداشت تفاهم همکاری علمی به امضای روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران،گوتینگن و دانشکده پزشکی هانوفر رسید.


گالری عکس
این تفاهم‌نامه به‌منظور شرکت اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، هانوفر (Hannover) و گوتینگن (Göttingen) در کنفرانس‌ها، سمینارها و نشست‌های علمی دو کشور، تبادل تولیدات علمی، ایجاد فرصت‌های مطالعاتی برای دانشجویان و انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک به مدت 5 سال منعقد شد.
در این نشست که 30 فروردین 95 در سالن اجلاس دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر جعفریان، حضور هیات آلمانی به بزرگترین و قدیمی‌ترین دانشگاه کشور را خیرمقدم گفت و ابراز امیدواری کرد همکاری‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشگاه‌های  هانوفر و گوتینگن افزایش یابد.
سپس پروفسور سمیعی، به معرفی هیات آلمانی پرداخت و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران همواره در اجرای روش‌های نوین پزشکی پیش‌قدم بوده و تاکنون دانش‌آموختگان بسیاری را تربیت‌کرده است. همچنین هانوفر و گوتینگن از دانشگاه‌های بزرگ آلمان هستند و همکاری خوبی با هم دارند که می‌تواند زمینه‌ساز همکاری علمی با دانشگاه علوم پزشکی تهران باشد.
در ادامه، دکتر خردمند معاون بین‌الملل دانشگاه، به معرفی دانشگاه و قدمت آن از زمان دارالفنون پرداخت و گستره دانشکده‌ها و بیمارستان‌ها، برنامه‌های آموزشی متعدد، جایگاه علمی دانشگاه در نمایه‌های بین‌المللی مختلف و میزان تولیدات علمی آن را تشریح کرد.
پس از آن، دکتر کرومر( (Heyo K.Kroemerرییس دانشگاه گوتینگن، دانشگاهی که بیش از 280 سال قدمت دارد ضمن معرفی فعالیت‌های مجموعه تحت پوشش خود، برای همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام آمادگی کرد.
سپس دکتر بام (Christopher Baum) رییس دانشکده پزشکی هانوفر نیز به بیان گستره فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی این مرکز پرداخت و برای همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تهران ابراز تمایل کرد.
در ادامه، پروفسور ویل (Stephan Weil) نخست وزیر ایالات نیدرزاگسن آلمان به ارزیابی خود از حضور در ایران پرداخت و گفت: اولین باری است که به ایران می‌آیم و این مدت کوتاه سه روزه تجربه خوبی برایم به همراه داشته است.
پروفسور ویل که فردا به کشورش باز می‌گردد فضای سیاسی جدید را زمینه‌ساز برقراری روابط بهتر ایران و آلمان دانست و افزود: مردم ایران اغلب تحصیل‌کرده و با فرهنگ هستند و جمعیت جوان تحصیل‌کرده شما می‌تواند در صنعت، پژوهش و آموزش تأثیرگذار باشد.
در حاشیه جلسه، دکتر خردمند معاون بین‌الملل دانشگاه، در توضیح این نشست گفت: همزمان با کنگره بین‌المللی جراحی مغز و اعصاب در ایران که با حضور بیش از 500 دانشمند مطرح دنیا به همت معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار می‌شود با حمایت پروفسور سمیعی این دو تفاهم نامه امضا شد.
وی این تفاهم‌نامه را به‌منظور گسترش برنامه‌های مشترک  آموزشی و تحقیقاتی با دانشکده هانوفر و دانشگاه گوتینگن دانست و افزود: این دو دانشگاه معتبر رتبه بین‌المللی بالاتری نسبت به دانشگاه ما دارند. طبیعی است که برای ارتقا سطح دانشگاه باید به دنبال رفقا و رقبای قوی باشیم و از این فرصت همکاری برای ارتقا استانداردهای آموزشی، توسعه فعالیت‌های پژوهشی و هم‌تراز شدن با دانشگاه‌های معتبر دنیا بهره‌مند شویم.
معاون بین‌الملل دانشگاه، ابراز امیدواری کرد به پشتوانه اعضای هیات علمی و دانشکده‌های فعال این تفاهم‌نامه در جهت ارتقا سطح علمی دانشگاه و توسعه فعالیت‌های بین‌المللی اجرایی شود.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: باقرزاده

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 59496
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی