اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1398/10/22 - 17:51
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 566
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

با حضور رییس دانشگاه، نشست هیئت‌رئیسه با روسای دانشکده‌ها برگزار شد

در نشست هیئت‌رئیسه با روسای دانشکده‌ها، مشکلات شایع دانشجویان در دانشکده‌ها بررسی و برنامه آموزش صیانت از حقوق شهروندی و آشنایی با تخلفات اداری ارائه شد.

گالری عکس
در این نشست که یکشنبه 22دی 98 در سالن شورای حکیم برگزار شد، دکتر پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه به معرفی فعالیت‌های این معاونت و انتظاراتی که از مسئولان دانشکده‌ها وجود دارد پرداخت و گفت: خانه فرهنگ کوی فعالیت خود را آغاز کرده است. در نخستین برنامه‌ای که اجرا شد دانشجویان و اساتید دانشکده پرستاری حضور داشتند و این فرصت برای سایر دانشکده‌ها نیز فراهم است که برنامه‌های خود را در خانه فرهنگ برگزار کنند.

بررسی مسائل دانشجویی
وی خواستار مشارکت فعال دانشکده‌ها در زمینه امور هنری و فوق‌برنامه شد و گفت: اغلب دانشجویان تک‌بعدی هستند و اوقات فراغت خوبی ندارند لازم است در کنار برنامه‌های متعدد دانشگاه، شامل برگزاری اردوها، جشنواره‌های متعدد کشوری و دانشگاهی و کانون‌های هنری و ادبی و... دانشکده‌ها نیز برنامه‌های مختص به خود را برگزار کنند.
دکتر پورغریب با اشاره به فعالیت‌های مدیریت تربیت‌بدنی گفت: جایگاه ورزش در دنیا از اوقات فراغت تبدیل به شیوه زندگی شده است ولی متأسفانه این مقوله هنوز کمتر مورد دانشجویان قرار دارد.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، با اشاره به افزایش سرانه ورزشی گفت: در دانشکده‌ها، بیمارستان‌ها و خوابگاه‌ها درحال ‌توسعه و تجهیز فضاهای ورزشی هستیم. یکی از عوامل مهم در استفاده بیشتر دانشجویان از امکانات ورزشی  و تشویق آنان به ورزش‌های همگانی، همراهی معاونان دانشجویی و فرهنگی و اساتید دانشکده‌هاست که امیدوارم موردتوجه بیشتری قرار گیرد.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه با اشاره به حمایت دانشگاه از ورزش همگانی،  خواستار مشارکت  مسئولان و  اساتید دانشکده‌ها در این زمینه شد  و گفت:  تلاش می‌کنیم واحد تربیت‌بدنی دانشجویان نیز  تقویت و از حالت تفریحی خارج شود. به این منظور امسال برای نخستین بار، در ابتدا و پایان دوره  از دانشجویان تست گرفتیم و پیشرفت آنان را در طول دوره بررسی کردیم.
دکتر پورغریب یکی از چالش‌های دانشگاه را کمبود فضای خوابگاهی دانست و گفت: توسعه فضای خوابگاهی و ارتقا خوابگاه‌های موجود ازجمله برنامه‌های جدی است که با حمایت رییس دانشگاه پیگیری می‌شود.  درحال حاضر حدود 23 خوابگاه دانشجویی داریم  و دو  خوابگاه درحال ساخت دختران و پسران نیز نزدیک به افتتاح هستند. خوابگاه متأهلان و یکی دو خوابگاه دیگر هم در دست اقدام است که امیدواریم به مجموعه خوابگاهی دانشگاه اضافه شود.
وی کیفیت غذای دانشجوی را  از دیگر دغدغه‌های این حوزه دانست و گفت: نظارت و دقت بسیاری بر کیفیت غذا می‌شود. اما طبیعی است در یک آشپزخانه کوچک قدیمی امکان طبخ غذای باکیفیت وجود ندارد. از سوی دیگر زنجیره انتقال غذا به دانشکده‌ها از استاندارد لازم برخوردار نیست که برای حل این مسئله، احداث آشپزخانه صنعتی در دستور کار قرارگرفته؛ تاپایان سال تجهیزات آن خریداری می‌شود و امیدواریم برای سال آینده نیز به بهره‌برداری برسد. برای استانداردسازی زنجیره انتقال غذا نیز درحال بررسی هستیم تا غذای باکیفیت به دانشکده‌ها منتقل شود.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه بابیان اینکه برای وام و امکانات رفاهی دانشجویان درحال تلاش هستیم افزود: ایجاد کتابخانه خوابگاهی یکی دیگر از اقداماتی است که در حال انجام آن هستیم. قرائت‌خانه پسران درحال افتتاح است و احداث قرائت‌خانه دختران نیز در دستور کار قرار دارد.
دکتر پورغریب با اشاره به انجام مداخلات لازم در سرویس‌های ایاب و ذهاب دانشجویان گفت: در این راستا نیازهای دانشجویان و وضعیت موجود بررسی‌شده است. هریک از دانشکده‌ها با توجه به نیاز خود می‌توانند پیشنهادهایشان را مطرح کنند تا با کمک یکدیگر مسائل را حل کنیم.
وی بر ضرورت تقویت فعالیت مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان تأکید کرد و گفت: این مرکز با توجه به نیاز دانشجویان، با کمک بیمارستان روزبه و دانشکده پزشکی فعالیت دارد و خدمات غربالگری، روان‌پزشکی، روان‌شناختی و آموزش مهارت‌های زندگی را ارائه می‌دهد. هرچند ممکن است دانشجویان نسبت به این مرکز بی‌اعتماد باشند اما اطمینان می‌دهیم که اساتید این مجموعه با رعایت تعهد حرفه‌ای خدمات موردنیاز را ارائه می‌دهند.
دکتر پورغریب در بخش دیگری از سخنان خود به بیان دغدغه‌های دانشجویان و انتظارت آنان پرداخت و بر حمایت مسئولان دانشکده‌ها در رفع مسائل آنان تأکید کرد و گفت: معاون دانشجویی فرهنگی تنها مرجع و حامی دانشجویان در دانشکده‌هاست و باید در دسترس دانشجویان باشد. دانشکده‌ها نیز باید از معاونان دانشجویی خود حمایت بیشتری کنند.

لزوم صیانت از حقوق شهروندی

در ادامه دکتر موسوی مدیر دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، به مسائل مربوط به صیانت از حقوقی شهروندی پرداخت و گفت: صیانت از حقوق شهروندی باهدف رفع تبعیض و ایجاد نظام اداری پاسخگو و کارآمد و نیز حفظ کرامت انسانی مراجعه‌کنندگان در دریافت  خدمات، پیگیری می‌شود.
وی با اشاره به پیشینه رعایت صیانت از حقوق شهروندی در دانشگاه گفت: از سال 1394  وزارت کشور دستورالعمل صیانت از حقوق شهروندی با شاخص‌های 12 گانه را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرده و این دستورالعمل در دانشگاه عملیاتی شده است.
دکتر موسوی با تشریح شاخص‌های حقوق شهروندی در نظام اداری شامل «حق برخورداری از کرامت انسانی و رفتار محترمانه و اسلامی»، «اعمال بی‌طرفانه قوانین و مقررات»، «مصون بودن از تبعیض در نظام‌ها، فرآیندها و تصمیمات اداری» و مصادیق آن گفت: بازدیدهای میدانی صیانت از حقوق شهروندی درحال انجام است و از دانشکده‌ها می‌خواهیم مستندات منطبق با شاخص‌ها را ارائه دهند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان اشاره کرد و گفت: هیئت بدوی تنها مرجع رسیدگی به تخلفات اداری در دانشگاه است و هر تخلفی که در واحدها صورت می‌گیرد باید به این نهاد ارجاع شود.
سپس هریک از اعضای هیئت‌رئیسه و روسای دانشکده‌ها به بیان دغدغه‌های خود از مسائل اخیر کشور پرداختند.
دکتر کریمی رییس دانشگاه نیز در جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده از اعضای هیئت‌رئیسه و روسای دانشکده‌ها قدردانی کرد.
توضیح اینکه به دلیل همزمانی هیئت‌رئیسه با نشست دیگری این جلسه زودتر از موعد مقرر به پایان رسید.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: مهدی کیهان

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 97008
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی